Eva Holmberg

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ängelholm / Båstad

svdaenes

Omdömen från mina kunder

"Vi fick ett väldigt bra bemötande av Eva. Hon var väldigt profitionell och det märktes att hon hade god erfarenhet."
Philina T82 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt via Eva och är lika nöjd på båda sidor. Mycket professionell och snabb med återkoppling och svarar alltid på alla frågor och funderingar jag haft. Rekommenderas! "
Evelina G82 veckor
Verifierad kund
"Vårt första möte blev jag trevligt bemött med värme och god information om fastigheten. Hon hade svar på alla frågor vi ställde och gav även tips om framtida renoverings tips. Under hela budgivningen och även efter har jag fått snabb respons och fått mycket hjälp. Jag är mycket nöjd med Eva som mäklare, jätte trevlig, alltid väl förbered och väl informerad. "
Samuel C84 veckor
Verifierad kund
"Är mycket nöjd med Eva, hon är professionell, kunnig och driven. Hon har varit ett stort stöd genom hela processen. Jag kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta som står i begrepp att sälja. "
Jan-Allan N86 veckor
Verifierad kund
"Eva har varit ett enormt stöd och bollplank genom hela processen. Förutom att hon hanterat allt kring försäljningen av lägenheten med ett lugn och en effektivitet som jag verkligen uppskattat så har hon även tagit sig tid att ge råd och svara på frågor när jag varit på husjakt. Tack Eva!"
Minns F93 veckor
Verifierad kund
"Bra på alla sätt och vis! Inte mycket mer att säga mer än att jag kommer rekommendera andra som är behov av mäklare att anlita Eva"
Pontus R102 veckor
Verifierad kund
"Är mycket nöjd med Eva! Hon har ett fantastiskt bemötande och lyssnade på vad jag hade för önskemål. Eva var engagerad, professionell och trygg att ha vid sin sida genom hela försäljningen. "
Bengt Gustav Harald J108 veckor
Verifierad kund
"I had the pleasure of having Eva Holmberg as a broker when buying Tegelmästaregatan 8A, apartment no. 66. Based on her knowledge and overview, she was able to answer all my questions and explain difficult texts in the various documents associated with the purchase. Eva has shown superb abilities to work with all stakeholders involved, in addition to myself, the seller, the bank, the board of the housing association, insurance company, electriciy and internet provider, etc. I would always like to have Eva as the broker on my next purchase/sale of a home."
Michel M116 veckor
Verifierad kund
"Väldigt väldigt bra , enkelt, och klar information om alla steg i processen. Rekommenderar starkt ! "
Liridon K116 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd. Bra bemötande, där man aldrig kände sig pressad. Ingav förtroende, och gav ett stort proffesionellt intryck. Motsvarade förväntningarna till fullo."
Ingrid Gertrud Gunilla T116 veckor
Verifierad kund
"Rimlig i pris och förtroende ingivande som inte drar sig för att göra det lilla extra för att allt skall gå i lås."
Charlotta G116 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt två bostadsrätter genom Eva och sålt en. Eva har ett enormt proffsigt bemötande. Eva är helt fantastisk 🤩 "
Linn P125 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och profisionellt bemötande"
Jessica T131 veckor
Verifierad kund
"very pleasant communication, helpful, responsible "
Henry Frederik P131 veckor
Verifierad kund
"Köpt en bostadsrätt. Gav bra information och skapade förtroende. Kändes realistiskt och inte för försäljning inriktad vilket jag uppskattar. "
Daniel H132 veckor
Verifierad kund
"Sålde bostad, bra bemötande och väldigt bra samspel under hela försäljningsprocessen med en reflekterande attityd."
Robin C132 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt en Bostadsrätt. Jag blev bemött på ett mycket tillfredsställande och varmt sätt Eva levde absolut upp till mina förväntningar. Detta är min första lägenhet jag köpt som ensamstående och jag kände mig helt trygg med Eva som mäklare "
Marianne S134 veckor
Verifierad kund
"Både köpt och sålt av Eva. Alltid blivit super bra bemötta och mycket proffsigt omhändertagna!"
Oskar J138 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, kunnig och kompetent."
Fay A138 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra, lätt att kontakta och det kändes bra hela tiden. Köpte en bostad och Eva förmedlade vad jag ville på ett väldigt bra sätt."
Samuel J141 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med kunden i fokus! Det var just mötet mellan människor som avgjorde mitt yrkesval för 19 år sedan. Ett val jag aldrig ångrat! Sedan 2012 är jag stolt franchisetagare för HusmanHagberg Ängelholm/Båstad. Här på kontoret är vi ett härligt gäng som trivs tillsammans vilket är en bidragande orsak till att det är det är fantastiskt roligt att gå till jobbet varje dag! Min karriär som fastighetsmäklare startade jag på Bjäre - ett område som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat. Som fastighetsmäklare är jag driven av att göra det bästa av varje uppdrag, förmedlingsuppdrag som värdering, bostadsrätt eller fastighet. Jag är oerhört engagerad i mitt arbete och för mig är det viktigt att allt går rätt till. Mina kollegor beskriver mig som jordnära kontrollfreak som gillar att prata, då även på spanska och danska. Jag är född i Ängelholm och uppvuxen på lilla Flora som ligger mellan Haradal och Luntertun. Jag har en bakgrund som elitidrottare - något som speglar min vardag även idag! Jag gillar att jobba under press, är envis och vägrar att ge upp! I min värld går allt att lösa bara man jobbar tillräckligt hårt! Jag älskar att röra på mig - ni hittar mig promenerande eller springande, i Kronoskogen, på Hallandsåsen, från Skälderviken till Södra Utmarken. Min lediga tid tillbringar jag annars med familjen - barnen går i skolan Kungsgården, spelar fotboll i ÄFF och ishockey i Rögle.

Mina försäljningar

Eva Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Eva direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg