KarriärOm oss

Frida Svahn

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Frida Svahn

Frida Svahn

Reg. Fastighetsmäklare

Ängelholm / Båstad

sven

Omdömen från mina kunder

"Proffsig,kunnig,engagerad,uppmärksam "
Ronny T1 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på bästa sätt, Frida lyssnade på mig hela vägen och gjorde sitt bästa hela vägen, bra kommunikation och uppdatering."
Linda S4 veckor
Verifierad kund
"Frida är en fantastisk mäklare. Vi rekommenderar henne varmt om du ska sälja din bostad. "
Eva Helena Caroline F15 veckor
Verifierad kund
"Frida har ett trevligt och mjukt sätt, hon var kunnig och hjälpsam. Hade det varit lite bättre tider för att sälja hus så hade försäljningen gått fortare, men Frida gav sig inte. Ett stort tack till henne. "
Anna Maria Elisabeth G16 veckor
Verifierad kund
"Ett tryggt bemötande. Mäklaren var tillgänglig och flexibel genom processen. "
Otto B18 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra service! Enkel och tydlig att använda för mig som kund vid försäljning. Snabb på att återkoppla vid frågor och en hög tillgänglighet. Kan varmt rekommendera Frida vid husförsäljning."
Britt Elaine R23 veckor
Verifierad kund
"Frida har varit allt och lite till. Funnits ett mess bort med goda råd under hela resan. Varit ärlig mot oss men samtidigt lyssnat på vad vi vill. Hon gjorde verkligen allt för att vårt hus skulle säljas och det lyckades. Vi kommer att rekommendera Frida som mäklare till vänner och bekanta, utan tvekan! "
Anette L23 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare som man kan starkt rekommendera! Snabb och framgångsrik process samt trevligt bemötande."
Martyna P23 veckor
Verifierad kund
"Tack för hjälpen Frida med köpet av vårat nya hus! Vi är så nöjda. Vi kan varmt rekommendera Frida på husmanhagberg 🥰"
Josefine Bendroth S23 veckor
Verifierad kund
"Rar trevlig tjej och har lovat att jobba för att jag skall hitta en bostad"
Göte E28 veckor
Verifierad kund
"Det blev en snabb och smidig affär, tack för detta Husman och Hagberg! "
Anneli L30 veckor
Verifierad kund
"Jag är otrolig nöjd med Fridas fantastiska och varma bemötande samt hennes engagemang och ovärderliga kunskap. Det har varit en stor trygghet att ha Frida att luta sig mot under hela resan. Jag kan bara säga stort tack för all hjälp "
Maria Christina H30 veckor
Verifierad kund
"Superbra vi är jätte nöjda med allt känns tryggt "
John P30 veckor
Verifierad kund
"Mycket väl bemötande , mycket trevlig mäklare förväntningar mer än väl gjorda om det behövs ska jag anlita Frida igen "
Liselotte F32 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, informativ, gav de besked som behövdes och gav en tid vid visning👍"
Roger D32 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående och tydlig"
Lars Torbjörn A33 veckor
Verifierad kund
"Superbra och påläst och väldigt trevlig "
John P34 veckor
Verifierad kund
"Frida är en mycket trevlig och kunnig mäklare som vi gärna anlitar fler gånger. Supernöjda med hur hon har hanterat vår försäljning både mot oss som säljare och köparna."
Christel Marie Å42 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig och förklarade allt vi behövde veta. "
Michael K42 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och personlig mäklare men ändå med ett proffisionellt intryck. Hjälpte till och svarade på alla "dumma" frågor som man har som första hus-köpare. Förklarade tydligt så alla var med på vad som gäller under kontraktskrivningen"
Angelica P42 veckor
Verifierad kund
Mina ledord är engagemang, kommunikation, effektivitet och tillit som mäklare. En fastighetsaffär är en av de största affärerna man gör i sitt liv och min uppgift som din fastighetsmäklare är att se till att du är trygg genom hela din försäljningsprocess. Med dina önskemål, tankar och idéer samt med min drivkraft, ambition och vilja så når vi tillsammans vårt gemensamt uppsatta mål. Jag finns här för dig! Jag har jobbat inom bankbranschen i 14 år och de sista 5 åren som privatrådgivare. Jag älskar att träffa nya människor och har alltid gjort. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och där man återkommande väljer att komma tillbaka till mig. Då jag har jobbat med bolån de senaste åren har jag en stor kunskap inom det området med allt gällande lagfart, pantbrev, bouppteckning och bolåneprocessen osv. Jag bor i Rydebäck tillsammans med min man och våra två barn, 4 år och 8 år. Vi trivs otroligt bra och kan varmt rekommendera några ställen ifall ni vill har utflyktsmål söderut; Rydebäck strand, Tomatens hus, Enkla Ting, Restaurang Tegel och Hotell 1622. På min fritid åker jag och min familj gärna på utflykt, mestadels i Skåne och Halland, så har ni några smultronställen så tipsa gärna! Jag är mycket intresserad av inredning och idrott av olika slag. Sport är min stora passion i livet, där jag mer än gärna spelar golf och padel. I min ungdom spelade jag även mycket tennis och innebandy så det är sporter som också ligger varmt om hjärtat. Ängelholm är verkligen en favoritstad för mig! I mina yngre dagar spenderade jag mycket tid vid Klitterhus och Råbocka. Ängelholm är verkligen en stad som har allt; hav, skog och natur, mysig stadskärna och en fantastisk Hembygdspark med Rönne å snirklande i bakgrunden. Och så har ju Ängelholm -Rögle BK! Där väcks varma barndomsminnen, då jag som lillasyster fick ta på mig full hockeymundering, med en ALLDELES för stor Rögletröja, och stå i mål så min bror och hans vänner fick öva slagskott på mig. Jag är supertaggad, effektiv, engagerad och anser att kommunikation är a och o som fastighetsmäklare. Jag kommer alltid göra mitt bästa för mina kunder. Jag kommer göra det lilla extra för mina kunder och skapa en fin och långvarig relation. Välkommen till mig och HusmanHagberg Ängelholm/Båstad!

Mina försäljningar

Frida Svahn

Reg. Fastighetsmäklare

0768-668560

frida.svahn@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg