Mäklare i Göteborg

Vill du veta värdet på din bostad?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen för att värdera din bostad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg

Söker du mäklare i Göteborg? Våra kunniga mäklare hittar du på flera kontor i Göteborgsområdet. Klicka på länken för det område som är aktuellt för just dig, så hjälper vi dig på bästa sätt. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja en bostad här i vårt vackra Göteborg med omnejd.

Köpa eller sälja bostad i Göteborg

I Göteborg finns bostäder för alla att trivas i. Vare sig du söker en lägenhet mitt i centrum eller en villa strax utanför Göteborg, är du varmt välkommen till HusmanHagberg. Våra mäklare förmedlar alla typer av bostäder i Göteborgsområdet.

Funderar du på att sälja ditt hus eller lägenhet i Göteborg? Vi har lokala mäklarkontor över hela Göteborg. Det innebär mäklare som har stor lokalkännedom och erfarenhet för att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Värdera bostad i Göteborg

Vill du veta värdet på din bostad i Göteborg? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre ränta på dit bolån? Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Göteborg och kan erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick och hur attraktivt läget är. På plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Göteborgs området för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

"Agerade lugnt man känner ingen oro med henne ett riktigt proffs "
Lars Herbert L4 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt engagemang från Husman Hagberg, Judith och Cliff är dessutom supertrevliga och sympatiska William Andreasson "
WILLIAM A3 veckor
Verifierad kund
"proffsigt Vi ville få sålt vårt hus och mäklaren gav oss ett uppriktigt och bra bemötande. Mäklaren var införstådd med situationen i världen och likaså med husförsäljning i dessa tider. Gav oss "riktig" fakta och inte nåt drömsenario. "
Åke Henrik F52 veckor
Verifierad kund
"Patrik genomför hela processen väldigt professionellt och är väldigt lyhörd till vilka förväntningar du som säljare av en bostad har. Jag är super nöjd över försäljningen, Patrik överträffade mina förväntningar! "
Emilia J3 timmar
Verifierad kund
"Gustav har skött båda våra två försäljningar vi haft och det fanns en anledning till att vi valde honom nu igen. Gustav är trygg, lugn, förklarar allt i processen, kommunicerar allt som händer och jag som har stort kontrollbehov känner otroligt stark tillit till att överlåta allt till honom. Vill ni ha en stjärna till mäklare så hittar ni honom här! ⭐️"
Josephine S2 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb. "
Berit Margareta L6 veckor
Verifierad kund
"Lite tidigt att slutanföra alla åsikter ännu, affären ej helt klar i dag datum.. Men bemötandet av nämnda mäklare är bara positiva. William är som man säger en professionell, mycket lyhörd yrkesman."
Greger B-32 minuter
Verifierad kund
"Gustav har varit en trygg och professionell mäklare genom hela försäljningen. "
Emma S2 veckor
Verifierad kund
"Ärlig, tydlig och återkom löpande"
Mats Bror Örjan Å2 timmar
Verifierad kund
"Anton var väldigt tillmötesgående och flexibel. Det var alltid lätt att få snabba svar och anton var väldigt informativ igenom processen"
Erik H1 veckor
Verifierad kund
"Anton är väldigt kommunikabel och svara snabbt. Väldigt bra och trygg process och i vårt fall var det viktigt med att vara snabb och det var verkligen rätt man på rätt plats. Snabb men noggrann!"
Artem R2 veckor
Verifierad kund
"Kändes trygg o lugn. Bra information och ärlighet"
Inga-Lill E2 veckor
Verifierad kund
"William ser och jobbar för kunden. Vi känner oss trygga med honom ,känner att William gör allt för oss.Kan verkligen rekommendera honom "
Anngret H4 veckor
Verifierad kund
"Bra och snabb respons vid frågor. Personligt bemötande från mäklaren."
Mikael J6 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och smidig bostadsaffär! "
Linnea S1 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är tydlig, mjuk och trevlig i sitt bemötande och den information som ges. Snabb på att återkoppla och man känner sig som både köpare och säljare oerhört trygg."
Linda S14 veckor
Verifierad kund
"Lovisa har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med! Men hennes främsta egenskap som gjort att jag hela tiden kännt mig trygg och hörd som kund har varit hennes kommunikation som varit både tydlig och frekvent! "
Olof B2 veckor
Verifierad kund
"Efter att ha haft huset ute till försäljning under väldigt lång tid blev det äntligen sålt. Det har inte varit lätt pga inflation och annat. Patrik Skarström lade verkligen ner sin själ och sitt engagemang i att bemöta oss säljare samt att utgå från hur marknaden ser ut idag. Han är en ärlig och ansvarsfull mäklare som jag varmt kan rekommendera. Flexibel, tillgänglig och tillmötesgående. Stort tack till Patrik! "
THERÉS R3 timmar
Verifierad kund
"Professionell och mycket bra guidat genom säljprocessen. Extra viktigt nu när marknaden är lite mer svårsåld! "
Sofia Cecilia R2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och kunnig. Rekommenderar starkt "
Marcus Ö2 veckor
Verifierad kund
"Rak och ärlig. Snabba svar på frågor. Trevlig och tillmötesgående."
Susanne O4 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och ett härligt driv👌🏻"
Peter A12 veckor
Verifierad kund
"Very dedicated, always quick to respond, great at his job, enthusiastic—can tell he loves his job! "
Asanee B1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och kunnande bemötande"
Crister C46 veckor
Verifierad kund
"Jätte nöjd med Karl Blomqvist på HusmanHagberg. Professionell, trevlig & tillgänglig."
Bettina H22 timmar
Verifierad kund
"Toppen !bra bemötande , rationellt och bra då vi inte bor på orten!"
Madelene J6 veckor
Verifierad kund
"Klockren, lätt att ha och göra med och väldigt trevlig. Kom till och med in på sin semester för en förhandsvisning. 10 av 10."
Sebastian L4 timmar
Verifierad kund
"Professionell, personlig och pedagogisk. Fick oss att känna oss trygga under hela processen genom att vara öppen och kommunikativ. Gav snabba och informerade svar på alla våra frågor. "
Victor L3 veckor
Verifierad kund
"Mjuk o behaglig och informativ!"
Liselott A3 veckor
Verifierad kund
"Janina har skött sig på bästa sätt Måste vara Mölndals bästa mäklare Kan stark rekommendera henne Bengt o Annika "
Bengt A2 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad som mäklare vid försäljning av vår lägenhet."
Karin Å-26 minuter
Verifierad kund
"Personligt och varmt bemötande vilket gav oss trygghet i alla delar av processen. Snabb och tydlig återkoppling."
Linda S2 veckor
Verifierad kund
"Köpet av Sillvik Havskoloni har varit komplicerat under stora delar av processen. Erik har hela tiden varit kommunikativ, tydlig och guidat oss genom köpet på ett mycket kompetent och trevligt sätt. Vi har känt oss trygga med Erik som mäklare och upplevt ett stöd både för oss som köpare men även för säljarna. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Erik som mäklare. "
Karin C2 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och engagerad mäklare Roger Karlsson. Rekommenderar starkt Roger och Husman Hagberg. "
Hans Martin Lennarth Ö8 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Lovisa var engagerad och trevlig i våra samtal vid försäljningen av min lägenhet. Hon var väldigt informerande och tydlig i alla steg i försäljningen som jag uppskattade väldigt mycket eftersom det var första gången jag skulle sälja en bostadsrätt. Jag är väldigt nöjd med Lovisa som mäklare! "
Marcus E4 veckor
Verifierad kund
"Great guy, very friendly and makes the buy and selling easier. "
Luqman M1 veckor
Verifierad kund
"Det var klara besked och bra bemötande "
Mikael J2 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte Janina var mycke trevlig och hjälpsam och kunnig med de hon höll på med• 👍"
Ernst Gunnar J8 veckor
Verifierad kund
"Förbered och tydlig. Supernöjda!"
Anna Carolina F3 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt och mycket bra hjälp vid både köp och försäljning"
Kent Benny B18 veckor
Verifierad kund
"Bra och engagerad mäklare som kriga på i tider där det är svårare att sälja"
Tommie B3 veckor
Verifierad kund
"Gustav fick oss att känna oss trygga i vårt köp. Han fanns alltid tillgänglig och bemötte våra frågor professionellt och seriöst. Som förstagångs-köpare är det alltid många frågetecken vilket Gustav hjälpte oss att reda ut. Han fick oss att våga ta steget att investera i vår nya bostad. Han är påläst, kunnig och ärlig. Skulle definitivt rekommendera Gustav som mäklare!"
Matilda S2 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag träffade aldrig mäklaren själv, utan det är min bror som har haft kontakt med mäklaren på Husman Hagberg. Men vad jag har förstått av min bror så är han nöjd med mäklaren Jonatan Wennberg på Husman Hagberg. "
Thomas Per G2 veckor
Verifierad kund
"Proffsighet och tydlighet som uppskattas i sämre tider. Otroligt nöjd från början till slut."
Kent Benny B2 veckor
Verifierad kund
"Han var en trevlig människa. Han hade bra bemötande när vi träffade honom. Han var tålmodig och försökte att svara på de frågorna som vi ställde till honom."
Mohammad E5 veckor
Verifierad kund
"Jonatan är lika trevlig som extremt professionell och sakkunnig. Detta var andra gången Jonatan sålde för oss och är minst lika nöjd som sist. Starkaste rekommendationer, tveklöst bästa mäklaren i Torslanda!"
Jacob E19 timmar
Verifierad kund
"Jätte nöjda med våran mäklare karl blomqvist på husmanhagberg. "
Jerry J22 timmar
Verifierad kund
"Vi skulle sälja familjens sommarstuga i Göteborgs skärgård. Vi tog in fyra välkända mäklarfirmor varav Erik Pålsson representerade HusmanHagberg. Vi tog Erik då han stack ut genom att tro på ett utgångspris dryga 10% över de andra, mer rutinerade mäklarna. Erik var helt klart den som var den yngste mäklaren, men han har också den som var beredd att arbeta mycket hårt och var superengagerad. Vi fick vårt utgångspris och blev Hemnet Göteborgs mest klickade objekt. Jag är supernöjd med Erik: 1. Var mycket engageread och gick den "extra milen" 2. Han hade rätt i sin bedömning av marknadsvärdet. 3. Transparent och korrekt professionellt intryck Så mitt tips är att se förbi hans ålder, se istället hans engagemang och förmåga att se hur dagens husmarknad funkar. Der blir sällan höga bidgivningar utan snarare är man glad om man satt et riktigt bra utgångspris och får det. "
Hans G2 veckor
Verifierad kund
"Han var ärlig, professionellt, hjälpsam! , "
Milic S-14 minuter
Verifierad kund
"Gustav har varit väldigt hjälpsam genom hela processen. I en tuff marknad höll han oss lugna och välinformerade där vi också till slut nådde det pris vi hade önskat för försäljning. Vi rekommenderar Gustav till alla som ska köpa eller sälja sin bostad! "
Oskar P2 veckor
Verifierad kund

4.9/5

4119 uppriktiga kundomdömen

  Adress

  • Södra Vägen 63 (Korsvägen)
  • 412 54 Göteborg

  Adress

  • Kvarnpirsgatan 8
  • 417 63 Göteborg

  Adress

  • Långedragsvägen 48
  • 426 71 Västra Frölunda

  Adress

  • Långedragsvägen 48
  • 426 71 Västra Frölunda

  Adress

  • Södra vägen 63 B
  • 412 54 Göteborg

  Adress

  • Gamla Flygplatsvägen 24
  • 423 37 Torslanda

  Adress

  • Byvägen 29
  • 438 36 Landvetter

  Adress

  • Energigatan 12
  • 434 37 Kungsbacka

  Adress

  • Toltorpsgatan 125
  • 431 41 Mölndal

  Adress

  • Göteborgsvägen 88
  • 433 63 Sävedalen

  Adress

  • Ytterbyvägen 5
  • 442 30 Kungälv

  Adress

  • Ytterbyvägen 5
  • 442 30 Kungälv

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Erbjudande från If försäkring

  Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

  Värdera din bostad idag

  Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg