Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Helsingborg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Helsingborg

Söker du en erfaren mäklare som har koll på Helsingborg? Våra mäklare kan Helsingborg och finns för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Helsingborg är en pulserande stad med mycket arkitektur och historia. Staden, med sina dryga 100 000 invånare, är placerad i nordvästra Skåne.

Om du väljer att köpa bostad i Helsingborg får du närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Staden erbjuder goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda.

I Helsingborg finns lägenheter och hus till salu i många attraktiva områden. Våra kunniga mäklare i Helsingborg erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet i Helsingborg.

Att bo i Helsingborg

Om du bestämmer dig för att köpa bostad i Helsingborg flyttar du till en restaurangtät och pulserade stad med allt du behöver. Fantastiska restauranger, varierad shopping, stort kulturutbud och spännande aktiviteter för både vuxna och barn. I Helsingborg har du även alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Helsingborg andas historia. Byggnaderna från tidigt 1100-tal, då Landborgen byggdes, blandas med vackra sekelskiftsbyggnader och mer moderna tillskott. Vilket bidrar till en varierande och levande stadsmiljö. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse och människorna samlas på uteserveringarna, Gröningen och de många härliga stränder som staden erbjuder. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös. Helsingborgs IF hemmamatcher på Olympia bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter

Om du istället fått nog av stadens lockelser kan du välja mellan alla typer av friluftsaktiviteter. Sofiero slott och slottsträdgård och Fredriksdal Friluftsmuseum och botanisk trädgård, samt stadens många parker, bjuder på natur av det något mer tillrättalagda slaget. Här hittar du vackra blomsterodlingar, labyrintiska grusgångar och välklippta häckar jämte djupa raviner och vidsträckta ängar. Är du istället lite mer äventyrlig av dig så är det inte långt till Kullabergs naturreservat och Söderåsens naturpark där du kan klättra, dyka och njuta av fantastiska promenader i orörd och magisk natur.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Helsingborg och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Helsingborg och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Helsingborg

Som mäklare i Helsingborg kan vi bara konstatera att det är en underbar stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa eller sälja bostad i Helsingborg, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning eller är du på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus. Kom då in så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vårt kontor ligger centralt på Stortorget 16 och du är varmt välkommen in på en kopp kaffe för att träffa och prata med oss. Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Helsingborg.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 15/7, 09:00

Besöksadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Bostadsgruppen Helsingborg AB, Helsingborg
Org.nr. 559283-4278