230
MEDBDE00A0D4D994148AAC82BD582B5AF1E

Förslöv, Förslöv

Dragonvägen 4


PRIS4 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150,7 kvm

TOMTAREA

752 kvm

PRIS

4 295 000 kr

Är du också sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där du kan hålla fokus på att bo och lägga tid på din familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE!
För tillfället har Mjöbäcksvillan ett förmånligt erbjudande där du som kund endast betalar för tomten i första skedet och betalar resterande likvid för byggnadsentreprenaden på tillträdesdagen - d v s dagen du flyttar in i ditt hus! Det innebär väsentligt mycket lägre byggkostnader då du inte behöver ha byggnadskreditiv med höga räntor igång under byggnationen mer än för eventuell tomtkostnad.

Ursprungligen 14 st byggklara tomter varav 7 st finns nu kvar till försäljning. Anslutningsavgifter är betalda och detaljplan finns, klart för sätta igång och bygga ditt kommande boende.

Här kan du i egen regi bygga ditt hus enligt upprättad detaljplan eller än mer fördelaktigt så bygger du en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan som kan erbjuda sju olika husmodeller som passar att bygga på området.
Mjöbäcksvillan har resurserna att påbörja planering och byggnation av den husmodell ni önskar bygga. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus. Fyra olika 1-planshus i varierad storlek samt tre olika 1,5 -planshus.

Prisexemplet i denna annons avser Mjöbäcksvillans Villa Classic 1.5 eller Villa Modern 1.5. Precis som namnet en klassisk och funktionell familjevilla med härliga ytor fördelade på 1½-plan. Totalt 150,7 kvm, 6 rok. Priset inkluderar också tomt med anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp, fiber samt byggherrekostnader. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.

Åk gärna förbi området och kolla in läget och de hus som redan nu är uppförda för inspiration och känsla för hur du kan förverkliga dina husdrömmar. Tomterna ligger strategisk bra i Förslöv med närhet till tågstation, centrum och härliga miljöer för både vuxna och barn. Förslöv är barnfamiljerna rofyllda idyll med närhet till både Ängelholm och Båstad men beläget i en egen frizon där lugnet kan infinna sig.
Här växer barnen upp i en harmonisk och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin gemenskap och bykänsla.
Här finns populära skolor och förskolor och många av Bjäres lokala guldkorn tex Hålehall, Heberleins, Syknuten, Klorofyllfabriken, Sjöstrands bageri och andra lokala gårdsbutiker, bärplockning mm.
I närområdet finns även flertalet golfanläggningar men där Åkagården GK närmast. Till strand och hav tar du dig snabbt och enkelt på cykel.

Goda kommunikationer och lättillgängligt med tåg, buss och bilpendlande. Förslöv är ett spännande och expansivt område där det byggs och utvecklas kontinuerligt.

Observera att tomterna som är till salu är obebyggda och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga sitt hus.

Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm

Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Eva Holmberg för mer info, prisexempel och övriga frågor.

Bilder

MEDBDE00A0D4D994148AAC82BD582B5AF1E
MEDD90F2DC0CD56412F8B67EFC8DEDBDDAB
MEDC85433CC522E41969FE2DE1788D1DC38
MED270A27EFD5B04CF29C0F41C2D4586FB1
MEDE8636AA03B7A4AE1A41FF21898180AB7

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Båstad Förslöv

Dragonvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret