KarriärOm oss

Kevin Rosenqvist

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Kevin Rosenqvist

Omdömen från mina kunder

"Jag tyckte att kevin var bra han lovade mig att den skulle sälja snabbt. Han levde upp till sina ord. Jag blev jättenöjd. "
Alfred T4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig tillmötesgående och framåt person. Anpassar sig bra efter kundens önskemål. "
Sebastian L4 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Engagerad o flexibel. Saklig. Kunnig. God vilja att göra det bästa för oss som kunder."
Sissi L2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och engagerat bemötande"
Louise B3 veckor
Verifierad kund
"Kevin är en driven mäklare som brinner för sitt arbete. Han är trevlig, noggrann och duktig på sitt arbete. Han lyssnar på köparen och ser till så att man får svar på alla sina frågor. Jag tycker även han är mån om säljarna och försöker se till deras önskemål. Kevin hör av sig efter visning och följer upp tankar och funderingar. Vid budgivning så höll han telefonkontakt med både säljare och köpare vilket vi som köpare uppskattade mycket, lättare att diskutera än skriva. 10/10 poäng, vi är supernöjda! "
Nikolina A3 veckor
Verifierad kund
"Mycket tillmötesgående, lätt att samarbeta med, alltid anträffbar, trevligt sätt att bemöta oss, kunnig. Ingela och Lasse"
Lars-Olof O6 veckor
Verifierad kund
"Det var bra inget konstigt. Mvh Ali Mohamadi."
Mohamad Ali M7 veckor
Verifierad kund
"Svårt att inte rekommendera Kevin som visat sig vara en oerhört kompetent och sympatisk mäklare. Jag har tidigare sålt och köpt flera lägenheter i mitt liv men aldrig mött en sådan genuint trevlig mäklare som hela tiden är tillgänglig och som inte "pratar upp" objektet utan hela tiden har en full realistisk syn på vad han håller på med. Stor rekommendation. "
Toni J7 veckor
Verifierad kund
"Enkelt och smidig, bra kommunikation."
Johan A7 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var väldigt professionella och tillmötesgående . Han besitter mycket kunskap som han gärna delar med sig. Försäljningen har överträffat våra förväntningar och vi skulle varmt rekommendera Kevin. "
Zeljko L8 veckor
Verifierad kund
"Kevin Rosenqvist är väldigt trevlig som person ,super tydlig och lätt att komma överens med. Han levde upp våra förväntningar till 100% vid försäljning av bostaden. Mycket kunnig i det han gör så det kändes verkligen att han är " den rätta mäklaren" Rekomenderar hjärtligt Kevin Rosenqvist för han är bara STRÅLANDE Ljiljana / Zeljko Lucic"
Ljiljana L8 veckor
Verifierad kund
"Seriös mäklaren, som tag uppmaning av försäljning på högsta nivå. Han gick med på att försöka sälja vår bostad på ett priset som är lite högre än dem sålda i vår område ( i senast två år ). Kevin trodde på det och arbetade med sin kunskap och känsla för affärer. Han lyckades bra med lite kompromiss för båda säljare och köpare. Väldigt duktig Kevin, jag rekommenderar gärna till dem som behöver en duktig mäklaren. "
Sandro D15 veckor
Verifierad kund
"Det var jätte mycket bra och lätt göra eller fixa allt med Kevin.jag är jätte glad och nöjd med Kevin.tack Kevin för allt"
Ahlam N15 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Kevin gjorde ett jättebra jobb, han har hjälpt mig och uppdaterat mig om varenda detalj hur liten den än varit och är väldigt noggrann om allt. Han har värderat rätt pris för huset och fick sålt det jättesnabbt, han är väldigt duktig i hans sätt att bemöta både säljare och köpare och hade rekommenderat honom till alla som har ett behov att sälja, speciellt i denna dåliga ekonomi. Kontaktar ni honom kommer ni inte bli besvikna."
Afrim H17 veckor
Verifierad kund
"Everything went smooth, starting from the viewing to the sale. Kevin was approachable for every part of the sale and answered all the questions we had. He truely put effort at his work .very Good experience. "
Poonam S17 veckor
Verifierad kund
"Kevin is the coolest and quickest broker I have ever met. A positive person with helping behavior and make you comfortable always when you have any discussion with him. "
Achin Kumar M17 veckor
Verifierad kund
"Hade en fantastisk upplevelse med Kevin när vi sålde vår lägenhet. Väldigt trevlig, ödmjuk och enkel att ha att göra med. Levde helt upp till förväntningarna och lyckades även få sålt bostaden till högre pris än utgångspris. Tacksam! Kan varmt rekommendera Kevin som mäklare. "
Vincent O20 veckor
Verifierad kund
"Kevin är en trevlig mäklaren. Blev bemött väldigt bra. Snabba svar."
Chirawat W21 veckor
Verifierad kund
"Korrekt, kunnig, noggrann, han har helt levt upp till mina förväntningar."
Peter B21 veckor
Verifierad kund
"Han är bra mäklare duktigt och veldig tidligt."
Gordana R23 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Kevin Rosenqvist och jag är registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Helsingborg. Min målsättning i rollen som mäklare är att du ska känna dig trygg under hela processen, vid såväl köp som försäljning. Att få vara en del av hela resan, från er första tanke på att flytta fram till att ni hittar ert drömhem, vore en stor ära för mig. Stort personligt engagemang, lyhördhet och positivitet är något som genomsyrar allt jag gör, vilket jag tror är en stor fördel i bostadsaffären. Med ett starkt team bakom mig levererar jag en förstklassig service som sträcker sig bortom försäljningen av din bostad, där min förhoppning är att få vara ditt självklara val vid allt från bostadsbyte till funderingar kring vilken restaurang som serverar godast pannkakor. Jag strävar efter att ni ska få bästa möjliga upplevelse genom att skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär och är helt övertygad om att vi tillsammans kan nå helt fantastiska resultat. Så varför inte slå mig en signal eller komma in på en kaffe? Hoppas vi ses!

Mina försäljningar

Kevin Rosenqvist

Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 24

kevin.rosenqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Kevin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg