KarriärOm oss

Karolina Vikberg

Hemma överallt i Hässleholm

Din mäklare i Hässleholm

Kontakta mig

Karolina Vikberg

Karolina Vikberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Hässleholm

svenno

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga med mig som fastighetsmäklare. Därför är jag noga med att vara tillgänglig, påläst, uppdaterande och lyhörd. Det är viktigt att man som kund får vara delaktig i försäljningsprocessens alla steg.

Tillsammans med mina kunder har jag under 8 år gjort många framgångsrika bostadsaffärer där både säljare och köpare varit mycket nöjda. Det är detta faktum som skapar drivkraften och gör mitt yrke som mäklare Hässleholm så roligt! Om du ska sälja eller köpa bostad i Hässleholm tveka inte att kontakta mig för ett förbehållslöst möte och en kostnadsfri värdering.

För att läsa mina rekommendationer, gå in på reco.se och sök på HusmanHagberg Hässleholm. Nedan finner du några stycken.

2021-07-09 "Karolina har skött mäklaruppdraget professionellt, sakligt och varit trevligt i bemötandet. Vi har enbart gott att säga om hennes del av fastighetsaffären."
Johan J, Köpare av fritidshus i Vittsjö

2021-06-24 "Trevligt och proffessionellt bemötande. Mina förväntningar var att få tydlig information om bostaden jag tittade på, vilket jag tycker att jag fick. Sammanfattningsvis var det en positiv upplevelse vilket mäklaren bidrog till. Tack för det Karolina."
Adrian H, Köpare av torp i Hästveda

2020-10-12 "Jättenöjd! Igen, fem år efter förra försäljningen. Återvände till ”min” mäklare nu när det var dags att sälja min villa. Har vid båda tillfällena fått ett mycket vänligt, tydligt och nära bemötande av henne."
Irene Ann-margret L, Säljare av hus i Hässleholm

2020-09-21 "Mötte en proffsig Mäklare ifrån Hässleholm, Karolina Vikberg. Trevlig, smidig och mycket snabb kring svar på funderingar som man kan ha vid husköp. Lätt att nå på mail, telefon och sms. Kunnig och tydlig i smått som stort. Vi köpte till slut ett vackert hus utanför Markaryd/Kungshöjden." David R, Köpare av hus i Markaryd

Mina försäljningar

Karolina Vikberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

0702 29 23 40

karolina.vikberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Karolina direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg