Frida Svahn

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Frida Svahn

Frida Svahn

Reg. Fastighetsmäklare

Ängelholm / Båstad

sven

Omdömen från mina kunder

"Hjälpsam och proffesionellt agerande. Snabb feedback på frågor och andra önskemål. Bra bemötande och lever upp till våra förväntningar på en mäklare. "
Yngve B4 dagar
Verifierad kund
"Bra energi , positiv. , ärlig , ger sig fan på att saker går att lösa "
Pierre P2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra möte, klart och koncist. Jag ville sälja så snabbt som möjligt och det lyckades hon med, jättebra jobbat. "
Ingrid Birgitta J2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Frida var väldigt engagerad och lyssnade av våra önskemål gällande försäljningen av vår fastighet. Jag kan varmt rekommendera henne till nya försäljningsuppdrag."
Erik Tommy O15 veckor
Verifierad kund
"Framåt och proffsig! jag har bara bra saker att säga om Frida. Hon levererade verkligen, precis som hon lovat. Kände mig trygg med henne genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera henne! "
Camilla R17 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och proffsigt bemötande. Enkel att ha o göra med."
Olivia O17 veckor
Verifierad kund
"Hon jobbar målmedvetet och inkännande. Hon är också mycket kommunikativ och situationspassad. Trevlig och lättsam."
Christer Håkan P17 veckor
Verifierad kund
"En erfaren mäklare som med stor entusiasm och glädje hjälpte oss att både köpa och sälja hus i Ängelholm/Båstadområdet. Rekommenderar skarpt att anlita Frida vid framtida köp eller försäljning av bostad."
Ulf Roger L17 veckor
Verifierad kund
"Kan verkligen rekommendera Frida som mäklare vid försäljning Hon vet vad hon gör och lätt att få tag på vid frågor mm. Alltid positiv och glad. "
Agneta Elisabeth L17 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och engagerad samt positiv. Hjälpsam och tydlig i hela processen."
Jonas Patrik Carl-Åke L18 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig visning som passade oss perfekt i när vi hade hittat en möjlighet att komma ner till Skåne. Resulterade i ett köp!"
Zackarias E21 veckor
Verifierad kund
"Frida Svahn utförde sitt uppdrag på ett förtroendeingivande och trevligt sätt. Vänligen Siw och Olof Holmqvist "
Siv Bodil Henrietta H22 veckor
Verifierad kund
"Proffessionell och engagerad mäklare. Väldigt trevlig och lätt att nå om det uppstod problem eller frågor. Vi är mycket nöjda med Frida som vår mäklare och även Husman Hagberg i sin helhet. "
Conny N22 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och personligt bemötande utan att vara insmickrande. Lätt att få information, snabb på att ge svar på våra frågor."
Ingrid S23 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och uppfyllda förväntningar. En mycket positivt erfarenhet."
Mikael G27 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, Trevlig, Positiv, Ärlig."
Lennart Michael H28 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och tillmötesgående. Kunnig. Vill varmt rekommendera Frida . Fixade snabbt det bästa för kunderna ."
Gill E29 veckor
Verifierad kund
"Bästa bemötande, snabb återkoppling, utfört sitt uppdrag med skicklighet. Gjort det lilla extra som är värt guld. Överträffade våra förväntningar. Skulle varmt rekommendera Frida till andra och önska henne igen om vi en gång i framtiden skulle vilja sälja. "
Jannicka A30 veckor
Verifierad kund
"Vi fick hjälp med både köp och sälj av Frida. Hon är snabb, professionell och stressar inte fram en affär. Kan varmt rekommendera Frida som mäklare."
Daniel O37 veckor
Verifierad kund
"Vi fick hjälp med både köp och sälj av Frida. Hon är snabb, professionell och stressar inte fram en affär. Kan varmt rekommendera Frida som mäklare."
Daniel O37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mina ledord är engagemang, kommunikation, effektivitet och tillit som mäklare. En fastighetsaffär är en av de största affärerna man gör i sitt liv och min uppgift som din fastighetsmäklare är att se till att du är trygg genom hela din försäljningsprocess. Med dina önskemål, tankar och idéer samt med min drivkraft, ambition och vilja så når vi tillsammans vårt gemensamt uppsatta mål. Jag finns här för dig! Jag har jobbat inom bankbranschen i 14 år och de sista 5 åren som privatrådgivare. Jag älskar att träffa nya människor och har alltid gjort. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och där man återkommande väljer att komma tillbaka till mig. Då jag har jobbat med bolån de senaste åren har jag en stor kunskap inom det området med allt gällande lagfart, pantbrev, bouppteckning och bolåneprocessen osv. Jag bor i Rydebäck tillsammans med min man och våra två barn, 4 år och 8 år. Vi trivs otroligt bra och kan varmt rekommendera några ställen ifall ni vill har utflyktsmål söderut; Rydebäck strand, Tomatens hus, Enkla Ting, Restaurang Tegel och Hotell 1622. På min fritid åker jag och min familj gärna på utflykt, mestadels i Skåne och Halland, så har ni några smultronställen så tipsa gärna! Jag är mycket intresserad av inredning och idrott av olika slag. Sport är min stora passion i livet, där jag mer än gärna spelar golf och padel. I min ungdom spelade jag även mycket tennis och innebandy så det är sporter som också ligger varmt om hjärtat. Ängelholm är verkligen en favoritstad för mig! I mina yngre dagar spenderade jag mycket tid vid Klitterhus och Råbocka. Ängelholm är verkligen en stad som har allt; hav, skog och natur, mysig stadskärna och en fantastisk Hembygdspark med Rönne å snirklande i bakgrunden. Och så har ju Ängelholm -Rögle BK! Där väcks varma barndomsminnen, då jag som lillasyster fick ta på mig full hockeymundering, med en ALLDELES för stor Rögletröja, och stå i mål så min bror och hans vänner fick öva slagskott på mig. Jag är supertaggad, effektiv, engagerad och anser att kommunikation är a och o som fastighetsmäklare. Jag kommer alltid göra mitt bästa för mina kunder. Jag kommer göra det lilla extra för mina kunder och skapa en fin och långvarig relation. Välkommen till mig och HusmanHagberg Ängelholm/Båstad!

Mina försäljningar

Frida Svahn

Reg. Fastighetsmäklare

0768-668560

frida.svahn@husmanhagberg.se

Boka tid med Frida direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg