230
MEDF854A74ABC324EC8ACA2DE231B3D2163

Hässleholm - Djupadal, Hässleholm

Esplanadgatan 5


PRIS (utgångspris)3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

142 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

1 112 kvm

BYGGÅR

1936

DRIFTSKOSTNAD

3 561 kr/månad

PRIS

3 995 000 kr utgångspris

Omsorgsfullt renoverad villa på populära Djupadal

Ett sällsynt tillfälle att köpa ett totalrenoverat 30-talshus på attraktiva Djupadal. Här är det bara att flytta in och njuta av nyproduktionskänsla. Renoveringarna, som är utförda av lokala hantverkare, är noggrant dokumenterade och finns tillsammans med besiktningsprotokoll tillgängligt vid visning.

På Esplanadgatan bor du väldigt centralt med närhet till det mesta. Huset är placerat uppe vid gatan medan den stora trädgården ligger inbäddad en nivå nedanför, bakom huset. Trädgården har med sin storlek stora möjligheter att utvecklas och bli en härlig oas för familjen. Vidbyggt huset finns garage men det finns även plats för flertalet bilar på tomten där stenläggningar är gjorda. På denna plats bor du urbant med fördelarna att ha närhet till det mesta samtidigt som du kan få andrum och närhet till naturen i den stora trädgården.

Huset är i gott skick med möjlighet att bo på fyra plan. De senaste åren har huset genomgått stora renoveringar; fasad, dränering, fönster, tak, badrum, kök osv har bytts ut eller renoverats vilket gör att huset nu är i väldigt bra skick. Uppvärmning är bekvämt nog med fjärrvärme. Nuvarande ägare hade planerat att själv flytta in när huset stod klart men hittade istället ett annat hus på området som passade bättre för deras familj.

Interiören har planerats med omsorg vilket gör att huset upplevs som lugnt och tyst. Stor del av belysningen är infälld, dels i taket, men även i fönstersmygarna vilket ger en effektfull ljussättning när det skymmer om kvällarna. Nästintill all belysning kan styras via app. Även fasaden har belysning vilket ger huset den uppmärksamhet det förtjänar. I entréplan finns en härlig helhet tack vare det genomgående klinkergolvet med skön golvvärme som möter målade väggar i en beige ton som följer med i rummen. I detta plan finns köket som är välplanerat och känns luftigt och stilrent genom att köksfläkten är inbyggd i spishällen samt att väggarna saknar överskåp. Även om köket ligger i ena hörnet av huset så är det direkt anslutning till sällskapsrummet som löper längs hela husets framsida. Detta är ett otroligt härligt rum med väl tilltagen takhöjd, stora fönster som släpper in ljus från olika håll samt ett för byggnadsåret karaktäristiskt burspråk som bryter av rummets kvadratiska form. Här finns även en gardinskena som löper i taket längs hela framsidan vilket gör det möjligt att skärma av sig med någon skir gardin eller liknande. I detta våningsplan finns även ett duschrum som är helkaklat och till stilen härligt att vila ögat på.

Trappan som leder till ovanvåningen är gedigen med eksteg och snurrar sig elegant ett halvt varv innan du landar i allrummet på ovanvåningen. I detta plan finns två sovrum som båda är rymliga. Det ena sovrummet är väldigt ljust och harmoniskt. Här finns både helglasade dörrar till en balkong samt ytterligare ett fönster på husets gavel. I taket längs ena sidan löper en gardinskena som gör det möjligt att ”mjuka” upp väggarna med tyg. I hela våningsplanet löper samma golv, laminat med fiskbensmönster. Ännu en trappa upp finns vinden som är inredd som bostadsyta. Här är takhöjden begränsad men ståhöjd finns i mitten för oss som är av medellängd. Utrymmet är till ytan fullt utnyttjat och det finns fönster i bägge gavlar.

Under huset finns ett källarplan som används som bostadsyta. Här har det gjorts en utgrävning invändigt vilket gör att takhöjden är rik och golvet är av gjuten betong med ett levande utseende och med vattenburna golvvärmeslingor. I detta plan finns både allrum och sovrum men även tvättstuga och ett väldigt stilrent duschrum.

Verkar denna bostad passa dig? Kontakta oss för visning. Välkommen.

Bilder

MEDF854A74ABC324EC8ACA2DE231B3D2163
MEDBCAEF46BC2B34BB890A39234CEC84A30
MED1526D3AF5AE94C058D5596C7CFBB3F8F
MEDD096E76492DB41FDB846A7A4197C773F
MED460FB618016F48928D9E6FEE94D01122

Planritningar

Entréplan

Ovanvåning

Vindsvåning

Källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Hässleholm Hässleholm - Djupadal

Esplanadgatan 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret