Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hässleholm

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Hässleholm

Söker du en kunnig mäklare i Hässleholm? Våra mäklare har koll på Hässleholm och finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad. Hässleholm är staden där du har nära till allt med en central placering mitt i norra Skåne. Här finns vacker natur, flera badsjöar samtidigt som du aldrig är långt ifrån storstadens puls. Från Hässleholms järnvägsstation pendlar du enkelt till Skånes större orter såsom Lund, Malmö och Kristianstad. Köpenhamn når du på 1h 20 min och till Stockholm tar tågresan 3 h 50 minuter.

Vi erbjuder en komplett mäklartjänst och kan hjälpa dig med allt från värdering till att gå hela vägen och sälja din bostad. Letar du bostad berättar vi gärna mer om vilka bostäder som finns till salu i Hässleholm just nu.

Att bo i Hässleholm

Hässleholm erbjuder fin natur med flertalet bra vandringsleder på Hovdala och runt Hässleholmsgården. På Hovdala och Hässleholmsgården hålls även årligen marknader, utställningar och diverse event såsom populära Medeltidsdagarna på Hovdala.

Vill du bo nära naturen och vattnet är Tormestorp, Sjörröd eller det nybyggda området Finjasjöpark trevliga områden att titta närmre på. Här erbjuds både nybyggda moderna villor och äldre charmiga hus. Samtliga områden ligger bara några få kilometer från stadskärnan samtidigt som du bor alldeles intill Finjasjön och med naturen nära inpå. Söker du bostad mer centralt så erbjuder vi bostäder på bland annat Stattena, Gäddastorp och Östervärn.

Värdera bostad i Hässleholm

Vill du veta vad din bostad i Hässleholm är värd? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Hässleholm kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar hus eller lägenhet väger vi in faktorer så som bostadens skick, och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Hässleholm för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad med mäklare Hässleholm

När du söker mäklare i Hässleholm är det en god idé att välja någon som har koll på bostadsmarknaden. Oavsett om du söker bostad eller om du vill sälja ditt hus eller din bostadsrätt är du varmt välkommen till oss. Vår erfarenhet och vår passion för att göra affärer gör att vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Kontakta oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Hässleholm med omnejd.

Nyproduktion pågår på T4. Hus till salu finns även i de mindre orterna omkring Hässleholm såsom Stoby, Vankiva och Tyringe. Alla de mindre orterna har bra förbindelser med Hässleholm. För den sportintresserade finns bland andra Tyringe Hockey, Vittsjö GIK och Vinslövs Handbollsklubb i närområdet. Missa inte heller Tykarpsgrottan, en gammal kalkstensgruva där det varje år arrangeras en välbesökt julmarknad.

Vare sig du söker hus eller vill sälja din gård, eller lägenhet hjälper vi dig att göra en trygg affär. Välkommen till vårt mäklarkontor i Hässleholm när du funderar på att byta bostad. Vi är hemma överallt i Hässleholm!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 26/6, 11:00

Besöksadress

  • Frykholmsgatan 19, 281 31 Hässleholm
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-14.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Frykholmsgatan 19, 281 31 Hässleholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Bo billigare på Statt när du säljer eller letar bostad med oss

Behöver du övernatta i Hässleholm i samband med någon av våra visningar eller när du sålt din bostad? Som kund hos HusmanHagberg Hässleholm får du fin rabatt på övernattningar på Statt i centrala Hässleholm.

Gratis inredningskonsultation

Som kund till HusmanHagberg Hässleholm får du 5 timmars gratis inredningskonsultation på plats i bostaden.

Sälj med oss så ingår styling!

Hos oss ingår alltid en stylingkonsultation och en för er bostad anpassad skriftlig åtgärdslista inför fotograferingstillfället. Vår stylist är även med vid fotografering och har ett nära samarbete med fotografen, allt för att era bilder ska bli så bra som möjligt.

25% rabatt hos Flugger Färg

Som kund hos HusmanHagberg Hässleholm köper du färg med 25% rabatt hos Flugger Färg i Hässleholm.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.