KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Torslanda & Öckerö

Torslanda är ett trevligt, lugnt och familjevänligt område som har goda förbindelser med buss till centrala Göteborg. Här bor man perfekt med närhet till både storstad, kust och trevliga utflyktsmål såsom Öckerö, Björlanda och Säve. Vill man komma ut i skärgården går det snabbt och smidigt med Vägverkets färjor som går regelbundet från Lilla Varholmen. I området finns det ett stort utbud av matvarubutiker, restauranger och varuhus där man hittar allt man behöver. Våra erfarna mäklare hjälper gärna dig som ska köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda. Tillsammans ser vi till att hitta de bästa lösningarna för din nästa bostadsaffär.

Att bo i Torslanda

Att Torslanda är populärt bland barnfamiljer är inte så konstigt med tanke på att det är ett havsnära, familjärt område med närhet till centrala Göteborg. Torslanda ligger på Sveriges femte största ö Hisingen som har genomgått en stor förändring de senaste åren. Det har satsats stort på nybyggda områden där bekvämlighet och trivsel står i fokus. Är du sportintresserad finns många olika alternativ, till exempel kan man engagera sig i klubbarna Torslanda HK och Torslanda IK. Letar du efter hus till salu i Torslanda så finns det mycket att välja på och vi är säkra på att du hittar ditt drömhem här.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda

Det finns mycket att upptäcka på Torslanda. Hällmålningen i Tumlehed är väl värt ett besök och är Sydsveriges mest välbevarade hällmålning från sen stenålder som vittnar om den tidens äventyr till sjöss. Torslandas stora stolthet är självklart Volvo som fortfarande har kvar sin produktion i anläggningar i området. Du som funderar på att köpa hus i Torslanda kan hitta både äldre villor och nybyggen i området. Det planeras för nyproduktion i Amhult som är ett relativt nytt område med alla bekvämligheter såsom shoppingcentrum och bra bussförbindelser. Våra erfarna mäklare i Torslanda guidar dig rätt i bostadsdjungeln oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Varmt välkomna till oss på HusmanHagberg i Torslanda.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Kim Ullaeus

Kim Ullaeus

Mäklarkoordinator

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Erik Pålsson

Erik Pålsson

Mäklarassistent

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg