Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Höganäs

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Höganäs

Söker du en erfaren mäklare i Höganäs? Våra mäklare kan Höganäs och finns här för dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja bostad. Det finns många anledningar att köpa bostad i Höganäs kommun. Här bor du i ett unikt landskap omringad av en vacker kustremsa och Kullabergs klippor som sträcker sig längs kommunen. Njut av vackra miljöer, pittoreska byar och natursköna vägar.

Våra mäklare berättar gärna mer om attraktiva bostadsområden och utbudet av hus till salu i Höganäs. Som boende i Höganäs får du också närheten till Köpenhamn, Kastrup och kontinenten på köpet. Kommunen erbjuder goda kommunikationer till andra skånska orter, vilket gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen.

Om du ska sälja din bostad i Höganäs gör du rätt i att välja en mäklare som har koll på bostadsmarknaden. Våra kunniga mäklare erbjuder en komplett mäklartjänst och finns med dig hela vägen i din bostadsaffär. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Höganäs välkomnar både dig som går i köptankar och dig som vill sälja hus eller lägenhet.

Att bo i Höganäs

Om du bestämmer dig för att köpa hus eller bostadsrätt i Höganäs flyttar du till ett vackert och unikt lanskap. Här kan du leva både lugnt och stillsamt men även fartfyllt och äventyrligt med allt som kommunen erbjuder. Det finns ett rikt matutbud med gårdsbutiker, saluhallar och vinodlingar som kan få oss att tvivla på om vi bor i samma tidzon som resten av Sverige. Höganäs bjuder på många smultronställen som lockar besökare från hela världen. Den som bor i Höganäs har nära till natur och aktiviteter. Kullabergs Klippor lockar till äventyr som klättring och mountainbikebackar att ta sig an.

Här finns också ett stort kulturutbud Ingen annan svensk stad är så starkt förknippad med keramik som Höganäs. Här har man skapat vackra keramikföremål i närmare 200 år, stämplade med stadens namn. Kullabygden är känd för sin keramik över hela världen. Här finns ett trettiotal verkstäder att besöka. I Höganäs kommun finns det verkligen många spännande aktiviteter för både barn och vuxna. I Höganäs har du alltid nära till hav, bad och avkopplande naturupplevelser.

Funderar du på att flytta eller byta upp dig till något större? Vi på HusmanHagberg hjälper dig både att sälja ditt hus eller lägenhet i Höganäs och att hitta ditt nästa drömboende. Våra fastighetsmäklare har koll på Höganäs och kan rekommendera objekt som passar just dina preferenser.

Köpa, värdera, eller sälja bostad i Höganäs

Som mäklare i Höganäs kan vi bara konstatera att det är en underbar kommun under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på flera attraktiva områden. Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Höganäs, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt i Höganäs kommun. Kanske vill du förbereda din bostad för en framtida försäljning och behöver hjälp med en träffsäker bostadsvärdering. Eller kanske du är på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus i Höganäs. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna om våra kommande försäljningar och vårt nuvarande utbud.

Vi vill alltid hjälpa till och berättar gärna vad vi kan göra för dig, oavsett om du går i säljtankar, önskar värdera din bostad eller har frågor om bostadsmarknaden i Höganäs. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Höganäs på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Snabbt, trevligt och proffsigt 👍"
Per W19 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga mäklare dom sköt affären på exemplariskt vis Jag är till 100 procent nöjd med deras arbete "
Sven Gunnar N26 veckor
Verifierad kund
"The viewing was set up very professionally, lots of people viewing so they had 2 agents to discuss everything with the visitors. Always a quick response when getting in touch with Linus to arrange the purchase of the house "
Andrew B26 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare som var engagerad i både köpare och säljare och kändes väldigt mån över affären, inte pådrivande eller stressad som många andra vi mött utan var väldigt förtroendeingivande och professionell! Kände oss väl omhändertagna från första stund. Kan varmt rekommendera Linus! "
Evelina B27 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren upplevdes mycket kunnig, hjälpsam och förstående. Vi fick inte intrycket av att han endast ville få sålt, utan han var mån om att köpet skulle bli bra för båda parter och var således inte så pass pådrivande att man tappade intresset! Grymt professionellt och jäkligt bra agerat, Linus!"
Marcus T28 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemött på ett mycket vänligt och personligt sätt. Linus var alltigenom tillmötesgående och hjälpsam. Han kom med tips till mig som köpare och erbjöd ytterligare hjälp vid behov. Han uppfyllde de förväntningar som jag hade genom sitt professionella bemötande. "
Erik S28 veckor
Verifierad kund
"Vi blev proffsigt bemötta. Vi ville sälja snabbt för att slippa dubbla hyror/lån. Och det blev relativt snabbt sålt. Trevlig, proffsig "
Jan Peter Mårten J30 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemött fick intryck av att detta objekt var viktigt för mäklare och att man brydde sig, Man kom med råd om upplägg etc. Kändes som att mäklaren visste vad han pratade om och samtidigt var trevlig. Jag kommer rekommendera mäklare och Husman Hagberg."
Marita B30 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och information av mäklaren mkt kunnig samt hjälpsam. "
Olof Bengt Daniel H30 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Adress:

  • Inom kort öppnar vi vårt fina kontor i Höganäs. Fram till dess hittar ni oss på Stortorget 16, Helsingborg., 252 23 Helsingborg
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09:00-17:00

Postadress:

  • Stortorget 16, 252 23 Helsingborg
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg