Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Torslanda & Öckerö

  Torslanda är ett trevligt, lugnt och familjevänligt område som har goda förbindelser med buss till centrala Göteborg. Här bor man perfekt med närhet till både storstad, kust och trevliga utflyktsmål såsom Öckerö, Björlanda och Säve. Vill man komma ut i skärgården går det snabbt och smidigt med Vägverkets färjor som går regelbundet från Lilla Varholmen. I området finns det ett stort utbud av matvarubutiker, restauranger och varuhus där man hittar allt man behöver. Våra erfarna mäklare hjälper gärna dig som ska köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda. Tillsammans ser vi till att hitta de bästa lösningarna för din nästa bostadsaffär.

  Att bo i Torslanda

  Att Torslanda är populärt bland barnfamiljer är inte så konstigt med tanke på att det är ett havsnära, familjärt område med närhet till centrala Göteborg. Torslanda ligger på Sveriges femte största ö Hisingen som har genomgått en stor förändring de senaste åren. Det har satsats stort på nybyggda områden där bekvämlighet och trivsel står i fokus. Är du sportintresserad finns många olika alternativ, till exempel kan man engagera sig i klubbarna Torslanda HK och Torslanda IK. Letar du efter hus till salu i Torslanda så finns det mycket att välja på och vi är säkra på att du hittar ditt drömhem här.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda

  Det finns mycket att upptäcka på Torslanda. Hällmålningen i Tumlehed är väl värt ett besök och är Sydsveriges mest välbevarade hällmålning från sen stenålder som vittnar om den tidens äventyr till sjöss. Torslandas stora stolthet är självklart Volvo som fortfarande har kvar sin produktion i anläggningar i området. Du som funderar på att köpa hus i Torslanda kan hitta både äldre villor och nybyggen i området. Det planeras för nyproduktion i Amhult som är ett relativt nytt område med alla bekvämligheter såsom shoppingcentrum och bra bussförbindelser. Våra erfarna mäklare i Torslanda guidar dig rätt i bostadsdjungeln oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Varmt välkomna till oss på HusmanHagberg i Torslanda.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

  Postadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Jonatan Wennberg

  Jonatan Wennberg

  Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

  Göteborg Torslanda / Öckerö

  sven
  Daniel Berntsson

  Daniel Berntsson

  Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

  Göteborg Torslanda / Öckerö

  sven
  Kim Ullaeus

  Kim Ullaeus

  Mäklarkoordinator

  Göteborg Torslanda / Öckerö

  sven
  Erik Pålsson

  Erik Pålsson

  Mäklarassistent

  Göteborg Torslanda / Öckerö

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Faktum - Göteborgs gatutidning

  Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 60 och behåller mellanskillnaden. För en del är tidningsförsäljningen ett steg mot ett mer ordnat liv, för andra ett sätt att hålla sig flytande.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg