Blåmesvägen 2

Bilder

Blåmesvägen 2 , Vejbystrand , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva denna supertrevliga familjevilla i 1 plan med källare i Vejbystrand! Beläget på en hörntomt i söderläge på barnvänlig gata med gång - och cykelavstånd till stranden och havet. Dessutom är det gångavstånd till skola och förskola. Välskött och prydlig trädgård med en stor och delvis överbyggd uteplats. Taket är renoverat. Garage och förråd. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

95 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
95 kvm
Biarea:
95 kvm
Tomtarea:
733 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
3 220 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

95 kvm

Biarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Blåmesvägen 2 i Vejbystrand! Det är ett Myresjöhus som nuvarande ägare lät bygga år 1968. Väldigt trevlig familjevilla på hörntomt i söderläge. Planlösningen är väldigt bra med möjligheter att skapa fler sovrum om man så önskar eller kanske öppna upp köket mot vardagsrummet?! På entréplan har man två sovrum, badrum, kök med matplats och vardagsrum i vinkel. I källarplanet finns ett stort allrum med kamin, badrum, ett sovrum, bastu, tvättstuga och förrådsutrymmen. Bastun är renoverad och man har även låtit renovera yttertaket. Det finns en trivsam stenlagd uteplats som löper längs ena långsidan av huset med utgång från både köket och vardagsrummet. En del av uteplatsen är under tak och den andra delen öppen.

Här bor man med gång- och cykelavstånd till den fantastiska stranden och havet i Vejbystrand. Eller varför inte besöka det populära och välbesökta utomhusbadet, Vejbybadet, på sommaren. Magnarps skola har man inom gångavstånd och man kan ta sig till skolan utan att behöva korsa några stora trafikerade vägar. I Vejbystrand kör stadsbuss nr 2 som går många turer om dagen till och från Ängelholm. Dessutom finns matvarubutik, bibliotek, pizzeria, förskolor och veterinär bl a. Summan är alltså att här finns allt ni behöver inom kort avstånd. Varmt välkomna på visning!

Välkomna in!

Hall
Ett steg in genom ytterdörren märker man med en gång av hemtrevnaden som finns i detta hus. Till höger har man möjlighet till klädhängning. Ett par trappsteg upp kommer man till en inre hall som leder till alla rum på entréplanet. Innanför entrén till vänster finns trappan ned till källarplanet.

Sovrum
Till höger från den inre hallen finns första sovrummet. Rymligt rum med gott om plats för dubbelsäng och annan möblering. Det finns två garderober och fönster som vetter ut mot gavelsidan på huset. Väggarna är tapetserade och det ligger laminatgolv.

Sovrum
Vidare till höger finns det andra sovrummet. Längs ena väggsidan finns en öppen garderob. Även här finns plats för dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är målade och det ligger laminatgolv.

Badrum
Badrum i originalutförande med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med WC, tvättställ, badkar och vädringsfönster.

Kök
Rakt fram från den inre hallen finns köket. Rymligt kök med matplats för ca 4-6 personer. Här har tidigare varit en dörr till matsalen i vardagsrummet. Köksinredningen är vit och är utrustat med häll, fläkt, diskmaskin, inbyggnads ugn och integrerad kyl och frys. Kakel ovan diskbänken. Gott om arbetsyta och förvaring i skåpen. Väggarna är tapetserade och det ligger laminatgolv. Här finns dessutom utgång till den härliga uteplatsen i söderläge.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med möjlighet att dela av den ena delen till ett sovrum om man önskar det. Väggarna är tapetserade och det ligger parkettgolv. Här får man plats med både soff- och matsalsgrupp. Det finns en utgång till uteplatsen i söderläge.

Källarplan

Allrum
Stort allrum till höger när man kommer ned för trappan. Rummet känns ljust och trevligt! Här finns en kamin att höja mysfaktorn med. Väggarna är målade och det ligger laminatgolv. I detta rum ligger det vattenburen golvvärme.

Badrum
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med WC, tvättställ, duschhörna och vädringsfönster.

Sovrum
Intill badrummet finns ett sovrum. Väggarna är målade vita och det ligger laminatgolv. Mindre sovrum eller kanske framtida kontor?

I övriga källaren finns förrådsutrymmen och en nyligen renoverad bastu med nya bänkar samt nytt aggregat. Intill bastun finns förråd och tvättstuga. I tvättstugan finns tvättmaskin och grovvask. Det finns en utgång till trädgården från källaren.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel och träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Vejby 15:303

Övriga byggnader

Det finns ett enklare garage/förråd samt ett cykelförråd.

Nytt tak, ny papp, nya läkt, nya pannor, plåtades skorstenen in
nya vindskivor, hängrännor och stuprör -09
Fiber är indragit

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 645 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 556 kr
El: 10 238 kr
VA: 4 394 kr
Renhållning: 3 457 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Fastighetsavgift på 8049 kr/år. Försäkringskostnad på 7122 kr/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 888 000 kr, varav byggnadsvärde 1 364 000 kr

Summa pantbrev

666 000 kr

Tomt

Areal: 733 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Väldigt trevlig hörntomt som är väldigt prydlig och välskött. På baksidan av huset har man uteplats i söderläge med gräsyta utanför och vill man så kan man svalka sig under björken en varm sommardag. Stenlagd uteplats som löper längs ena långsidan av huset och halva är under tak och den andra öppen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Vejbystrand

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle.

Vacker sandstrand med båthamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Endast 10 minuters bilväg till flygplatsen med inrikesflyg direkt till bla Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, veterinär, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m.

Karta

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad