Egnahemsvägen 22A

Bilder

  • Såld!

Egnahemsvägen 22A , Landala , Göteborg

Välkommen till denna mysiga och välplanerade etta i Landala, bara en minut från knytpunkten Wavrinskys plats. Med vackra plankgolv och nyrenoverat kök från 2014 är detta både ett praktiskt och fint boende. För den blivande studenten är denna lägenhet perfekt tack vare närhet till både Chalmers och Sahlgrenska.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 378 kr inkl värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1937
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna härliga etta med vackra plankgolv och en praktisk planlösning. Här i Landala bor du lugnt och med närhet till både Chalmers, Sahlgrenska och resten av Göteborg tack vare Wavrinskys plats som ligger endast någon minuts promenad bort. Lägenhetens 40 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning. Det första ögat dras till är det tidstypiska plankgolvet som ligger i hela lägenheten. Väggarna är tapetserade i en ljusgrå ton som gör att hallen känns mysig och inbjudande. Längre in i hallen öppnar en "inner-hall" upp sig där du kan möblera med skrivbord för att få en arbetsyta eller en förvaringsmöbel om behovet finns.

Vardagsrum/Sovrum
Detta är lägenhetens sociala knytpunkt och här finns plats för både dubbelsäng och soffa. Rummets stora och vackra fönster ger ett rikligt ljusinsläpp som gör att rummet känns ännu rymligare. På golvet finner du det charmiga plankgolvet och väggarna är ljusa.

Kök
Trevligt kök där du även här kan känna det vackra plankgolvet under fötterna. Köket renoverades 2014 och är snyggt gjort med ljusa luckor och smart planering. Fönstret som vetter mot föreningens innergård släpper in gott om ljus till köket som är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och micro, samt fläkt. Utöver förvaringen i köksskåpen finns även ett stort skafferi och ett städskåp i köket.

Badrum
Lägenhetens badrum är utrustat med dusch, WC, tvättställ och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 378 kr inkl värme och VA

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är ej exakta. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl för ert boende.

Andel i föreningen

4,1344%

Andel av årsavgiften

4,13%

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1937

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 november 2008
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Landala 29:23

Övrigt

Förråd:
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 7 kvm (säljarens information).

Parkering:
På Egnahemsvägen tillåts gratisparkering i 4 timmar. I övrigt gäller boendeparkering i området, för mer information besök; www.goteborg.se.

TV/Bredband:
I dagsläget är fastigheten inte ansluten till kabel-TV. Medlemmar kan fritt avtala med exempelvis Boxer som erbjuder marksänd digital-TV.

Gemensamhetsanläggningar:
Föreningen har en gemensam tvättstuga som är utrustad med 2 tvättmaskiner 1 torktumlare och torkrum. I föreningen finns även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd. På gården samt på husets framsida finns uteplatser som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Egnahemsvägen 22

Om föreningen

Bostadsrättsfören Brf Egnahemsvägen 22 äger och förvaltar fastigheten Landala 29:23. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad (Trygg-Hansa) och omfattar 19 bostadsrätter med en total bostadsyta om 921 kvm. Utöver lägenheterna förvaltar föreningen även 3 lokaler om totalt 165 kvm.
Föreningens ekonomi förvaltas av revisorsringen. Föreningen äger sin egen mark och har således ingen tomträtt att ta hänsyn till.

Gräsklippning samt snöskottning sköts internt av föreningens medlemmar.

Föreningens lägenheter fördelas enligt följande:
- 12 st 1 rum & kök
- 5 st 2 rum & kök
- 2 st 3 rum & kök

Månadsavgiften kan komma att indexregleras framöver men det finns inga beslut om några stora förändringar (2017-06-15).

Om området

Landala

Gröna och härliga Landala är sedan länge ett område som favoriserats av Göteborgarna och här uppe på höjden bor du lugnt men centralt. I Landala blandas flerbostadshusen med radhus och villor och det är här som du kan finna de pepparkaksbruna villorna som kommit att symbolisera området. Villornas grönskande trädgårdar och flerbostadshusens mysiga innergårdar skänker ytterligare charm till Landala.

En kort promenad tar dig ner till Wavrinskys plats som är en knytpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer. Härifrån tar det endast ett fåtal minuter tills du befinner dig i Göteborgs stadskärna. Förutom närhet till goda kommunikationer har du även nära till bland annat matbutiker, vårdmottagning och restauranger nere på Doktor Fries Torg, Landala torg och Guldhedstorget.

Landala är ett perfekt bostadsområde för studenten eftersom du bor med närhet till både Chalmers tekniska högskola och Sahlgrenska. I området ligger även många skolor och förskolor vilket dessutom gör att barnfamiljen bor bra i Landala. Det erbjuds även möjlighet att delta i de många idrotts- och kulturföreningar som huserar i området.

Karta

Hör av dig till Jessica Buchholz för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte