Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Helsingborg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Helsingborg

Söker du en erfaren mäklare som har koll på Helsingborg? Våra mäklare kan Helsingborg och finns för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Helsingborg är en pulserande stad med mycket arkitektur och historia. Staden, med sina dryga 100 000 invånare, är placerad i nordvästra Skåne.

Om du väljer att köpa bostad i Helsingborg får du närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Staden erbjuder goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda.

I Helsingborg finns lägenheter och hus till salu i många attraktiva områden. Våra kunniga mäklare i Helsingborg erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet i Helsingborg.

Att bo i Helsingborg

Om du bestämmer dig för att köpa bostad i Helsingborg flyttar du till en restaurangtät och pulserade stad med allt du behöver. Fantastiska restauranger, varierad shopping, stort kulturutbud och spännande aktiviteter för både vuxna och barn. I Helsingborg har du även alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Helsingborg andas historia. Byggnaderna från tidigt 1100-tal, då Landborgen byggdes, blandas med vackra sekelskiftsbyggnader och mer moderna tillskott. Vilket bidrar till en varierande och levande stadsmiljö. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse och människorna samlas på uteserveringarna, Gröningen och de många härliga stränder som staden erbjuder. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös. Helsingborgs IF hemmamatcher på Olympia bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter

Om du istället fått nog av stadens lockelser kan du välja mellan alla typer av friluftsaktiviteter. Sofiero slott och slottsträdgård och Fredriksdal Friluftsmuseum och botanisk trädgård, samt stadens många parker, bjuder på natur av det något mer tillrättalagda slaget. Här hittar du vackra blomsterodlingar, labyrintiska grusgångar och välklippta häckar jämte djupa raviner och vidsträckta ängar. Är du istället lite mer äventyrlig av dig så är det inte långt till Kullabergs naturreservat och Söderåsens naturpark där du kan klättra, dyka och njuta av fantastiska promenader i orörd och magisk natur.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Helsingborg och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Helsingborg och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Helsingborg

Som mäklare i Helsingborg kan vi bara konstatera att det är en underbar stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa eller sälja bostad i Helsingborg, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning eller är du på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus. Kom då in så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vårt kontor ligger centralt på Stortorget 16 och du är varmt välkommen in på en kopp kaffe för att träffa och prata med oss. Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Helsingborg.

Omdömen från våra kunder

"Kunnig,trevlig,punktlig och framförallt ser till att kunden är nöjd."
Carin J1 dagar
Verifierad kund
"Ung, driven, lyhörd, trevlig och lättsam att konversera med."
Erik D2 dagar
Verifierad kund
"Snabba svar och professionell service. Löste visning utanför schemat på ett jättebra sätt. Saklig genomgång vid kontraktsskrivning. Bra uppföljning."
Torbjörn H2 dagar
Verifierad kund
"Jätteduktig och professionell ! Jag rekomenderar stark honom ! "
Alina M6 dagar
Verifierad kund
"This was our first real estate purchase, and we expected a lot of uncertainty and stress. Thanks to our agent, it ended up being a really nice experience. We are very satisfied with the service we received, very precise information about everything, understanding for our difficulties we were going through .Really very professional, but at the same time we felt that we had a friend. Thanks Edison! "
Sasa I1 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en fantastisk mäklare som lyssnar på sina kunder och tar hänsyn till varje persons situation och behov. Vi är väldigt nöjda med hur han kunde anpassa arbetet kring försäljningen utifrån vad som fungerade bäst för oss samt var behjälplig i samband med fotografering och råd. Han kom med tips längs vägen men accepterade våra val och arbetade utifrån dem. Vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare."
Rebecca L1 veckor
Verifierad kund
"Inga tidigare erfarenheter av Stefan men det jag och min man har haft med Stefan så är han en Glad Kontaktbar Trevlig Godhjärtad Hade jag var chef över Stefan så skulle jag ge honom en extra semesterveckan och hela byrån god frukost dagligen 🌼🌸. Hälsa honom från Louise från billesholm "
Louise L1 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med samarbetet. Edison är mycket professionell och ansvarsfull. Han stod alltid till vårt förfogande, med mycket förståelse och vänlighet. Alla rekommendationer, Ana Ikač"
Ana I1 veckor
Verifierad kund
"Har köpt hus av Marcus Kjellerup. Vi har mötts av en fantastisk mäklare som alltid är tillgänglig och bistår med god service. Trevlig och ärlig som vi även anlitat för att sälja vårt hus. "
Nina A2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevilig och professionell"
Patrick Alexander H2 veckor
Verifierad kund
"Kändes som en omöjlig försäljning, tills Edison tog tag i saken. Tog inte alls lång tid tills vi skrev på avtal. Är otroligt nöjd med hela processen "
Ganimete B2 veckor
Verifierad kund
"Är mycket nöjd med Daniella! Hon är lätt att få tag i, flexibel, bra på att återkoppla och oerhört kunnig. "
Anett A2 veckor
Verifierad kund
"Kevin har varit mycket professionell och hjälpsam. Han får vår bästa rekommendation och jag kommer att kontakta honom igen när jag köper eller säljer igen. "
Valur G2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt bemötande och hantering från början till det slutliga målet av min sålda bostad. Fick alltid tydliga och vänliga svar på mina frågor vilken tid som helst om dygnet och kände mig väldigt trygg. Denna mäklare gjorde sitt yttersta för att behålla mig som kund nöjd och med tidens marknadhetssvårigheter en känsla att han kommer uppnå mina förväntade mål. Tack Kevin för ditt arbete och lycka till med dina framtida kunder/objekt i ditt dagliga arbete. Med vänliga hälsningar Karl"
Karl P2 veckor
Verifierad kund
"Kevin var mycket professionell. Vi är mycket tacksamma för allt hans arbete och all hans hjälp. Vi kommer att rekommendera honom til alla våra vänner! "
Anna K2 veckor
Verifierad kund
"Hon är hjälpsam och göra rekommendera Jag är jättenöjd"
Nima S2 veckor
Verifierad kund
"Är mycket nöjd med Daniella, lyhörd, lugn, tydlig, lätt att få tag i, och snabb återkoppling. Mycket nöjd när vi skrev under kontraktet, tog god tid på sig så alla förstod papperna! Kan verkligen rekommendera henne! "
Irene N3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande & lätt kommunikation "
Sarah Å3 veckor
Verifierad kund
"Martin har en låg profil men levererar mer. Han har varit oerhört snabb på att svar på alla frågor. Ett lugn och trevligt sätt. Han ger en trygghet i en av de största affärerna de flesta personer gör privat. Hans bedömningar och råd har varit välgrundade och jag har litat på dem. Jag kan varmt rekommendera Martin som mäklare. "
Carl-Johan L3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg