Marcus Kjellerup

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Marcus Kjellerup

Omdömen från mina kunder

"Marcus har verkligen varit en klippa genom hela processen. Han är proffsig, lyhörd och sprider härlig energi. Vi är supernöjda med Marcus som mäklare. "
Matilda W5 dagar
Verifierad kund
"Han är effektiv och återkommer med besked och svar snabbt. Han löser alla frågor på ett smidigt sätt."
Laila B1 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en effektiv och välorganiserad mäklare med stort fokus på leverans både för säljare och köpare. Ytterst kompetent med ett professionellt bemötande."
Jennie J1 veckor
Verifierad kund
"Marcus har vart kanon! Lätt att ha att göra med och snabb och väldigt tillgänglig kommunikation genom hela processen. "
Joakim K1 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig mäklare som varit hjälpsam och snabb under hela processen! Vi är mycket nöjda med Marcus vid vårt bostadsköp! "
Lina S2 veckor
Verifierad kund
"Serviceinriktad, svar snabbt på frågor, intresserad, smidig."
Camilla W4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande! Kunnighet och skicklig i sin roll Inkännande och lyssnade på både säljare och köpare. Personlig på ett trevligt sätt. Vi är mycket nöjda! "
Eva-lotte W4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt hjälpsam och tillmötesgående och brinner för sitt jobb och ser till att alla blir nöjda "
Ronny S5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och väldigt hjälpsam, fick ett mycket bra intryck redan från första träff och var väldigt hjälpsam under hela köp processen och kunde kontakta honom om man hade frågor eller undra något och fick alltid svar snabbt."
Mattias J5 veckor
Verifierad kund
"Jag hade kontakt förut med andra mäklare, jag kan sega att Marcus är bäst på det han gör! Personligen han är jätte trevlig, samtidigt ganska noggrann och professionell, inga påtryckningar som jag kände från andra mäklare. Marcus är Bäst!"
Rustam U7 veckor
Verifierad kund
"Då jag tappade hoppet om att sälja min lägenhet ,så gav Marcus mig hopp och pepp att lita på honom och var världens bästa stöd och hjälpte mig hela vägen ! Trodde aldrig att jag skulle kunna sälja min lägenhet utan en riktig mäklare som Marcus Kjellerup! Rekommenderar honom starkt !!!"
Zeinab F11 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket gott bemötande av honom och det har varit lätt att få kontakt med honom. Vidare har han varit snabb på att kolla upp saker och återkoppla till oss. Det gick dock lite väl snabbt när vi köpte hus, vilket blev jobbigt eftersom det var första gången och handlade om mycket pengar. "
Emi F19 veckor
Verifierad kund
"Vi sålde vårt hus genom Marcus och kan verkligen rekommendera honom. Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam. Allt hanterades professionellt från dag 1 till affären var klar. Väldigt nöjda med honom."
Ulf Marcus Daniel A20 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och entusiastiskt bemötande med fokus på både säljarens och köparens intressen! En kunnig och inlyssnande mäklare som skapar trygghet i en av livets största affärer. "
Henrik Anders S21 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever att Marcus hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande under hela vår försäljningsprocess och att han dessutom också var både positiv och energigivande. Han svarade på alla frågor, både våra och spekulanternas, på ett sätt som ingav stort förtroende och trygghet. Marcus tillgänglighet och förmåga att lösa saker snabbt och smidigt har varit över förväntan! "
Anna Ethel S21 veckor
Verifierad kund
"Från första handslaget till sista signeringen så har Marcus varit definitionen av proffs. Man blir bemött på ett sätt som förmedlar känslan av att allt löser sig. Och så var det också! Med en härlig energi och tydlig kommunikation så kunde jag inte valt någon bättre till att sälja min bostad. Jag rekommenderar Marcus till alla som försöker hitta rätt mäklare för att sälja sin bostad! "
Patrik A21 veckor
Verifierad kund
"EN MYCKET BRA UPPLEVELSE OCH EN MYCKET KOMMUNIKATIV MÄKLARE. JAG OCH MIN FAMILJ GER HÖGSTA BETYG MARCUS KJELLERUP PÅ HUSMANHAGBERG HELSINGBORGS TACK HÄLSNINGAR FAM, GUTAJ"
Muhamet G22 veckor
Verifierad kund
"Köpte en lägenhet av Marcus! Super duktig mäklare som är väldigt hjälpsam och som alltid är tillgänglig! Rekommenderar Marcus Kjellerup starkt till er som vill köpa eller sälja!"
Gentiana A22 veckor
Verifierad kund
"Jätteduktig och professionell ! Jag rekomenderar stark honom ! "
Alina M23 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en fantastisk mäklare som lyssnar på sina kunder och tar hänsyn till varje persons situation och behov. Vi är väldigt nöjda med hur han kunde anpassa arbetet kring försäljningen utifrån vad som fungerade bäst för oss samt var behjälplig i samband med fotografering och råd. Han kom med tips längs vägen men accepterade våra val och arbetade utifrån dem. Vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare."
Rebecca L24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag heter Marcus Kjellerup och jobbar på HusmanHagberg i Helsingborg. Under 15 år har jag arbetat med försäljning och brinner för att göra lyckade affärer. Mitt fokus ligger på att skapa nya kontakter och driva fram framgångsrika affärer. Jag strävar alltid efter att alla parter ska bli nöjda och ser mitt arbete som en livsstil. Mitt mål är att med min stora entusiasm och expertis kunna erbjuda högkvalitativa affärer. Jag tar på mig varje affär med positivitet och ett stort personligt engagemang, för att vi tillsammans ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär med fina resultat. Jag är tillgänglig när det passar dig - slå en signal eller kom förbi kontoret!

Mina försäljningar

Marcus Kjellerup

Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 21

marcus.kjellerup@husmanhagberg.se

Boka tid med Marcus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg