Sälj med oss så ingår styling!

Sälj med oss så ingår styling!

Flera undersökningar visar att hem som stylats innan försäljning leder till ett bättre resultat och oftast till ett bättre slutpris. Bostadens bilder är oerhört viktiga för att tilltala spekulanter och ofta är bilderna avgörande för om man går på en visning eller inte.

Hos oss ingår alltid ett möte med vår stylist där hon tillsammans med er går genom er bostad och kommer med tips och rekommendationer om vad som kan behöva fixas inför fotografering och visning. Målet vid varje stylingkonsultation är att göra varje bostad så representativ som möjligt och lyfta fram det som gör den unik. Efter konsultationen får ni en skriftlig checklista mejlad till er med det som kan vara bra att åtgärda för att få så bra bilder och visningar som möjligt. Vår stylist är även med under alla fotograferingar och jobbar tätt med fotografen för att skapa inbjudande bilder som visar er bostad från sin bästa sida och som förmedlar en känsla av hemma.

Gäller endast på HusmanHagberg Hässleholm.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg