MEDE6FF71BEB6864B10866C2D3FEEDC87FB

Budgivning

Villan, ÄNGELHOLM

Höjavägen 27D

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,600 I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv, sophantering och 1 st plats i carport.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea105 kvm
Lägenhetsnummer18
Byggår1983
Driftskostnad790 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,975,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Bostadsrättsradhus med kanske bästa läget i föreningen - nu kan ni bli nya ägaren av denna fina bostad i 1,5 plan med kanonfin utemiljö! Med sitt gavelläge har man ett fritt och lugnt läge i området och nöjet att få nyttja en större tomt om man gillar odling eller bara vill ha extra plats för barnen. Tomten är insynsskyddad med fina uteplatser i sydväst och nordost
I entréplan hittar vi kök och vardagsrum, på övre plan finns tre sovrum. Låter det intressant? Kika då in på annonsen hos fastighetsmäklaren för att läsa vidare och boka in er på visning.

Om området

Villan är ett prisvärt område i ytterkant av Ängelholms centrum som till största del består av bostadsrätter. Nära till gågatan med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. Man har gång- och cykelväg till den långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg Airport finns inom ca 10 min bilväg.

Närservice

Här finns pizzeria, konditori, frisör, matbutik, solarie, Thai restaurang m.m.

Bilder

Vi tänker på dig

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Här erbjuder vi en fin bostadsrätt på ett absolut toppläge i omtyckta brf Eklunda. Med sin hörna är trädgården större än de flesta andra och på baksidan är läget fritt då man ligger i sista raden. Här bor man bekvämt på ett lugnt läge med närheten till centrum, skola och service.
Föreningen är välskött och belägen i utkanten av Villan, som bostadsrättsinnehavare finns möjligheten att hyra en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. I samma byggnad finns även tvättstuga och badrum.

Vi stiger innanför dörren och möts av en hall där vi kan hänga av oss. Till vänster finns trappan som leder upp till det övre planet och under trappan har man idag en liten arbetsplats. Ett mörkgrått klinker ligger på golvet och fortsätter även in i köket.
Framför oss leder hallen in till vardagsrummet, till höger om entrén hittar vi ett bra kök med matplats - det är inrett med ljusa luckor och utrustning består av kyl och frys i fullhöjd. Ugn med häll, fläkt och diskmaskin.
Vi når vardagsrummet från såväl hallen som köket. Ett rymligt rum med plats för både matgrupp och soffa/tv-hörna. Här finns en utgång till en större överbyggd, stensatt uteplats. Här är det riktigt mysigt att sitta och inta sina måltider, precis utanför växer vackra rosor som ramar in.
I hallen mellan entré och vardagsrum finns en klädkammare och ett badrum. Badrummet är inrett med badkar, tvättmaskin, tvättställ och toalett. Ett mörkt klinker ligger på golvet och de halvkaklade väggarna är vita.
På övre plan finns den mer privata delen av bostaden. Det ligger genomgående ett fint plankgolv i samtliga rum förutom badrum. I hallen finns plats för möblering i form av exempelvis en byrå. Det finns tre sovrum, mellan två av dem finns en klädkammare. Det första sovrummet har fönster mot framsidan och det finns tre grunda garderober. Det största sovrummet vetter mot baksidan, här finns det gott om plats om man vill sätta in extra garderober. Det tredje och sista sovrummet är något mindre och även det vetter mot baksidan, det finns tre garderober.
Badrummet är fräscht med ett mörkt klinker på golvet och halvkaklade vita väggar. Utrustning består av dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt toalett.
Antal rum
4 rum
Boarea
105 kvm
Areakälla
föreningens information
Parkering
1 st Parkeringsplats i carport ingår i avgiften till bostadsrättsföreningen.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,975,000
Avgift
SEK 6,600 I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv, sophantering och 1 st plats i carport.
Driftskostnad
SEK 9,480 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,000
Försäkring
SEK 3,480
Beräknat antal personer
5
Andel i föreningen
5.556 %
Andel av årsavgiften
5.556 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Utförda renoveringar:
2015 Nya kommoder, skåp/speglar, duschkabin och badkar i badrum
Ny fläkt
2016 Ny tvättmaskin
Nya överskåp samt bänkskiva kök
Byggt om städskåp till högskåp/skafferi
2018 Ny diskmaskin
Övriga byggnader
Förråd vid entrén på framsidan av huset.
Förening
Namn
Brf Eklunda
Om föreningen
Brf Eklunda består av 18 st radhuslägenheter belägna i fem huskroppar. Det finns en gemensam lokal för medlemmar att kunna hyra för sammankomster eller övernattande gäster. Badrum finns. I denna byggnad finns även tvättstuga med två maskiner, torktumlare och torkskåp.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Fiber finns indraget i bostäderna via Bjärekraft. Varje bostad har sitt eget abonnemang.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Energideklaration finns ej för närvarande då den som är utförd nu överskridit 10 år.

Karta

Villan ÄNGELHOLM

Höjavägen 27D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg