KarriärOm oss

Linus Bermont

Hemma överallt i Höganäs

Din mäklare i Höganäs

Kontakta mig

Linus Bermont

Linus Bermont

Franchisetagare, Reg Fastighetmäklare

Höganäs

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Linus är professionell, punktlig, pålitlig och trevlig! Kunde ordna hela uppdraget så det kom snabbt ut på marknaden och även att affären gick i lås snabbt! Kan varmt rekommendera honom!"
Chantelle I5 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande! Vi ville ganska omgående komma ut på marknaden och det löste Linus inom några dagar. Försäljningen slutade väldigt bra, vi är mkt nöjda. "
Git H6 veckor
Verifierad kund
"Linus är kunnig och seriös och ger ett gott intryck. Han har på alla sätt varit behjälplig kring mitt köp av lägenheten."
Peter N17 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte jag gick fort och när kontraktet var skrivet så framkom det frågor hos köparna som vi skulle lösa och hjälp till med. Hade uppskattat om det gjordes innan. "
Ida Sofia Christine L20 veckor
Verifierad kund
"Från första mötet med Linus har jag känt entt väldigt fint förhållningssätt till uppdrag och bemötande. Han är trygg och professionelli sitt uppdrag. Varför vi uppmärksammade Linus från början var hur han på ett positivt sätt beskrivit området där bostaden ligger. Rent praktiskt i genomförandet av marknadsföring och försäljnkng har Linus lyssnat in bra. Svarat relevant snabbt på frågor som uppstod. Vi skulle absolut rekommendera Linus Månsson som mäklare."
Gudrun H33 veckor
Verifierad kund
"Ett stort tack till bästa mäklaren! Du är så duktig, Linus!"
Kim T33 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som ordnade en smidig affär"
Emelie H53 veckor
Verifierad kund
"Det var jättesvårt att minska priset, det betyder att han är en bra säljare. Jätteduktig!"
Anica D54 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var mycket proffsigt. Kändes äkta och förtroendeingivande. Informerade noga. Allt översteg våra förväntningar. Rekommenderar gärna Husman Hagberg och Linus Månsson om någon vi känner går i säljtankar. Så här långt är vi mycket nöjda."
Eva D56 veckor
Verifierad kund
"Linus var fort på att återkomma efter interesse sign-up, dette gjorde till jag fick köpa hus så fort!"
Martin T56 veckor
Verifierad kund
"Fick huset sålt till begärt pris på mindre än 24 timmar så...svårt att se hur det skulle kunna bli bättre. Jag tycker Linus ger ett seriöst och sansat intryck. Han kan ju helt klart den lokala marknaden och han fanna alltid tillgänglig. Kan helt klart rekommendera honom utifrån min uppevelse. Jon Håkansson, Mörarp "
Jon Bengt H57 veckor
Verifierad kund
"Ett stort tack till bästa mäklaren! Lyhörd, engagerad med gediget kunnande tillsammans med den där extra förmågan att skapa en varm och äkta atmosfär för både köpare och säljare. Linus tänkte på allt i både stort och smått och det gjorde vår husförsäljning till en trygg och säker upplevelse! Han rekommenderas varmt!"
Carl Johan Henry H65 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var proffsigt och bra. Förväntningarna var höga från vår sida och första visningen hade vi många funderingar och frågar som Linus besvarade och återkopplade mycket bra. "
Joakim J68 veckor
Verifierad kund
"Allt man vill ha av en mäklare, det får man av Linus! Linus är en av de mest trevligaste och professionella mäklare jag har träffat! Han är inkännande och serviceinriktad vilket gjorde att det kändes mycket tryggt att göra denna enorma affär med hjälp av honom. Kan varmt rekommendera Linus! "
Voichita L68 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och engagerad mäklare!"
Jeanette K68 veckor
Verifierad kund
"Super bra service, högt över förväntan. Tack Linus 👍"
Åsa Lise-lotte R68 veckor
Verifierad kund
"Linus, hel trevlig och väldigt hjälpsam. Han kom in på ett bananskal i sista sekunden. Vi kan inte fått en bättre mäklare och jag rekommenderar han verkligen. Johan"
JOHAN R69 veckor
Verifierad kund
"Super trevligt och allt hjälpen man få av han är grymt Hjälpsam och tålamod Och har ett jättefint varm välkommen till visningen Och att man få ett lugnande känsla när vi var på visning "
Salya J76 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Tillmötesgående och kunnig. Mycket duktig. "
Maria B76 veckor
Verifierad kund
"Linus är på alla sätt lyhörd och tillmötesgående. Han är lätt att få tag på och diskutera med. Upplever Linus som en positiv och glad mäklare som gärna delar med sig utav sina kunskaper. Kunnig och snabb på att hitta lösningar. Bra på försäljning för båda parter."
Marie E77 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Linus Bermont och jag är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare på HusmanHagberg i Helsingborg, Höganäs och Klippan. Jag har arbetat med försäljning sedan 2015 och brinner för bostäder och fastighetsbranschen. Mötet mellan människor, försäljning, ekonomi och juridik är något som ligger mig varmt om hjärtat. Mitt främsta mål är såklart att både köpare och säljare blir nöjda. Jag ser mitt arbete som en livsstil och min målsättning är att i varje affär erbjuda hög kvalitet, stort engagemang och gedigen kompetens. Varje bostadsaffär är unik och kräver utrymme för ödmjukhet och lyhördhet. Genom åren har jag erhållit flertalet utmärkelser inom försäljning och brinner för att generera ett gott resultat med nöjda och trygga köpare och säljare. Jag ser fram emot att höras och att få äran att hjälpa dig i din bostadsaffär.

Mina försäljningar

Linus Bermont

Franchisetagare, Reg Fastighetmäklare

076-000 09 22

linus.bermont@husmanhagberg.se

Boka tid med Linus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg