Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Torslanda & Öckerö

Torslanda är ett trevligt, lugnt och familjevänligt område som har goda förbindelser med buss till centrala Göteborg. Här bor man perfekt med närhet till både storstad, kust och trevliga utflyktsmål såsom Öckerö, Björlanda och Säve. Vill man komma ut i skärgården går det snabbt och smidigt med Vägverkets färjor som går regelbundet från Lilla Varholmen. I området finns det ett stort utbud av matvarubutiker, restauranger och varuhus där man hittar allt man behöver. Våra erfarna mäklare hjälper gärna dig som ska köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda. Tillsammans ser vi till att hitta de bästa lösningarna för din nästa bostadsaffär.

Att bo i Torslanda

Att Torslanda är populärt bland barnfamiljer är inte så konstigt med tanke på att det är ett havsnära, familjärt område med närhet till centrala Göteborg. Torslanda ligger på Sveriges femte största ö Hisingen som har genomgått en stor förändring de senaste åren. Det har satsats stort på nybyggda områden där bekvämlighet och trivsel står i fokus. Är du sportintresserad finns många olika alternativ, till exempel kan man engagera sig i klubbarna Torslanda HK och Torslanda IK. Letar du efter hus till salu i Torslanda så finns det mycket att välja på och vi är säkra på att du hittar ditt drömhem här.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda

Det finns mycket att upptäcka på Torslanda. Hällmålningen i Tumlehed är väl värt ett besök och är Sydsveriges mest välbevarade hällmålning från sen stenålder som vittnar om den tidens äventyr till sjöss. Torslandas stora stolthet är självklart Volvo som fortfarande har kvar sin produktion i anläggningar i området. Du som funderar på att köpa hus i Torslanda kan hitta både äldre villor och nybyggen i området. Det planeras för nyproduktion i Amhult som är ett relativt nytt område med alla bekvämligheter såsom shoppingcentrum och bra bussförbindelser. Våra erfarna mäklare i Torslanda guidar dig rätt i bostadsdjungeln oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Varmt välkomna till oss på HusmanHagberg i Torslanda.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 23/7, 16:00

Besöksadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Gamla Flygplatsvägen 24, 423 37 Torslanda
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Kim Ullaeus

Kim Ullaeus

Reg Fastighetsmäklare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven
Julia Törn

Julia Törn

Reg. Fastighetsmäklare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Din Mäklare i Torslanda AB, Torslanda
Org.nr. 559171-5569