Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kungälv

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Kungälv

Om du planerar köpa eller sälja hus i södra Bohuslän är du välkommen att anlita oss som din mäklare i Kungälv. Tätorten som ligger vid mynningen av Göta älv har cirka 20 000 invånare och erbjuder allt det som du behöver för att leva ett bekvämt liv. Här finns matbutiker, skolor och vårdinrättningar och du tar dig enkelt de två milen in till Göteborg med hjälp av expressbussar, pendeltåg och E6:an. Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad i Kungälv. Våra mäklare kan Kungälv och står redo att göra din nästa bostadsaffär till en trevlig upplevelse!

Att bo i Kungälv

Du som väljer att köpa hus i Kungälv bosätter dig i en stor småstad med härlig gemenskap, något som inte minst märks när bandylaget IFK Kungälv spelar hemmamatcher. Det finns ett aktivt föreningsliv med flera idrottsföreningar och Kulturskolan erbjuder kurser inom det estetiska området. Det kustnära läget bjuder på salta bad och skärgårdsbesök och vi kan även förmedla objekt i Kode och Marstrand. I Kungälvs kommun finns det dessutom 21 naturreservat, varav 10 ingår i EU:s ekologiska nätverk av skyddade områden, Natura 2000. I naturreservaten finns ett rikt djurliv och möjlighet till avkoppling och rekreation.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälv

Här har du nära till shopping på Kongahälla center och ett rikt kulturliv. I Kungälv hittar du även Bohus och Carlstens fästningar som under 700 år har spelat en stor roll i den nordiska historien. Bohus fästning har kontrollerats av såväl danskar som norrmän och svenskar. Vi som arbetar som mäklare i Kungälv ser med glädje att vår stad är i ständig expansion och vi kan förmedla objekt i områden som Kongahälla, Kareby, Tjuvkil, Kärna och Diseröd. När du ska köpa, sälja eller värdera bostad I Kungälv gör du ett tryggt val när du väljer oss som din mäklare.

Omdömen från våra kunder

"Hon har varit fantastiskt kunnig å alltid ställt upp"
Daniel K6 timmar
Verifierad kund
"Cliff var väldigt snabb på att undersöka våra frågor och återkomma. Även väldigt flexibel för visningar och kontraktskrivning."
Anton K2 dagar
Verifierad kund
"Med sin otroliga kompetens, sitt driv och sin proffessionalitet skulle jag utan att tveka vilja höja William till en av Kungälvs i särklass bästa mäklare. Han är lätt att ha att göra med och kommunikationen och återkopplingen har funkat alldeles utmärkt. Bästa betyg 🌟 🌟🌟🌟🌟"
Alexandra C5 dagar
Verifierad kund
"William möter olika människor på deras nivå på ett mycket proffesionellt sätt. Han är snabb, återkopplar alltid, trevlig, förklarar allt flera gånger om, jag har sålt och köpt med William flera gånger och har alltid blivit 100% nöjd"
Johanna Maria I2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och genuin mäklare som ser både till köparens och säljarens önskemål."
Isa L2 veckor
Verifierad kund
" Det var bra. "
Daniel K3 veckor
Verifierad kund
"En väldigt trevlig mäklare. Fixade allting direkt och det var aldrig några konstigheter!"
Albin K3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lätt att prata med och engagerad i vår husförsäljning "
Jonas Fredrik S3 veckor
Verifierad kund
"En bra och proffsig mäklare. Når dock inte helt upp till toppbetyget, pga intrycket "mycket snack och lite verkstad" som ibland ger ett ganska oseriöst intryck."
Johanna N3 veckor
Verifierad kund
"Fick ett positivt och energiskt bemötande av Ann-Sofie. Hon var väldigt tillmötesgående och man kände sig hörd som köpare. Väldigt hjälpsam vid frågor och är duktig på att hitta det positiva. Uppskattade mötet och köpet."
Fredrik A3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och en mäklare som tar tag i saker och ting. "
Christian J3 veckor
Verifierad kund
"Jag har mött William i olika situationer, både som köpare och säljare. I bägge situationerna har jag upplevt William som skicklig mäklare, serviceinriktad, lyhörd och otroligt professionell. Dessutom korrekt i sina bedömningar och noggrann i sin kommunikation. Mina förväntningar är generellt höga när det handlar om bemötande. Även där upplever jag William som trovärdig, pålitlig och demokratisk. Alltså, toppoäng!! "
Emina A4 veckor
Verifierad kund
"Cliff är snabb på återkoppling och enkel att ha och göra med."
Petra Maj Yvonne E4 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent mäklare som återkopplar snabbt! Kan varmt rekommenderas! "
Ramona Elena C5 veckor
Verifierad kund
"Jättefint bemötande och en effektiv och snabb försäljning. "
Anna Margareta N5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillmötesgående Hade han inte svaren direkt tog han reda på dem snabbt. "
Marie L7 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som ger ett positivt bemötande och är fylld med energi. En mäklare som är hjälpsam informativ och återkopplande. Upplevdes som väldigt jordnära vid visningen med positiv inställning. "
Nicklas L7 veckor
Verifierad kund
"Tillsammans kunde vi nå de mål som jag önskade genom att Ann-Sofie var lyhörd, inkännande och hade svar på alla mina frågor."
Aina Karin Teresia A7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande trevlig och effektiv, kan rekommendera till andra."
Jan B8 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam utan att vara för på en. Snabba svar på mina funderingar och kändes osjälvisk i sitt arbete. Fanns inte riktigt något att klaga på"
Fredrik E9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 09:00-17:00
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg