230
MEDBDE00A0D4D994148AAC82BD582B5AF1E

Dragonvägen 4 Förslöv, Förslöv

Förslöv, Förslöv

Dragonvägen 4


PRIS4 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150,7 kvm

TOMTAREA

752 kvm

PRIS

4 295 000 kr

Är du också sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där du kan hålla fokus på att bo och lägga tid på din familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

TILLFÄLLIG KAMPANJ!
T o m den 30 november 2023 erbjuder Mjöbäcksvillan ett förmånligt erbjudande där du som kund endast betalar för tomten i första skedet och betalar resterande likvid för byggnadsentreprenaden på tillträdesdagen -dagen du flyttar in i ditt hus! D v s att ni får betydligt lägre byggkostnader då ni inte behöver ha byggnadskreditiv med höga räntor igång under byggnationen mer än för eventuell tomtkostnad.

Ursprungligen 14 st byggklara tomter varav 7 st finns nu kvar till försäljning. Anslutningsavgifter är betalda och detaljplan finns, klart för sätta igång och bygga ditt kommande boende.

Här kan du i egen regi bygga ditt hus enligt upprättad detaljplan eller än mer fördelaktigt så bygger du en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan som kan erbjuda sju olika husmodeller som passar att bygga på området.
Mjöbäcksvillan har resurserna att påbörja planering och byggnation av den husmodell ni önskar bygga. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus. Fyra olika 1-planshus i varierad storlek samt tre olika 1,5 -planshus.

Prisexemplet i denna annons avser Mjöbäcksvillans Villa Classic 1.5 eller Villa Modern 1.5. Precis som namnet en klassisk och funktionell familjevilla med härliga ytor fördelade på 1½-plan. Totalt 150,7 kvm, 6 rok. Priset inkluderar också tomt med anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp, fiber samt byggherrekostnader. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.

Åk gärna förbi området och kolla in läget och de hus som redan nu är uppförda för inspiration och känsla för hur du kan förverkliga dina husdrömmar. Tomterna ligger strategisk bra i Förslöv med närhet till tågstation, centrum och härliga miljöer för både vuxna och barn. Förslöv är barnfamiljerna rofyllda idyll med närhet till både Ängelholm och Båstad men beläget i en egen frizon där lugnet kan infinna sig.
Här växer barnen upp i en harmonisk och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin gemenskap och bykänsla.
Här finns populära skolor och förskolor och många av Bjäres lokala guldkorn tex Hålehall, Heberleins, Syknuten, Klorofyllfabriken, Sjöstrands bageri och andra lokala gårdsbutiker, bärplockning mm.
I närområdet finns även flertalet golfanläggningar men där Åkagården GK närmast. Till strand och hav tar du dig snabbt och enkelt på cykel.

Goda kommunikationer och lättillgängligt med tåg, buss och bilpendlande. Förslöv är ett spännande och expansivt område där det byggs och utvecklas kontinuerligt.

Observera att tomterna som är till salu är obebyggda och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga sitt hus.

Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm

Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Eva Holmberg för mer info, prisexempel och övriga frågor.

Bilder

MEDBDE00A0D4D994148AAC82BD582B5AF1E
MEDD90F2DC0CD56412F8B67EFC8DEDBDDAB
MEDA64172759CCD48E29674266AEC3D5306
MED0BD97C37C8B940B0B33393D132DBB988
MED00B76B8E932749938048BEEB901989D7

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150,7 kvm

TOMTAREA

752 kvm

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

enligt byggnadsritningar

Om området

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

KOMMUNIKATION

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an. Med Pågatågstågstation med kommumikation såväl mot Båstad som söderut.

NÄRSERVICE

I Förslöv finns Förslövs kyrka, en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

GRUNDMUR

Betong

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Slammarp 2:113

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

159 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

SUMMA PANTBREV

142 000 kr

Tomt

AREAL

752 kvm

TOMTTYP

Grovplanerad byggklar tomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Båstad Förslöv

Dragonvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg