190

Hässleholm - Ljungdala, HÄSSLEHOLM

Trebackalånggatan 118


PRIS (utgångspris)549 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

66 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

96

MÅNADSAVGIFT

4 461 kr

PRIS

549 000 kr utgångspris

Gaveltvåa på översta våningen på Ljundala- Hässleholm

Snart finns möjlighet att bli ägare till en fin gaveltvåa med inglasad balkong och utsikt över den mysiga och grönskande innergården i Brf Stenbocken på Ljungdala. På Ljungdala bor du med närhet till det mesta. När du behöver handla mat eller diverse finns flera butiker såsom ICA Maxi, Willys, Intermat och Biltema på gångavstånd. Även skola och förskola nås efter en kort promenad och när ledig tid ges finns grönområden och elljusspår för frisk luft eller kanske en liten motionsrunda. Till centrala Hässleholm tar det ca 10 min med cykel och som alternativ finns busshållplats precis i närheten av bostaden. Lägenheten är genomgående med generösa ytor i alla rum och den inglasade balkongen gör det lätt att nyttja balkongen oavsett väder och årstid. Interiören är ljus i en modern färgskala som är enkel att anpassa efter eget tycke och smak och i badrummet finns egen tvättmaskin så du slipper springa med tvätten i trapporna. Bostaden erbjuder även en rymlig klädkammare samt ett privat förråd bredvid på samma våningsplan, perfekt för möbler, resväskor, ytterkläder etc.

Välkommen in i den rymliga hallen som har inbyggda garderober samt plats för både hatthylla och skoställ. Rakt fram i hallen nås den väl tilltagna klädkammaren och direkt till vänster nås badrummet som har ett härligt naturligt ljusinsläpp från fönster och är utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin. Till vänster efter badrummet ligger bostadens vardagsrum, ett kvadratiskt rum med fönster mot innergården och därmed utan insyn från andra lägenheter. Här finns plats för både soffgrupp och tv-möbel samt även en arbetshörna.

Till höger i hallen ligger köket som är stort och luftigt. Här möts ljust och avskalat med industriellt i en spännande kombination då de svarta luckorna är kombinerade med ett stänkskydd i rostfri plåt och på golvet ligger en träliknande klinker som är nyligen inlagd. Ett praktiskt kök med både bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns även gott om plats för matbord och stolar vid fönstret där du har utsikt mot den gemensamma gården. Intill köket finns ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober eller annan form av förvaringsmöbel, härifrån nås utgången till balkongen och även en extra ingång till köket.

I månadsavgiften som är 4 461 kr ingår uppvärmning, bredband och p-plats! Tillhörande bostadsrätten finns en egen numrerad parkeringsplats på föreningens parkering samt en inre fond på nästan 11 000 kr som kan användas för att sätta sin egen prägel på bostaden eller kanske byta en vitvara eller liknande. Det finns även garage att hyra, till garagen är det separat kö.

Lägenheten ligger i en HSB-förening med 126 lägenheter. Mellan husen finns gemensamma gårdar med lekplatser, uteplatser och gräsytor perfekta för lediga dagar med lek och socialt umgänge med vänner och grannar. I anslutning till föreningens lägenheter finns även busshållplats och på gångavstånd finns flera matbutiker, matställen, vårdcentral, gym och både skola och förskola. Allt inom nära räckhåll!

Välkommen på visning!

Bilder

MED24A4BA451F314504BF516FD207203D99
MEDBEDF0D3EEAB24C1BBD2DBB1B502A0E9C
MED652C1713B416417B9AA1013655537C32
MED9E387F8BE6394543A60217951053F5D1
MEDADAAADB3A6054025A7A3E3753CA46D2A

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Hässleholm Hässleholm - Ljungdala

Trebackalånggatan 118

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret