230
MEDF37C0CF9C2354D4F802B20B31C2B564C

Hus i lugnt villaområde i HästvedaLökvägen 9 Hästveda, Hästveda

Hästveda, Hästveda

Lökvägen 9


PRIS (utgångspris)1 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

1 074 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 368 kr/månad

PRIS

1 495 000 kr utgångspris

Hus i lugnt villaområde i Hästveda

Välkommen till detta varma och härliga hem i ett lugnt villaområde i Hästveda. Huset som är välplanerat hus ligger med trädgård som vetter mot väster och därmed har soliga eftermiddagar. Det finns i nuläget totalt fyra sovrum samt ett badrum på varje våningsplan vilket är perfekt för den större familjen. När du kommer in från den överbyggda entrén möts du av en stor rymlig hall med trappa upp till ovanvåningen och anslutning till köket rakt fram. Förutom två sovrum rymmer entréplanet även ett stort härligt vardagsrum med gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket är utrustat med modern kyl och frys och luckorna är målade i en mörkblå nyans med matchande färg på kakel. I anslutning till köket når du tvättrummet med praktisk groventré direkt från uppfarten. En smidig lösning när man kommer in från en regnig dag och även praktiskt när du ska bära in varorna från familjens veckohandling. Köket har även en ljus härlig matsalsdel med utgång till ett stort trädäck i västerläge. Ena delen är överbyggd och rymmer ett större bord och stolar vilket är perfekt om man vill ha en mysig grillkväll. Trädgården i övrigt är lättskött med fåtalet rabatter och med plana gräsytor som bjuder in till spring och lek. Tomten ramas in av buskar och träd som ger ett bra insynsskydd. På tomten finns även ett garage med förrådsdel.

Huset värms med värmepump och har även ett ventilationssytem med värmeåtervinning vilket bidrar till en effektiv uppvärmning. Elförbrukningen som i viss mån är individuell är beräknad till endast 13 000 kWh/2023 för den nuvarande familjen med två vuxna och fyra barn. Det finns även anslutning till fiber vilket möjliggör en säker uppkoppling för dig som arbetar hemifrån.

På Lökvägen bor ni i ett lugnt område med gångavstånd till tågstation och matvarubutik. Det finns även förskolor och skola inom 1 kilometers avstånd.

Välkommen på visning.

Visningar

Vänligen boka er för visning!

27
februari | tisdag
Kl 14:30 - 15:15
Boka tid för visning. Välkommen.

Bilder

MEDF37C0CF9C2354D4F802B20B31C2B564C
MED0BB1A71902934ED097069223CEA4A0BB
MED934CCFDBBC694DFFAB26E00535AEB494
MED2D17EA82E2624026BDA8FF5402E0F3CD
MED033454F2EC0E4719AF163548AD8B36CD

Planritningar

Entréplan

Ovanvåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

1 074 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 368 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

När du kommer in i den stora hallen möts du av en stilfull fondtapet i mörk turkos med svagt mönster. På övriga väggar sitter en ljus strukturtapet. På golvet ligger ett ljust vitpigmenterat laminatgolv som fortsätter in i köket. Det finns gott om plats för förvaringsmöbler och plats att hänga ytterkläder.

VARDAGSRUM

Till höger från hallen kommer du in i ett stort ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

KÖK

Rakt fram från hallen ligger kökets matsalsdel med en fondtapet i ett grå/vitt mönster och fönster ut mot trädgården. Här finns plats för matbord och stolar samt någon fler möbel. Längs ena väggen finns det tre inbyggda högskåp samt ett städskåp. Till höger fortsätter köket i en gång ut mot tvättstuga och groventré. På höger sida finner du vask och spis/ugn och gott om arbetsyta. På vänstra sidan finns ytterligare en arbetsbänk med ett högskåp samt rostfri kyl och frys (2022). Över bänken finns ett fönster så du kan se ut i trädgården. Köksinredningen består av mörka målade köksluckor och ett målat kakel i en behaglig blågrå färg. Väggarna i köket är ljusa och på golvet fortsätter det vitpigmenterade laminatgolvet. Från köket finns även en dörr som leder ut till altanen på baksidan.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ

Praktisk groventré med plats för ytterkläder och skor. Här finns två garderober, en större bänkyta med vask samt både över- och underskåp. Närmast köket står tvättmaskin (2022) och torktumlare. Här finns även husets varmvattenberedare.

DUSCHRUM

Vägg i vägg med köket finns ett större duschrum med stor duschkabin, kommod med vask och wc. På golvet ligger en beige/brun plastmatta och på väggarna sitter en målad våtrumstapet i en ljus färg.

SOVRUM 1 ENTRÉPLAN

Mitt emot duschrummet ligger ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt någon fler möbel. Här finns finns fem inbyggda garderober för klädförvaring m.m. Färgen på väggarna går i en mörk blå/grön ton och på golvet ligger ett trämönstrat laminatgolv.

SOVRUM 2 ENTRÉPLAN

I detta sovrum som ligger vägg i vägg med duschrummet och med fönster mot trädgården får det plats en dubbelsäng och någon fler möbel. Golvet är ett gråpigmenterat laminatgolv och på väggarna sitter tapeter med djurmotiv i diskreta färger.

ALLRUM OVANVÅNING

Från trappan i hallen kommer du upp i ett stort öppet allrum med ljusinsläpp från ett takfönster. Här finns det plats för soffgrupp och även en liten kontorsdel om man så vill. Väggarna är ljusa med lekfulla tapetdetaljer och en fondvägg med tegelmönstrad tapet. Ena delen av rummet har ett ljust trägolv och på den andra delen ligger ett klinkerliknande grått laminatgolv. Vid trappan sitter en gråmålad spaljé. Från allrummet når du hela tre stycken walk-in-closets som är perfekta för förvaring.

SOVRUM 1 OVANVÅNING

Till vänster när du kommer upp för trappan ligger ett av sovrummen. Det är väl tilltaget med två större fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för säng och skrivbord m.m. Här ligger ett mörkare laminatgolv och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2 OVANVÅNING

Från trappan till höger genom allrummet når du det andra sovrummet på ovanvåningen. Detta är nästan identiskt med det första sovrummet förutom att det ena fönstret också är en fransk balkong.

BADRUM OVANVÅNING

Badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta i ljusa färger. Här finns badkar, vask och wc.

Om området

Hästveda är en by med företagaranda och gamla anor. Här bor ca 1 600 invånare och orten är belägen ca 2 mil från Hässleholm. Centralt i byn finns Lillasjön som har upplyst gångslinga för dig som vill ta en promenad på ca 3 km.

KOMMUNIKATION

Här finns tågstation med tåg mot Osby-Älmhult och Hässleholm. Pendlingen underlättas med pendlarparkering precis vid stationen.

NÄRSERVICE

I Hästveda finns tre förskolor: Svenska Kyrkans förskola Änglabus och dom kommunala förskolorna Hästhoven och Hasselbacken. Här finns även grundskolan Hästveda Skola med F-9. På skolan finns bibliotek som är kombinerat folk- och skolbibliotek.

Hästveda har ett rikt föreningsliv där dina barn kan utöva diverse sporter men mest känt är nog brottarklubben, folkracebanan och Snapphanecupen i fotboll.

Det finns ICA Nära viltspecialisten samt några fler speceributiker. I det gamla stationshuset finns Köksmästaren restaurang & pub.

ÖVRIGT

I utkanten av Hästveda finner man en välbesökt badplats vid Lursjön. Här finns sommarcafé och camping. För dig som vill vandra finns vackra Lursjöleden som utgår från badplatsen vid Lursjön och sträcker sig till fritidsbyn Vitsippan, ca 13 km.

Hästveda är välkänt för Hästveda Marknad som går av stapeln varje år. Detta är en trevlig familjemarknad med anor tillbaka till 1800-talet.

Info om Hästveda uppdaterad 2023-11-02.

Ekonomi

VA

6 000 kr

UPPVÄRMNING

25 079 kr

RENHÅLLNING

3 399 kr

FÖRSÄKRING

5 937 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

40 415 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

6

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

7 950 kr / år

KOMMENTAR

Elstöd på totalt 14 356 kr har utbetalats i mars och maj 2023. Denna summa har avräknats från posten uppvärmning. Posten uppvärmning inkluderar hushållsström.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1979

UPPVÄRMNING

Luft-luftvärmepump och elradiatorer

VENTILATION

Mekanisk ventilation med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2017-03-10

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

86 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

13 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Hästveda 89:6

ÖVRIGT

Bredband via fiber finns.

Larm finns. Sector, med abonnemang. Utrustning ingår ej i köpet.

Förbättrande åtgärder:
2023 - plattor lagda vid entrén
2022 - ny luft- luftvärmepump
2022 - skapat ytterligare sovrum på ovanvåningen
2022 - nytt golv och målning av sovrum på ovanvåningen
2022 - nytt golv och målning av vardagsrum

Årsmodeller maskiner:
2022 - kylskåp, frys och tvättmaskin

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 060 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

886 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 300 000 kr

Tomt

AREAL

1074 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

TOMTBESKRIVNING

Tomt med häck runt om samt gräsytor med gott om plats för lek och odling.

UTEPLATS

Stort trädäck samt en överbyggd altan med gott om plats för utemöbler m.m.

PARKERING

Enkelgarage samt asfalterad uppfart.

PLANBESTÄMMELSER

Tomtindelning (1965-08-11) Stadsplan (1961-08-23)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Bostadsbeskrivning

Karta

Hässleholm Hästveda

Lökvägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg