Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Hässleholm

HusmanHagberg - din Mäklare i Hässleholm

Hässleholm är staden där du har nära till allt med en central placering mitt i norra Skåne. Här finns vacker natur och flera badsjöar. På orten finns många välkända varuhus representerade och även flertalet mysiga caféer. Från Hässleholms järnvägsstation har du bra pendlingsmöjligheter till flera av Skånes större orter såsom Lund, Malmö och Kristianstad. Köpenhamn når du på 1h 20 min och till Stockholm tar tågresan 3 h 50 minuter. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet av området och berättar gärna mer om vilka bostäder som finns till salu i Hässleholm just nu.

Att bo i Hässleholm

Hässleholm erbjuder fin natur med flertalet bra vandringsleder på Hovdala och runt Hässleholmsgården. På Hovdala och Hässleholmsgården hålls även årligen marknader, utställningar och diverse event såsom populära Medeltidsdagarna på Hovdala. Vill du bo nära naturen och vattnet är Tormestorp, Sjörröd eller det nybyggda området Finjasjöpark trevliga områden att titta närmre på. Här erbjuds både nybyggda moderna villor och äldre charmiga hus. Samtliga områden ligger bara några få kilometer från stadskärnan samtidigt som du bor du alldeles intill Finjasjön och med naturen nära inpå.

Köpa bostad i Hässleholm

Söker du bostad mer centralt så erbjuder vi bostäder på bland annat i Stattena, Gäddastorp och Östervärn. Nyproduktion pågår på Garnisonen och T4. Hus till salu finns även i de mindre orterna omkring Hässleholm såsom Stoby, Vankiva och Tyringe. Alla de mindre orterna har bra förbindelser med Hässleholm. För den sportintresserade finns bland andra Tyringe Hockey, Vittsjö GIK och Vinslövs Handbollsklubb i närområdet. Missa inte heller Tykarpsgrottan, en gammal kalkstensgruva där det varje år arrangeras en välbesökt julmarknad. Vare sig du söker hus, gård, eller lägenhet hjälper vi dig att göra en trygg affär. Välkommen till oss när du funderar på att byta bostad. Vi är hemma överallt i Hässleholm!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Frykholmsgatan 19, 281 31 Hässleholm
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-14.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Frykholmsgatan 19, 281 31 Hässleholm
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg