KarriärOm oss

Cliff Wass

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

Cliff Wass

Cliff Wass

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kungälv

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt"
Anders L4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ. Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd!"
Annika Kristina L5 dagar
Verifierad kund
"The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare ."
Subi N4 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!"
Sabina K4 veckor
Verifierad kund
"Cliff är en mäklare med hjärtat på rätt ställe. Nära till skratt och skämt, men också väldigt kunnig. Drömmen om en gård gjorde han till verklighet. Vi har alltid varit nöjda med HusmanHagberg och vi är stolta över att använda Kungälvs bästa mäklarfirma. "
Fanny B5 veckor
Verifierad kund
"Cliff Wass fd Magnusson kan jag ge mina varmaste rekommendationer. Mycket kompetent och professionellt bemötande. Engagerad och tillgänglig under hela processen när vi sålde vårt hus. "
Angelica Janet Iréne E10 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, Ödmjuk, lyhörd och alltid med ett leende. Kan varmt rekommendera Cliff! "
Viktor A19 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, tydlig och samarbetsvillig för att göra så bra affär som möjligt för såväl säljare som köpare."
Alexander C19 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig, flexibel, tillmötesgående mäklare! Ger ett proffsigt intryck och vi kan varmt rekommendera honom. "
Anna-Maria K21 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte att allt bara var bra. "
Marina P22 veckor
Verifierad kund
"Genom hela vår försäljningsprocess har Cliff varit trevlig, personlig, intresserad, kreativ, kompetent och tillgänglig. Han ger en upplevelsen av att han bara fokuserar på just din bostadsförsäljning, även om man vet att han har andra uppdrag parallellt. Han har hela tiden förmedlat ett lugn och vi har känt oss trygga med att han vet vad han gör. Han har genom sitt arbete överträffat våra förväntningar i alla kategorier, och vi kunde aldrig valt en bättre mäklare."
Matilda H23 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande! Med en positiv inställning och med ett gediget kunnande så kändes det tryggt att ha Cliff som ansvarig för försäljningen utav våran lägenhet."
Jonnie H23 veckor
Verifierad kund
"Positivt och proffesionellt bemötande. Lyssnade på våra önskemål och levererade på topp för en lyckad försäljning. "
Johnny Lennart T28 veckor
Verifierad kund
"Kunnig mäklare. Bemöter sina kunder bra. Gör det lilla extra."
Arman M37 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Cliff och hans hjälpande hand genom vårt husköp. Snabb återkoppling, håller vad han lovar och proffsigt rätt igenom. "
Hanna K38 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker Cliff visat att detta är ett yrke som han verkligen brinner för. Finns tillgänglig och go gubbe att snacka affärer med. "
John A40 veckor
Verifierad kund
"Detta var första uppdraget. Är till 100% nöjd. Visste inte hur de skulle leverera, men de levde upp till förväntningarna! Fick mer än utgångspriset som också var okey! En mäklare att rekommendera!"
Stefan Joakim K45 veckor
Verifierad kund
"Cliff hjälpte oss hitta vårt drömboende och var under processen snabb med att återkoppla och hade alltid ett trevligt, avslappnat bemötande. Bara positiv upplevelse av vår bostadsaffär! "
Alexander O50 veckor
Verifierad kund
" Cliff gjorde ett toppen jobb och var lätt att få tag i. Kan varmt rekommendera honom."
Joel Bertel Julius T50 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig. Kommer absolut att sälja med Cliff nästa gång det blir dags."
Bo Andreas J52 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Engagerad, professionell och tillgänglig är mina mest utmärkande kvalitéer. Det som störde mig allra mest när jag och min sambo letade hus var de mäklare som tog två-tre dagar på sig att återkoppla. Så när jag senare i livet verkligen bestämde mig att det var dags för skolbänken för att sadla om till fastighetsmäklare så var detta med återkoppling något jag aldrig skulle komma att tumma på, vilket har resulterat i många glada köpare och säljare som givit mycket positiv feedback för snabb återkoppling. Jag brukar skoja på kontoret genom att säga att detta med att vara mäklare inte är mitt jobb utan min hobby. Och det är för att jag älskar mitt jobb. Jag hoppas att det ska märkas, både på mig och mina kunder. Jag brinner verkligen för denna profession.

Mina försäljningar

Cliff Wass

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0703 610 610

cliff.wass@husmanhagberg.se

Boka tid med Cliff direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg