Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Torslanda & Öckerö

Torslanda är ett trevligt, lugnt och familjevänligt område som har goda förbindelser med buss till centrala Göteborg. Här bor man perfekt med närhet till både storstad, kust och trevliga utflyktsmål såsom Öckerö, Björlanda och Säve. Vill man komma ut i skärgården går det snabbt och smidigt med Vägverkets färjor som går regelbundet från Lilla Varholmen. I området finns det ett stort utbud av matvarubutiker, restauranger och varuhus där man hittar allt man behöver. Våra erfarna mäklare hjälper gärna dig som ska köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda. Tillsammans ser vi till att hitta de bästa lösningarna för din nästa bostadsaffär.

Att bo i Torslanda

Att Torslanda är populärt bland barnfamiljer är inte så konstigt med tanke på att det är ett havsnära, familjärt område med närhet till centrala Göteborg. Torslanda ligger på Sveriges femte största ö Hisingen som har genomgått en stor förändring de senaste åren. Det har satsats stort på nybyggda områden där bekvämlighet och trivsel står i fokus. Är du sportintresserad finns många olika alternativ, till exempel kan man engagera sig i klubbarna Torslanda HK och Torslanda IK. Letar du efter hus till salu i Torslanda så finns det mycket att välja på och vi är säkra på att du hittar ditt drömhem här.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda

Det finns mycket att upptäcka på Torslanda. Hällmålningen i Tumlehed är väl värt ett besök och är Sydsveriges mest välbevarade hällmålning från sen stenålder som vittnar om den tidens äventyr till sjöss. Torslandas stora stolthet är självklart Volvo som fortfarande har kvar sin produktion i anläggningar i området. Du som funderar på att köpa hus i Torslanda kan hitta både äldre villor och nybyggen i området. Det planeras för nyproduktion i Amhult som är ett relativt nytt område med alla bekvämligheter såsom shoppingcentrum och bra bussförbindelser. Våra erfarna mäklare i Torslanda guidar dig rätt i bostadsdjungeln oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Varmt välkomna till oss på HusmanHagberg i Torslanda.

Omdömen från våra kunder

"Vi skulle sälja familjens sommarstuga i Göteborgs skärgård. Vi tog in fyra välkända mäklarfirmor varav Erik Pålsson representerade HusmanHagberg. Vi tog Erik då han stack ut genom att tro på ett utgångspris dryga 10% över de andra, mer rutinerade mäklarna. Erik var helt klart den som var den yngste mäklaren, men han har också den som var beredd att arbeta mycket hårt och var superengagerad. Vi fick vårt utgångspris och blev Hemnet Göteborgs mest klickade objekt. Jag är supernöjd med Erik: 1. Var mycket engageread och gick den "extra milen" 2. Han hade rätt i sin bedömning av marknadsvärdet. 3. Transparent och korrekt professionellt intryck Så mitt tips är att se förbi hans ålder, se istället hans engagemang och förmåga att se hur dagens husmarknad funkar. Der blir sällan höga bidgivningar utan snarare är man glad om man satt et riktigt bra utgångspris och får det. "
Hans G1 veckor
Verifierad kund
"Köpet av Sillvik Havskoloni har varit komplicerat under stora delar av processen. Erik har hela tiden varit kommunikativ, tydlig och guidat oss genom köpet på ett mycket kompetent och trevligt sätt. Vi har känt oss trygga med Erik som mäklare och upplevt ett stöd både för oss som köpare men även för säljarna. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Erik som mäklare. "
Karin C1 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag träffade aldrig mäklaren själv, utan det är min bror som har haft kontakt med mäklaren på Husman Hagberg. Men vad jag har förstått av min bror så är han nöjd med mäklaren Jonatan Wennberg på Husman Hagberg. "
Thomas Per G2 veckor
Verifierad kund
"Hej, Det är första gången vi köper hus och vi är såååå tacksamma över att just Daniel blev vår kontakt. Daniel har varit och är mycket professionell. Under hela resan, från första visningen till kontraktskrivning så har Daniel ingett ett stort förtroende vilket uppskattas väldigt mycket då vi är helt nya som köpare. Vi har hela tiden under resans gång fått en mycket bra bild och upplevelse av Daniel. Igår när vi skrev på kontraktet blev det ännu tydligare vilken fantastisk mäklare Daniel är. Som helt ny köpare av hus är vi såååå imponerade över hur lugnt, metodiskt och strukturerat Daniel gick igenom alla punkter och förklarade vad som egentligen menas. För oss var det guld värt. Vi vill ge Daniel våra allra allra bästa rekommendationer och för att sammanfatta det hela så vet jag vem jag kommer att rekommendera som mäklare om någon frågar plus att om vi själva någon gång behöver sälja/köpa hus i framtiden, då är Daniel den första personen vi kommer att kontakta. Tack Daniel, du så grym på det du gör och ditt ödmjuka sätt kommer att ta dig långt! Vänliga hälsningar, Petra & Ricky "
Petra H4 veckor
Verifierad kund
"Vi kan varmt rekommendera Kim Ullaeus på Husman Hagberg i Torslanda Kim är en Väldigt trevlig kunnig och pålitlig mäklare Kim är lätt att sammarbeta med och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor kring försäljningen."
Ingrid B4 veckor
Verifierad kund
"Erik är snäll hjälpsam och försäljningen gick snabbt och lätt tack,"
Lena Margareta S4 veckor
Verifierad kund
"Vi är mer än nöjda med Kim . Han höll kontakt och informerade om allt vi önskade. Korrekt och trevlig . "
Ann-Christin L5 veckor
Verifierad kund
"Kim har varit super bra att ha å göra med. Jag har känt mig som högsta prioritet under hela processen och han har snabbt svarat på all möjliga olika frågor jag har haft. Väldigt professionell och duktigt på att få en förvirrande process att kännas trygg. Hade jag kunnat gett ett högre betyg än 5/5 så skulle jag."
Måns S6 veckor
Verifierad kund
"Kim har varit genom trevligt under hela processen och sammantaget gett ett mycket proffsigt intryck. Kunnig, påläst, alltid tillmötesgående och skapar stor trygghet genom hans sätt att arbeta. Rekommenderar Kim varmt."
Liv W6 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, trevligt, förtroendeingivande! Alla kontakter med Kim var väldigt positiva. Från start och genom den förvånansvärt snabba processen har vi varit väldigt nöjda med kommunikationen, initiativen och rådgivningen. "
Annika Marie E7 veckor
Verifierad kund
"Erik P. does an excellent job as a real estate agent starting with prompt response to conduct a pre-visit, giving relevant information of the house, being collaborative, and easy to work with since he has a positive mindset. With his support, the purchase goes smoothly for us in a reasonable way. Great experience so far with Erik."
Nutchaporn T12 veckor
Verifierad kund
"Erik är mycket serviceminded, trevlig och kompetent mäklare in i minsta detalj både byggnadstekniskt och allt det administrativa kring en bostadsaffär. Även alltid mycket god kommunikation. Alla förväntningar har hittills överträffats. Bostaden är såld över utgångspriset på kort tid."
Mikael Sven Jan M12 veckor
Verifierad kund
"Erik är väldigt trevlig, kunnig och smidig att samarbeta med. Det är lätt att nå Erik både via telefon, sms och Mail. Erik har genom hela försäljningen av vårt hus haft dialog med oss och berättat hur allt fortlöper. Vi har känt oss väldigt trygga i att han är vår mäklare. Kan varmt rekommendera Erik. //Catrine "
Eva Catrin A12 veckor
Verifierad kund
"Behjälplig och trevlig. Fick snabba och tydliga svar på alla mina frågor och bra återkoppling så man inte missade när något rörde sig i processen. "
Tobias M13 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig, tydlig och enkel att ha och göra med!"
Jim M13 veckor
Verifierad kund
"Daniel besitter en exceptionellt god förmåga att skapa förtroende och det känns tryggt och ärligt att arbeta med honom. Daniel ör rak, tydlig och kommunikativ. Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare genom hela fastighetsaffären. Jag kan varmt rekommendera Daniel Berntsson och Husman Hagberg."
Beatrice W14 veckor
Verifierad kund
" Som mäklare har Daniel Berntsson varit proffsig , hjälpsam, och lyhörd genom hela köpprocessen. Han har lyssnat på önskemål och gett bra råd. Han har också varit snabb och effektiv i sitt arbete. Vi kan rekommenderar honom till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare."
Jonas L14 veckor
Verifierad kund
"Erik är en målinriktad mäklare. Hjälpsam, engagerad. Han ger ett trevligt, förtroendegivande intryck och agerar när det behövs. "
Helene R14 veckor
Verifierad kund
"Påläst och tar sig tid. Tillgänglig när man behöver. Kändes seriöst!"
Martin H15 veckor
Verifierad kund
"Två affärer inom 24 timmar ger betyget exeptionellt😅"
Ulf Harry E15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Kim Ullaeus

Kim Ullaeus

Reg Fastighetsmäklare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Erik Pålsson

Erik Pålsson

Reg Fastighetsmäklare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Julia Törn

Julia Törn

Säljkoordinator/Blivande mäklare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg