Kevin Rosenqvist

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Kevin Rosenqvist

Omdömen från mina kunder

"Jag fick ett väldigt tryggt och professionellt intryck av Kevin. Tydlighet från början med vad som kommer gälla och det var lätt att diskutera villkor och förväntningar. Genom processen har Kevin varit tillgänglig och smidig i sin kommunikation. Kontinuerliga uppdateringar och goda diskussion om planen framöver efter varje visning som utfördes. God förhandling med köparen i samband med att jag godkände budet och fick till en försäljning av lägenheten. Väldigt nöjd med upplevelsen. Mvh Ture"
Ture D4 dagar
Verifierad kund
"Kunnig,trevlig,punktlig och framförallt ser till att kunden är nöjd."
Carin J1 veckor
Verifierad kund
"Ung, driven, lyhörd, trevlig och lättsam att konversera med."
Erik D1 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar och professionell service. Löste visning utanför schemat på ett jättebra sätt. Saklig genomgång vid kontraktsskrivning. Bra uppföljning."
Torbjörn H1 veckor
Verifierad kund
"Kevin har varit mycket professionell och hjälpsam. Han får vår bästa rekommendation och jag kommer att kontakta honom igen när jag köper eller säljer igen. "
Valur G3 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt bemötande och hantering från början till det slutliga målet av min sålda bostad. Fick alltid tydliga och vänliga svar på mina frågor vilken tid som helst om dygnet och kände mig väldigt trygg. Denna mäklare gjorde sitt yttersta för att behålla mig som kund nöjd och med tidens marknadhetssvårigheter en känsla att han kommer uppnå mina förväntade mål. Tack Kevin för ditt arbete och lycka till med dina framtida kunder/objekt i ditt dagliga arbete. Med vänliga hälsningar Karl"
Karl P3 veckor
Verifierad kund
"Kevin var mycket professionell. Vi är mycket tacksamma för allt hans arbete och all hans hjälp. Vi kommer att rekommendera honom til alla våra vänner! "
Anna K3 veckor
Verifierad kund
"Verkar vara effektiv, drivande och kreativ."
Folke S5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och tjänstvillig! Tror att det kommer att bli en bra slutupplevelse också."
Vivi S5 veckor
Verifierad kund
"På allra bästa sätt. Mäklaren levde upp till alla förväntningar. "
Agneta L7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig samarbetsvillig."
Carin J11 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte ett hus av Kevin och har varit supernöjda! God kommunikation, trevligt bemötande och ordning och reda. Driven och supertrevlig, rekommenderas :) "
Ellinor L11 veckor
Verifierad kund
"Kevin tillhör toppen på berget,då de gäller servis,tillmötesgående samt vill att alla ska kända sig nöjda.Carin o Alle"
Alle J11 veckor
Verifierad kund
"Kevin har på ett mycket lugnt, sakligt och tydligt sätt förmedlat och upplyst mig om vad som hänt i försäljningsprocessen av lägenheten. Kevin är kunnig och påläst och om det varit något som jag undrat har han alltid återkommit med besked. Där har aldrig varit några frågetecken eller något som hängt i luften utan Kevin har hållt kontakten med mig och varit lätt att få tag på när jag behövt diskutera något. Kevin har utfört sitt arbete på ett mycket proffsigt sätt och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
Gunilla J15 veckor
Verifierad kund
"Har träffat många mäklare under åren och Kevin är definitivt den som har gett det bästa intrycket från början till slut. Lugn, trevlig och kunnig mäklare som ingav en trygghet gentemot mig som säljare genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas verkligen! "
Louise M15 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kunnig glad och hjälpsam kan sitt jobb"
Carina Ann-Louise M16 veckor
Verifierad kund
"Trevlig,på hugget,kunnig samarbetsvillig "
Alle J16 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett trevligt bemötande och han ordnade snabbt extra visning han var väl informerad om lgh och området. Jag kände mig välkommen att höra av mig om jag hade några funderingar allt gick smidigt."
Pia L19 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare han fixa allt smidigt så va inga problem eller något. Allt var utmärkt "
Rikard S22 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och uppfyllde mer än väl mina förväntningar. Det gick snabbt p.g.a att han hade köpare som var intresserade av området. Mycket nöjd med honom."
Benny R22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Kevin Rosenqvist och jag är registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Helsingborg. Min målsättning i rollen som mäklare är att du ska känna dig trygg under hela processen, vid såväl köp som försäljning. Att få vara en del av hela resan, från er första tanke på att flytta fram till att ni hittar ert drömhem, vore en stor ära för mig. Stort personligt engagemang, lyhördhet och positivitet är något som genomsyrar allt jag gör, vilket jag tror är en stor fördel i bostadsaffären. Med ett starkt team bakom mig levererar jag en förstklassig service som sträcker sig bortom försäljningen av din bostad, där min förhoppning är att få vara ditt självklara val vid allt från bostadsbyte till funderingar kring vilken restaurang som serverar godast pannkakor. Jag strävar efter att ni ska få bästa möjliga upplevelse genom att skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär och är helt övertygad om att vi tillsammans kan nå helt fantastiska resultat. Så varför inte slå mig en signal eller komma in på en kaffe? Hoppas vi ses!

Mina försäljningar

Kevin Rosenqvist

Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 24

kevin.rosenqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Kevin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg