Asavägen 2

Bilder

Utgångspris

3 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Asavägen 2 , Hässleholm - Ljungdala , Hässleholm

Med bra läge på lugn villagata ligger denna stora familjevilla i tre plan! Här möts man av en öppen tilltalande planlösning och ett påkostat kök med utmärkt möjlighet till social samvaro. Hela entréplan präglas av ljusa moderna materialval och mycket ljusinsläpp. Genomgående i och utanför huset finns genomtänkta detaljer som skapar en exklusiv helhetskänsla som bara kan upplevas på plats! Sovrummen som är fördelade på alla tre plan kan med fördel bli fler för den som önskar. Även toalett finns på alla tre plan. En villa som passar perfekt för en familj! Källarplan har genomgående klinker med vattenburen golvvärme vilket ger en behaglig värme i de olika rummen. Källarplan har ett väl tilltaget relaxrum med bastu och dusch. Utvändigt med utgång från köket når man uteplats i olika nivåer samt härlig platsbyggd solsäng! Från huset tar man sig via cykelbana till centrala Hässleholm på knappt 10 minuter. Det finns även motionsslinga i närheten för dig som löptränar, promenerar eller har hund. Välkommen med din intresseanmälan!

161 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
161 kvm
Biarea:
98 kvm
Tomtarea:
756 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
4 556 kr/månad
Utgångspris:
3 100 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 325 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

161 kvm

Biarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Huvudentré

Välkomnande hall där man direkt får kontakt med bostadens sällskapsytor. Ytterdörren har ljusinsläpp, likaså fönster vid sidan av. Detta skapar en ljus fin hall. Golvet som sedan sträcker sig vidare är en vitlaserad parkett. Det sitter också en smakfull fondtapet precis i entrén.

Entré

På husets gavel finns ytterligare entréhall. Här finns en praktisk klinker som sträcker sig en bra bit in på golvet vilket gör det möjligt att komma in med våta skor och ytterkläder. Förvaring finns att tillgå i en stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Hallen är ljus och fin med ljusinsläpp både från fönster och dörrljus. Väggarna är vita i kombination med en färgstark fondtapet på ena väggen.

Kök

Husets hjärta, köket, är påkostat och har bra möjlighet för social samvaro. Här kan man samlas runt den stora köksön som rymmer förvaring, vinkyl, diskmaskin, induktionshäll, diskho och sittplatser. Köksön har en vacker granitskiva kombinerat med en tjock massiv träbänk. Köksfläkten är inbyggd och smakfullt kamouflerad i taket. Köksinredningen kommer från Ballingslöv och har praktisk och påkostad förvaring i lådor och skåp. Inbyggt och i arbetshöjd finner man två stycken ugnar. Den ena med kombinerad varmluft och ångugn samt den andra med varmluft kombinerad med micro. Kyl/frys är integrerad och består av ett kombiskåp (kyl/frys) och ett kylskåp i fullhöjd. Köket har inbyggd downlightbelysning vilket sprider ljuset fint. Från köket kan man enkelt via bred (120 cm) altandörr nå uteplats med trädäck.

Sällskapsrum

I öppen planlösning tillsammans med köket finner man entréplanets sällskapsytor. Här sträcker sig samma vitlaserade parkett som i köket vilket ger en trevlig helhetskänsla. Rummet har gott om ljusinsläpp från tre väderstreck. Fönstren längs långsidorna har vid utbyte breddats och förlängts vilket ger ett spännande utseende och gott om ljus. Längs ytterväggarna finns takmonterade gardinskenor som lämnas kvar. Belysningen i rummet kommer från inbyggda downlights och infällda armaturer i golvet i hörnor. I taket finns även inbyggda högtalare.

Sovrum

I entréplan finns ett sovrum. Rummet har samma vitlaserade parkett och ett lågt sittande fönster ger ett spännande intryck och rikt ljusinsläpp. Längs hela ytterväggen finns takmonterad gardinskena som lämnas kvar. Rummet har en stor skjutdörrsgarderob och dörren som leder in till rummet är även denna en skjutdörr.

Wc

Rymlig toalett med spegelblanka svarta klinker. Längs hela ena sidan finns en rostfri bänk med skålformat handfat och vattenkran som letar sig ut från spegeln på ett stilrent sätt. PAX-fläkt finns installerad.

Allrum - ovanvåning

Ovan trappan finner man ett rymligt allrum med trägolv. Från allrummet är samtliga rum nåbara.

Sovrum till höger

Stort rum som varit två rum sedan tidigare. Rummet har två innerdörrar och två balkongdörrar vilket gör det enkelt att dela av för den som vill ha fler sovrum. Längs murstocken finns garderob med vikdörr. På golvet i rummet finns parkett.

Sovrum till vänster

Stort rum som går att dela av med hjälp av skjutdörr. Det är även enkelt att separera genom att sätta upp en vägg. Rummet har två innerdörrar. På golvet finns parkett.

Badrum

Mattbeklätt badrum med badkar, wc, handfat och handdukstork. Frånluft dras med hjälp av PAX-fläkt.

Allrum - källarplan

Precis nedanför trappan finner man ett allrum med braskamin. Rummet har klinker med vattenburen golvvärme och väggarna är målade direkt på puts. Rummet har ljusinsläpp från två håll varav det ena fönstret är förstorat och satt i en ljusgård för att öka ljusinsläppet.

Sovrum

Klinkerlagt rum med golvvärme. Ljusinsläpp från två håll.

Relaxrum

I källarplan finns ett stort relaxrum med dusch, wc och bastu. Här finns även plats för löpband eller liknande. Hela utrymmet har klinker med golvvärme och det är även förberett med el, vatten och avlopp för ett bubbelbadkar. I taket finns infällda downlights som sprider ljuset fint i rummet. Här finns även handdukstork och handfat.

Dressingroom

Praktiskt rum som familjen använder för förvaring. Garderoberna som finns på plats ingår i köpet. Även här finns klinker med golvvärme.

Hall

Källarplan är nåbart utifrån trädgården och då kommer man in i en liten hall med klinker och golvvärme. I hallen finns en lös garderob som ingår i köpet. Här finns även skåp med golvvärmecentral samt skåp med proppskåp.

Tvättrum

Rymligt tvättrum med bänk som döljer tvättmaskin och torktumlare bakom skåpsluckor. Infälld finns även tvättho. I tvättrummet finns fjärrvärmeväxlaren och skåp med inkommande vatten och golvvärmecentral. Även tvättrummet har klinker med golvvärme. Frysskåp som finns i rummet lämnas kvar.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1974 Lösvirkeshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag med PAX-fläktar

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 mars 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä & mexi
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Renoveringar/förbättringar:
2018- Gavlar målades.
2018- Ny insats i den öppna spisen.
2015- Entréplan renoverades med nytt kök, nya fönster, nya entrédörrar.
2015- Nya dörrar garage och förråd samt ny motordriven garageport.
2015- Målning av invändiga trappor.
2015- Sovrum på ovanvåningen renoverades.
2013- Uteplats byggs.
2012- Plåtning av vindskivor på boningshus och garage. Skärmtak vid groventré samt rostfria räcken till entréer.
2010- Plåtning av skorsten.
2010- Renovering av toalett entréplan.
2008- Renovering med installation av golvvärme i källare inkl. dusch & toalett.
2007- Fjärrvärmeinstallation.
2003- Nytt garagetak och renovering av badrum på ovanvåningen.

Årsmodeller maskiner:
2015- kylskåp, kyl/frys kombi, spis, fläkt, ugn, diskmaskin & inbyggd micro.
2004- tvättmaskin & torktumlare.

Friköpt larm finns.

Elen är omdragen i omgångar 2004 & 2015. Jordfelsbrytare finns.

Fiber finns.

Radonmätning är genomförd. Resultat långt under gränsvärde. Protokoll från 2005 finns hos ansvarig mäklare.

Fastighetsbeteckning

Asgård 1

Övriga byggnader

På tomten finns garage för 1 bil samt förråd för trädgårdsredskap o. dyl. Garageporten är motordriven.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

54 672 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 000 kr
El: 14 700 kr
VA: 6 300 kr
Renhållning: 3 000 kr
Sotning: 172 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 6

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 612 000 kr, varav byggnadsvärde 1 366 000 kr

Summa pantbrev

1 784 000 kr

Tomt

Areal: 756 kvm
Tomttyp: Hörntomt med gräsmatta

Tomtbeskrivning

Trädgården har stenläggningar och runda formationer som återkommer runt om. Det finns även en del installerad belysning i stenläggningar, trädäck och gräsmatta. Bollformade armaturer placerade i trädgården lämnas kvar. Uteplatsen är byggd i olika nivåer och vänd mot sydväst finner man en platsbyggd solsäng i vågig form.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enl. ök.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Hässleholm - Ljungdala

Ljungdala ligger norr om Hässleholm. Här ligger Ljungdala Center med bl a livsmedel och vårdcentral, stora livsmedelsaffärer och flera andra butiker ligger på gångavstånd.
På Ljungdalaskolan undervisas årskurs F-6 och på Läredaskolan F-9. Runt området finns stora öppna grönområde och motionsslinga.
Närhet till busshållsplats som trafikeras av stadsbussarna. Ca 2 km till centrum och Resecentrum. Tåget tar dig till Malmö på ca 45 min och till Stockholm på 3 timmar och 45 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karolina Vikberg eller Marie Rosenkvist för mer information!

Karolina Vikberg

Karolina Vikberg

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0702 29 23 40

0451 895 00

karolina.vikberg@husmanhagberg.se

Marie Rosenkvist

Marie Rosenkvist

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070 366 69 22

marie.rosenkvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte