Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Höganäs

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Höganäs

Söker du en erfaren mäklare i Höganäs? Våra mäklare kan Höganäs och finns här för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja bostad. Det finns många anledningar att köpa bostad i Höganäs kommun. Här bor du i ett unikt landskap omringad av en vacker kustremsa och Kullabergs klippor som sträcker sig längs kommunen. Njut av vackra miljöer, pittoreska byar och natursköna vägar.

Våra mäklare berättar gärna mer om attraktiva bostadsområden och utbudet av hus till salu i Höganäs. Som boende i Höganäs får du också närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Kommunen erbjuder goda kommunikationer till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen.

Om du ska sälja din bostad i Höganäs gör du rätt i att välja en mäklare som har koll på bostadsmarknaden. Våra kunniga mäklare erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Höganäs välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet.

Att bo i Höganäs

Om du bestämmer dig för att köpa hus eller bostadsrätt i Höganäs flyttar du till ett vackert och unikt lanskap. Här kan du leva både lugnt och stillsamt men även fartfyllt och äventyrligt med allt som kommunen erbjuder. Det finns ett rikt matutbud med gårdsbutiker, saluhallar och vinodlingar som kan få oss att tvivla på om vi bor i samma tidzon som resten av Sverige. Höganäs bjuder på många smultronställen som lockar besökare från hela världen. Den som bor i Höganäs har nära till natur och aktiviteter. Kullabergs Klippor lockar till äventyr som klättring och mountainbikebackar att ta sig an.

Här finns också ett stort kulturutbud Ingen annan svensk stad är så starkt förknippad med keramik som Höganäs. Här har man skapat vackra keramikföremål i närmare 200 år, stämplade med stadens namn. Kullabygden är känd för sin keramik över hela världen. Här finns ett trettiotal verkstäder att besöka. I Höganäs kommun finns det verkligen många spännande aktiviteter för både barn och vuxna. I Höganäs har du alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Höganäs och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Höganäs och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Höganäs

Som mäklare i Höganäs kan vi bara konstatera att det är en underbar kommun under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Höganäs, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt i Höganäs kommun. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning och behöver hjälp med en träffsäker bostadsvärdering. Eller kanske du är på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus i Höganäs. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Höganäs. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Höganäs på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Adress:

  • Inom kort öppnar vi vårt fina kontor i Höganäs. Fram till dess hittar ni oss på Stortorget 16, Helsingborg., 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09:00-17:00

Postadress:

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.