Linus Bermont

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Linus Bermont

Linus Bermont

Franchisetagare, Reg Fastighetmäklare

Helsingborg

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Kanon mycket trevlig o super duktig. Super nöjd 💯 "
Stuart C3 veckor
Verifierad kund
"En helt suverän ung men mycket kompetent och erfaren mäklare! Positiv, tydlig och säker - och de råd han gav var perfekta! De höll hela vägen fram till försäljning! Mycket bra bemötande! Ibland lite svår att nå på telefon, men, han återkom snabbt 9,5 av 10 ggr! Lysande! ETT MYCKET STORT TACK!!"
Jan S6 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Försäljningen gick över förväntan. "
Ann-Kristin L17 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och uppmärksam. Han lyckades få ett bra pris. Vi är mycket nöjda."
Vivi S20 veckor
Verifierad kund
"Stort förtroende för Linus som hjälpt oss i alla lägen. Säker och pålitlig. Finns hela tiden där om man är osäker."
Thomas B26 veckor
Verifierad kund
"Linus har från dag ett varit behjälplig, kunnig och snabb i sitt agerande. Från fråga till svar har det verkligen gått undan. "
Per Marcus G26 veckor
Verifierad kund
"Han gav ett mycket bra intryck och var hjälpsam Kan rekommendera honom"
Karin Viveca Marianne F35 veckor
Verifierad kund
"Bra kompetens med snabb och bra service! Linus kan jag varmt rekommendera"
Yannick H36 veckor
Verifierad kund
"Han höll vad han lovade och medverkade till en snabb och problemfri försäljning."
Yngve J41 veckor
Verifierad kund
"Snabbt, trevligt och proffsigt 👍"
Per W41 veckor
Verifierad kund
"Linus är mycket lyhörd för säljares och köpares behov. Linus är målinriktad och snabb i respons, men inte påflugen. Samtidigt är Linus tålmodig, ödmjuk och vänlig. Kan varmt rekommendera Linus som fastighetsmäklare."
Lars B42 veckor
Verifierad kund
"Linus är mycket trevlig mäklare. Vi hade ingen aning hur det går till att sälja huset men han förklarade i princip från grunden hur allt fungerar från grunden. Linus är en fantastik mäklare så vi ger honom 10 stjärnor av 10. Vi rekomenderarar honom till 100%"
Pål Thomas Lilleman A42 veckor
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som sålt min villa på ’nolltid’. Nu väntar jag på mitt nya boende, helst i Viken!"
Susanne Elisabeth E42 veckor
Verifierad kund
"Linus är professionell, punktlig, pålitlig och trevlig! Kunde ordna hela uppdraget så det kom snabbt ut på marknaden och även att affären gick i lås snabbt! Kan varmt rekommendera honom!"
Chantelle I50 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande! Vi ville ganska omgående komma ut på marknaden och det löste Linus inom några dagar. Försäljningen slutade väldigt bra, vi är mkt nöjda. "
Git H55 veckor
Verifierad kund
"Linus är kunnig och seriös och ger ett gott intryck. Han har på alla sätt varit behjälplig kring mitt köp av lägenheten."
Peter N66 veckor
Verifierad kund
"Från första mötet med Linus har jag känt entt väldigt fint förhållningssätt till uppdrag och bemötande. Han är trygg och professionelli sitt uppdrag. Varför vi uppmärksammade Linus från början var hur han på ett positivt sätt beskrivit området där bostaden ligger. Rent praktiskt i genomförandet av marknadsföring och försäljnkng har Linus lyssnat in bra. Svarat relevant snabbt på frågor som uppstod. Vi skulle absolut rekommendera Linus Månsson som mäklare."
Gudrun H81 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Linus Bermont och jag är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare på HusmanHagberg i Helsingborg, Höganäs och Klippan. Jag har arbetat med försäljning sedan 2015 och brinner för bostäder och fastighetsbranschen. Mötet mellan människor, försäljning, ekonomi och juridik är något som ligger mig varmt om hjärtat. Mitt främsta mål är såklart att både köpare och säljare blir nöjda. Jag ser mitt arbete som en livsstil och min målsättning är att i varje affär erbjuda hög kvalitet, stort engagemang och gedigen kompetens. Varje bostadsaffär är unik och kräver utrymme för ödmjukhet och lyhördhet. Genom åren har jag erhållit flertalet utmärkelser inom försäljning och brinner för att generera ett gott resultat med nöjda och trygga köpare och säljare. Jag ser fram emot att höras och att få äran att hjälpa dig i din bostadsaffär.

Mina försäljningar

Linus Bermont

Franchisetagare, Reg Fastighetmäklare

076-000 09 22

linus.bermont@husmanhagberg.se

Boka tid med Linus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg