Edison Kuci

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Edison Kuci

Omdömen från mina kunder

"En fantastiskt trevlig , ung och ambitiös person som utstrålar trygghet. Edison ledde oss igen köpet på ett kunnigt och tydligt sätt , han förklarade allt välformulerat och hjälpte oss igenom hela köpet vilket uppfyllde våra förväntningar. Rekommenderar starkt att ta kontakt med HusmanHagberg mäklarfirman och fråga efter Edison om ni vill ha den bästa servicen och bästa bemötandet. "
Enisa H1 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt. Jag kände mig i trygga händer och det fanns mycket kunskap inom många olika områden såsom ekonomi och juridik. Han var mycket engagerad och la tid som behövdes. Jag rekommenderar honom och därmed HusmanHagberg."
Mirsad H1 dagar
Verifierad kund
"Hej Jag tycker Edison Kuci en av de doktiga meklare , Han är snäll och problem lösande om man som köpare har inte såmycket erfaranhet han är hjälpsam lycka till honom Tack Mvh"
Jamal F3 dagar
Verifierad kund
"Hej Jag tycker att Edison Kuci en av de bästa mejlaren i branschen han är snäll och modig Vi tacka honom han är hjälpsam Tack Mvh"
Banaz M6 dagar
Verifierad kund
"När vi bestämde oss för att sälja vår bostadsrätt så intervjuade vi 5 stycken mäklare för att förhoppningsvis hitta den mäklaren som kändes rätt för oss. Av dem 5 så var Edison den som kändes bäst. Rätt inställning, ärlig, noga i sitt sätt att bedöma skick och möjligheter med vår bostadsrätt men framförallt ödmjukheten! Dem andra mäklarna lovade oss guld och gröna skogar, Edison berättade för oss hur det egentligen stod till. Vi sålde mitt i inflationen och vi är grymt nöjda att vi har valt Edison som vår mäklare. Edison är inte bara en säljare, han är en mäklare! Han svarar dygnet runt och är 100% ärlig i sitt svar. Super lätt att arbeta med och är alltid hjälpsam i alla situationer som kan tänkas dyka upp. Han lyssnar på en och anpassar sig efter uppdragsgivarens behov. Finns mycket mer positivt att säga om Edison men i grund och botten så hittar du inte en bättre mäklare!"
Kristijan C1 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt bemötande med öppenhet och ärlighet. Edison Kuci är en stjärna på att hjälpa barnfamiljer att hitta en perfekt bostadsrätt som passar alla i familjen! "
Salam A2 veckor
Verifierad kund
"Edison läste våra behov och uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi kände oss väl omhändertagna i en för oss ny situation. Härligt att möta en person som verkligen kan sitt jobb."
Karin N3 veckor
Verifierad kund
"Edison Kuci är, efter min erfarenhet en mycket bra mäklare. Pålitlig, väl insatt i sitt ärende, hövlig, vänlig , effektiv, alltid till hands för frågor, en riktig Gentleman . Vänlig hälsning Christi Kogler "
Christine K7 veckor
Verifierad kund
" En proffsig och drivande mäklare som jobbar för både köpare och säljare. Trevlig och tillmötesgående från första stunden. Bra kontakt hela vägen. Rekomenderas."
William Å7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, lyhörd , mycket aktiv, svarar på frågor utan att tveka. Samarbetsvillig, så nöjda med hans arbete att vi rekommenderar hjärtligt honom . Vi är tacksamma att vi hade just honom ❤️"
Sherife S7 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med HusmanHagberg, speciellt med Helsingborgsmäklare Edison Kuci som jag köpte min lägenhet. Jag kände mig trygg, han var ärlig, respektfull och alltid på jour. Rekommenderar honom varmt till alla som vill sälja/köpa sin bostad."
Vlad-Marius L11 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och lugnt bemötande. Tog sig tiden att visa hela huset och svara på alla våra frågor och funderingar. Bad om att få vara uppdaterade och hålla nära kontakt. Vilket vi blev positivt överraskade att vi blev uppdaterade hela tiden under loppets gång mer än vad vi förväntade oss. Nära kontakt och ödmjukt bemötande i varje samtal och meddelande. "
Marcus Åke Jens-Erik G12 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, väldigt nöjd med bemötandet!"
Zacharias W21 veckor
Verifierad kund
"This was our first real estate purchase, and we expected a lot of uncertainty and stress. Thanks to our agent, it ended up being a really nice experience. We are very satisfied with the service we received, very precise information about everything, understanding for our difficulties we were going through .Really very professional, but at the same time we felt that we had a friend. Thanks Edison! "
Sasa I23 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med samarbetet. Edison är mycket professionell och ansvarsfull. Han stod alltid till vårt förfogande, med mycket förståelse och vänlighet. Alla rekommendationer, Ana Ikač"
Ana I23 veckor
Verifierad kund
"Kändes som en omöjlig försäljning, tills Edison tog tag i saken. Tog inte alls lång tid tills vi skrev på avtal. Är otroligt nöjd med hela processen "
Ganimete B24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Edison och jag är registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg i underbara Helsingborg. Att få arbeta i min hemstad har inte bara gett mig djup lokal kännedom, utan också en passion för att göra skillnad. Mitt främsta mål är att inte bara sälja bostäder utan att skapa en trygg och professionell upplevelse för er, mina kunder. Jag tror att en framgångsrik bostadsaffär bygger på starkt engagemang och äkta lyhördhet, vilket är precis hur jag arbetar. Min strävan är att inte bara möta era förväntningar utan att överträffa dem. Jag vet att varje bostadsaffär är unik och jag är här för att skräddarsy mina tjänster efter era specifika behov och önskemål. För att kunna erbjuda er det bästa och mest aktuella stödet håller jag mig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom fastighetsbranschen. Detta innebär att ni kan lita på att jag kommer att generera de bästa möjliga förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär. Oavsett om ni är i början av er bostadsresa eller har erfarenhet av fastighetsmarknaden, så ser jag fram emot att arbeta tillsammans med er. Era tankar och idéer är viktiga för mig, jag är alltid redo att lyssna och svara på era frågor. Så om ni vill veta mer om hur jag arbetar, har funderingar kring er bostadssituation eller helt enkelt vill ta en första pratstund, tveka inte att kontakta mig! Jag är här för att hjälpa er att göra era drömmar till verklighet.

Mina försäljningar

Edison Kuci

Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 19

edison.kuci@husmanhagberg.se

Boka tid med Edison direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg