Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Kungälv

  Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Kungälv

  Om du planerar köpa eller sälja hus i södra Bohuslän är du välkommen att anlita oss som din mäklare i Kungälv. Tätorten som ligger vid mynningen av Göta älv har cirka 20 000 invånare och erbjuder allt det som du behöver för att leva ett bekvämt liv. Här finns matbutiker, skolor och vårdinrättningar och du tar dig enkelt de två milen in till Göteborg med hjälp av expressbussar, pendeltåg och E6:an. Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad i Kungälv. Våra mäklare kan Kungälv och står redo att göra din nästa bostadsaffär till en trevlig upplevelse!

  Att bo i Kungälv

  Du som väljer att köpa hus i Kungälv bosätter dig i en stor småstad med härlig gemenskap, något som inte minst märks när bandylaget IFK Kungälv spelar hemmamatcher. Det finns ett aktivt föreningsliv med flera idrottsföreningar och Kulturskolan erbjuder kurser inom det estetiska området. Det kustnära läget bjuder på salta bad och skärgårdsbesök och vi kan även förmedla objekt i Kode och Marstrand. I Kungälvs kommun finns det dessutom 21 naturreservat, varav 10 ingår i EU:s ekologiska nätverk av skyddade områden, Natura 2000. I naturreservaten finns ett rikt djurliv och möjlighet till avkoppling och rekreation.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälv

  Här har du nära till shopping på Kongahälla center och ett rikt kulturliv. I Kungälv hittar du även Bohus och Carlstens fästningar som under 700 år har spelat en stor roll i den nordiska historien. Bohus fästning har kontrollerats av såväl danskar som norrmän och svenskar. Vi som arbetar som mäklare i Kungälv ser med glädje att vår stad är i ständig expansion och vi kan förmedla objekt i områden som Kongahälla, Kareby, Tjuvkil, Kärna och Diseröd. När du ska köpa, sälja eller värdera bostad I Kungälv gör du ett tryggt val när du väljer oss som din mäklare.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Måndag - Torsdag 09:00-17:00
  • Fredag 09:00-16:00

  Postadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg