Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Helsingborg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Helsingborg

Söker du en erfaren mäklare som har koll på Helsingborg? Våra mäklare kan Helsingborg och finns för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Helsingborg är en pulserande stad med mycket arkitektur och historia. Staden, med sina dryga 100 000 invånare, är placerad i nordvästra Skåne.

Om du väljer att köpa bostad i Helsingborg får du närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Staden erbjuder goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda.

I Helsingborg finns lägenheter och hus till salu i många attraktiva områden. Våra kunniga mäklare i Helsingborg erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet i Helsingborg.

Att bo i Helsingborg

Om du bestämmer dig för att köpa bostad i Helsingborg flyttar du till en restaurangtät och pulserade stad med allt du behöver. Fantastiska restauranger, varierad shopping, stort kulturutbud och spännande aktiviteter för både vuxna och barn. I Helsingborg har du även alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Helsingborg andas historia. Byggnaderna från tidigt 1100-tal, då Landborgen byggdes, blandas med vackra sekelskiftsbyggnader och mer moderna tillskott. Vilket bidrar till en varierande och levande stadsmiljö. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse och människorna samlas på uteserveringarna, Gröningen och de många härliga stränder som staden erbjuder. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös. Helsingborgs IF hemmamatcher på Olympia bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter

Om du istället fått nog av stadens lockelser kan du välja mellan alla typer av friluftsaktiviteter. Sofiero slott och slottsträdgård och Fredriksdal Friluftsmuseum och botanisk trädgård, samt stadens många parker, bjuder på natur av det något mer tillrättalagda slaget. Här hittar du vackra blomsterodlingar, labyrintiska grusgångar och välklippta häckar jämte djupa raviner och vidsträckta ängar. Är du istället lite mer äventyrlig av dig så är det inte långt till Kullabergs naturreservat och Söderåsens naturpark där du kan klättra, dyka och njuta av fantastiska promenader i orörd och magisk natur.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Helsingborg och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Helsingborg och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Helsingborg

Som mäklare i Helsingborg kan vi bara konstatera att det är en underbar stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa eller sälja bostad i Helsingborg, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning eller är du på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus. Kom då in så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vårt kontor ligger centralt på Stortorget 16 och du är varmt välkommen in på en kopp kaffe för att träffa och prata med oss. Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Helsingborg.

Omdömen från våra kunder

"Trygg, smidig, positiv och snabb på att återkoppla. "
Marita B2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och god service"
Caroline W2 veckor
Verifierad kund
"ytterst kunnig och trevlig mäklare, bra kontakt och alltid väl bemött. rekommenderas varmt."
Maija P2 veckor
Verifierad kund
"En mycket bra mäklare som har varit engagerad och till hands hela tiden. Han har alltid svarat i telefon eller återkommit snabbt. Jag har hela tiden haft intrycket av att han arbetar aktivt och effektivt flr att få mitt hus sålt så fort som möjligt och till så bra pris som möjligt. "
Marie Ingela B2 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig och proffesionellt bemött. "
Alisya M2 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och tydlig i all sin kommunikation, mycket kundorienterad och dessutom trevlig. Hjälpsam med våra frågor efter efter själva husköpet, föredömligt. Tveklöst högsta betyg. "
Patrik Ö4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra på att informera. Tog sig tid. Kunnig."
Patrik Magnus M5 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Daniella är en fantastiskt duktig mäklare och helt underbar som person. Har gett oss en fantastisk service som man inte är van vid. Vi kan verkligen rekommendera Daniella!!❤ Med Varma hälsningar Brigitta Bründlmayer & Adrian Saxton"
Brigitta B5 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket gott bemötande av honom och det har varit lätt att få kontakt med honom. Vidare har han varit snabb på att kolla upp saker och återkoppla till oss. Det gick dock lite väl snabbt när vi köpte hus, vilket blev jobbigt eftersom det var första gången och handlade om mycket pengar. "
Emi F6 veckor
Verifierad kund
"Flexibel, professionell, trevlig "
Edvin B7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och uppmärksam. Han lyckades få ett bra pris. Vi är mycket nöjda."
Vivi S7 veckor
Verifierad kund
"Vi sålde vårt hus genom Marcus och kan verkligen rekommendera honom. Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam. Allt hanterades professionellt från dag 1 till affären var klar. Väldigt nöjda med honom."
Ulf Marcus Daniel A8 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och entusiastiskt bemötande med fokus på både säljarens och köparens intressen! En kunnig och inlyssnande mäklare som skapar trygghet i en av livets största affärer. "
Henrik Anders S8 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever att Marcus hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande under hela vår försäljningsprocess och att han dessutom också var både positiv och energigivande. Han svarade på alla frågor, både våra och spekulanternas, på ett sätt som ingav stort förtroende och trygghet. Marcus tillgänglighet och förmåga att lösa saker snabbt och smidigt har varit över förväntan! "
Anna Ethel S8 veckor
Verifierad kund
"Från första handslaget till sista signeringen så har Marcus varit definitionen av proffs. Man blir bemött på ett sätt som förmedlar känslan av att allt löser sig. Och så var det också! Med en härlig energi och tydlig kommunikation så kunde jag inte valt någon bättre till att sälja min bostad. Jag rekommenderar Marcus till alla som försöker hitta rätt mäklare för att sälja sin bostad! "
Patrik A8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktig och väldigt proffsigt på detta . Hjälpsam .Önskar all lycka till henne 🌹"
Esmat M9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig och flitig , tillmötesgående och flexibel. Rekommenderar henne väldigt starkt 👏👌"
Khalid A9 veckor
Verifierad kund
"EN MYCKET BRA UPPLEVELSE OCH EN MYCKET KOMMUNIKATIV MÄKLARE. JAG OCH MIN FAMILJ GER HÖGSTA BETYG MARCUS KJELLERUP PÅ HUSMANHAGBERG HELSINGBORGS TACK HÄLSNINGAR FAM, GUTAJ"
Muhamet G9 veckor
Verifierad kund
"Köpte en lägenhet av Marcus! Super duktig mäklare som är väldigt hjälpsam och som alltid är tillgänglig! Rekommenderar Marcus Kjellerup starkt till er som vill köpa eller sälja!"
Gentiana A9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, väldigt nöjd med bemötandet!"
Zacharias W9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg