Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Helsingborg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Helsingborg

Söker du en erfaren mäklare som har koll på Helsingborg? Våra mäklare kan Helsingborg och finns för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Helsingborg är en pulserande stad med mycket arkitektur och historia. Staden, med sina dryga 100 000 invånare, är placerad i nordvästra Skåne.

Om du väljer att köpa bostad i Helsingborg får du närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Staden erbjuder goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda.

I Helsingborg finns lägenheter och hus till salu i många attraktiva områden. Våra kunniga mäklare i Helsingborg erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet i Helsingborg.

Att bo i Helsingborg

Om du bestämmer dig för att köpa bostad i Helsingborg flyttar du till en restaurangtät och pulserade stad med allt du behöver. Fantastiska restauranger, varierad shopping, stort kulturutbud och spännande aktiviteter för både vuxna och barn. I Helsingborg har du även alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Helsingborg andas historia. Byggnaderna från tidigt 1100-tal, då Landborgen byggdes, blandas med vackra sekelskiftsbyggnader och mer moderna tillskott. Vilket bidrar till en varierande och levande stadsmiljö. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse och människorna samlas på uteserveringarna, Gröningen och de många härliga stränder som staden erbjuder. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös. Helsingborgs IF hemmamatcher på Olympia bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter

Om du istället fått nog av stadens lockelser kan du välja mellan alla typer av friluftsaktiviteter. Sofiero slott och slottsträdgård och Fredriksdal Friluftsmuseum och botanisk trädgård, samt stadens många parker, bjuder på natur av det något mer tillrättalagda slaget. Här hittar du vackra blomsterodlingar, labyrintiska grusgångar och välklippta häckar jämte djupa raviner och vidsträckta ängar. Är du istället lite mer äventyrlig av dig så är det inte långt till Kullabergs naturreservat och Söderåsens naturpark där du kan klättra, dyka och njuta av fantastiska promenader i orörd och magisk natur.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Helsingborg och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Helsingborg och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Helsingborg

Som mäklare i Helsingborg kan vi bara konstatera att det är en underbar stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa eller sälja bostad i Helsingborg, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning eller är du på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus. Kom då in så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vårt kontor ligger centralt på Stortorget 16 och du är varmt välkommen in på en kopp kaffe för att träffa och prata med oss. Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Helsingborg.

Omdömen från våra kunder

"Jag fick ett trevligt bemötande och han ordnade snabbt extra visning han var väl informerad om lgh och området. Jag kände mig välkommen att höra av mig om jag hade några funderingar allt gick smidigt."
Pia L2 veckor
Verifierad kund
"Han höll vad han lovade och medverkade till en snabb och problemfri försäljning."
Yngve J2 veckor
Verifierad kund
"Snabbt, trevligt och proffsigt 👍"
Per W2 veckor
Verifierad kund
"Linus är mycket lyhörd för säljares och köpares behov. Linus är målinriktad och snabb i respons, men inte påflugen. Samtidigt är Linus tålmodig, ödmjuk och vänlig. Kan varmt rekommendera Linus som fastighetsmäklare."
Lars B3 veckor
Verifierad kund
"Linus är mycket trevlig mäklare. Vi hade ingen aning hur det går till att sälja huset men han förklarade i princip från grunden hur allt fungerar från grunden. Linus är en fantastik mäklare så vi ger honom 10 stjärnor av 10. Vi rekomenderarar honom till 100%"
Pål Thomas Lilleman A3 veckor
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som sålt min villa på ’nolltid’. Nu väntar jag på mitt nya boende, helst i Viken!"
Susanne Elisabeth E3 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig mäklare med stort engagemang och goda kunskaper. Lätt att få tag på och svarade snabbt på våra frågor. Vi är mycket nöjda! "
Frida B3 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare han fixa allt smidigt så va inga problem eller något. Allt var utmärkt "
Rikard S5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och uppfyllde mer än väl mina förväntningar. Det gick snabbt p.g.a att han hade köpare som var intresserade av området. Mycket nöjd med honom."
Benny R5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt möte. Snabb köp. Lyssnade på mina önskemål och infriade dom "
Kristian L5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och duktig sålde vår lägenhet redan på förvissning till mycket bra pris. Skulle rekommendera honom till alla vi känner. "
Kjell S7 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte att kevin var bra han lovade mig att den skulle sälja snabbt. Han levde upp till sina ord. Jag blev jättenöjd. "
Alfred T9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig tillmötesgående och framåt person. Anpassar sig bra efter kundens önskemål. "
Sebastian L9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Engagerad o flexibel. Saklig. Kunnig. God vilja att göra det bästa för oss som kunder."
Sissi L10 veckor
Verifierad kund
"Bessttt Stefan är bäst och alltid tillgänglig för kunden"
Fitim E11 veckor
Verifierad kund
"Linus är professionell, punktlig, pålitlig och trevlig! Kunde ordna hela uppdraget så det kom snabbt ut på marknaden och även att affären gick i lås snabbt! Kan varmt rekommendera honom!"
Chantelle I11 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och engagerat bemötande"
Louise B11 veckor
Verifierad kund
"Kevin är en driven mäklare som brinner för sitt arbete. Han är trevlig, noggrann och duktig på sitt arbete. Han lyssnar på köparen och ser till så att man får svar på alla sina frågor. Jag tycker även han är mån om säljarna och försöker se till deras önskemål. Kevin hör av sig efter visning och följer upp tankar och funderingar. Vid budgivning så höll han telefonkontakt med både säljare och köpare vilket vi som köpare uppskattade mycket, lättare att diskutera än skriva. 10/10 poäng, vi är supernöjda! "
Nikolina A11 veckor
Verifierad kund
"Martin Sadowski är en mycket kunnig mäklare med stor känsla för både säljare och köpare och ihärdig med att ta nya intiativ till alternativa lösningar. Martin har sålt min bostadsrätt i en nedåtgående marknad med framgång vilket jag är honom ett stort tack skyldig. Martin är också en lättsam och trevlig person som har fått mig att må bra under hela säljprocessen. Han är alltid väldigt väl förberedd och har oftast kommit på lösningar som jag ännu inte tänkt på. Han uppfyller alla krav som jag kan ställa på en förträfflig och utmärkt bra mäklare. Jag vill därför rekommendera honom till er som ännu inte vet vilken mäklare som ni skall välja och ger honom 5/ 5 poäng. "
Maria K11 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och mycket påläst,snabb och konkret. Proffsigt uppträdande och mycket trevlig. Rekommenderar henne varmt "
Fredrik N12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg