230

Hörja, Hörja

Röshultsvägen 3


PRIS (utgångspris)1 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

139 kvm

BIAREA

27 kvm

TOMTAREA

1 903 kvm

BYGGÅR

1937

DRIFTSKOSTNAD

4 267 kr/månad

PRIS

1 695 000 kr utgångspris

Villa med härlig skogsbacke

Välkomna till Hörja och denna trevliga bostad med modern och stilren atmosfär. Här bor du nära naturen samtidigt som det finns kommunikationer precis i närheten. Huset ligger på en härlig naturtomt med både gräsytor och egen skogsbacke där du kan ta en mini-promenad över backen och mötas av en vidsträckt utsikt mot det öppna landskapet som ängarna bakom erbjuder.

På Röshultsvägen 3 bor du bekvämt i en modern villa med kommunalt vatten/avlopp, fiber och luft- vattenvärmepump. Förutom det finns två helkaklade badrum med golvvärme samt ett Ballingslövskök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Boningshuset är i gott skick med yttertak från 2014 och till stor del nya fönster 2013.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall, väl anpassad för en familj med barn. Här finns lättstädad klinker på golvet och bakom skjutdörrar döljer sig en rejäl klädkammare med både garderobslösning och bänkyta. Från hallen når du ett duschrum med kombinerat tvättrum, vilket gör vardagens rutiner smidiga och praktiska.

Vidare nås du av bostadens öppna karaktär. Här finns ett vardagsrum som till storleken är väl tilltaget och har fönster mot två håll vilket gör att rummet flödar i naturligt ljus. I anslutning till vardagsrummet finner du Ballingslövsköket som har en design som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Köket ligger centralt och det går med enkelhet att socialisera under tiden man tillreder maten. Åskådare kan sitta vid den anpassade delen av köksbänken som också kan fungera som en frukostplats. Köket med det intilliggande matrummet bjuder in till trevliga stunder med vänner och familj. I matrumsdelen finns en braskamin som förhöjer myskänslan vid middagsbordet. Från matrummet finns ytterligare ett rum som för nuvarande familj fungerat som kontor men som med enkla medel skulle kunna bli ett sovrum om en dörr sätts upp. I detta rum finns en praktisk förvaringslösning som lämnas kvar till nästa ägare.

Från matrummet nås den stora, härliga altanen som är perfekt för att njuta av solen mitt på dagen. Nedanför altanen finns en trädgård med gräsmatta som lämpar sig för kubbspel, krocket eller något annat roligt trädgårdsspel. Tomten har med andra ord blandad karaktär med både plan gräsmatta på framsidan och skogstomt med kuperad terräng på baksidan.

På husets ovanvåning möts du av en ombonad oas med lugn känsla. Här finns två sovrum och ett stort helkaklat och mycket stilfullt badrum där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Badrummet, som går helt i grå nyanser, har både dusch och extra stort badkar så du kan välja det som passar dig bäst för stunden. Här finns även en behaglig golvvärme som får dig att vilja stanna lite längre.

På tomten finns även ett gårdshus med oändliga möjligheter. Det kan bli ett perfekt ungdomsrum, ett kreativt kontor eller kanske till och med en egen träningsstudio. Byggnaden har för några år sedan fått ett nytt yttertak och fasaden har fin träpanel som är målad ljusgrå precis som boningshuset. I nuläget används gårdshuset till förvaring. Det finns en del som hyser ved och en annan för diverse trädgårdsredskap. På vinden finns även ett delvis påbörjat isolerat utrymme. Intill gårdshuset, med läge uppe på backen, finns en stor altan där du kan avnjuta en härlig grillkväll med familjen.

Är detta ett hem för dig? Välkommen på visning!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

22
april | måndag
Kl 17:00 - 17:45
Boka tid för visning. Välkommen.

Bilder

MED216C28CC12BC4A97BF68224194DA9575
MED7075C2C8108547F185B0A0ABE41442B5
MEDC7E97B08826F4A41BA65BE9731889AAA
MED817D2A08DC5540FCA30719B94DB307BD
MED459A9F42B0DF4C949C851CB51D9EA35C

Planritningar

Entréplan

Ovanvåning

Källare

Gårdshus

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Hässleholm Hörja

Röshultsvägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret