190
MEDE4CAFCD797EC43BB9AE3530D905D5511

NyproduktionSåld!

Fredriksdal/Johanneberg, Göteborg

Mölndalsvägen 87B


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Toppmodern bostad med högt läge och öppen planlösning. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med modern industrikänsla och smarta lösningar. I närområdet finner du mataffärer, gym, härliga grönområden och du bor även ett fåtal hållplatser från Göteborgs centalaste delar. Välkommen att boka dig för visning!

Om området


Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt allt eftersom Göteborg och efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Salfjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i el-elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärk bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykel som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,084 I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV. Bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play mot en avgift. Kostnad för varmvatten tillkommer månadsvis och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea35 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer61608
Byggår2017-2018

Bilder

Inom ett par minuter når du Nordic Wellness

Willys precis runt hörnet!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
35 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Mölndalsvägen 87B
Välkommen till Light Factory och denna nyproducerade topplägenhet! Här bor du i en modern lägenhet med öppen planlösning och en rå industrikänsla. Lägenheten är välplanerad med sociala ytor och är belägen högt upp i huset med ett tillhörande förråd på samma våningsplan som bostaden. Gemensamt för de boende, som extra vardagslyx, är den härliga takterrassen i klockrent solläge som är belägen på våning tio. Lägenheten håller hög standard och här bor du med fiber, hiss och Göteborgs centralaste delar endast ett fåtal hållplatser bort. I närområdet finner du mataffärer, gym, restauranger och härliga grönområden. Välkommen till denna topplägenhet och till Light Factory!
Hall
I den välkomnande hallen finner du bra avhängning och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med spegel. Väggarna är målade ljusa och golvet pryds av askgrå ekparkett. Direkt till höger från hallen finner ni lägenhetens badrum.
Badrum
Lägenhetens badrum är helkaklat och i taket finner du dimbara spotlights. I badrummet finns även WC, handfat med kommod, handdukshängare och dusch.
Kök
Lägenhetens kök består av kombinerad kyl/frys, integrerad spishäll, integrerad diskmaskin och micro. Köksinredningen är toppmodern och här finner du bra arbetsytor samt ypperlig förvaring i många skåp. Ovanför bänkskivan i svart laminat finner du ett stänkskydd i mattsvart laminat. Mellan kök och allrumsyta är det en öppen planlösningen vilket bidrar till en social och trivsam miljö. Bakom köksstommen finner du en ljusgrå fondvägg och resterande väggar är målade vita.
Allrum
Bra planerat vardagsrum med direkt anslutning till köket. Här får du plats med soffmöblemang och middagsplats genom en smart lösningen vid bostadens djupa fönsternisch som kan användas som extra sittyta. Allrummet har även praktiskt delats av mot köket för plats för en säng.
Visning
Lägenheten är under byggnation och kan därför inte visas invändigt. I denna annons finner ni mer utförligt informationsmaterial under fliken Viktiga dokument. Visning kommer att ske i form av en genomgång och presentation av bostaden på fastighetsmäklarens kontor på Södra Vägen 63B. Anmäl dig för visning genom att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 10, hiss finns
Avgift
SEK 2,084 I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV. Bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play mot en avgift. Kostnad för varmvatten tillkommer månadsvis och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Andel i föreningen
1.1155 %
Andel av årsavgiften
1.1155 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Förening
Namn
Brf Nyx
Om föreningen
Nyx är en bostadsrättsförening och består av ett bostadshus i 10 våningar inklusive källare och garage. I föreningen finns 80 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt och det finns även 1 hyresrättslokal.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfnyx.se

Information som är av vikt för dig som köpare bör du kontrollera.
Organisationsform
Bostadsforening
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).
Parkering
Föreningen innehar 26 garageplatser, dessa hyrs ut till föreningens medlemmar och föreningen har även 2 MC-platser.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
På tionde våningen kan du kunna avnjuta bästa solläge på föreningens gemensamma takterrass. Du har tillgång till en trevlig tvättlounge där du finner fyra tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Föreningen har även ett par andra gemensamma utrymmen så som cykelrum och barnvagnsrum.

Till varje lägenhet hör ett förråd på samma våningsplan.

Karta

Fredriksdal/Johanneberg Göteborg

Mölndalsvägen 87B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg