Cliff Wass

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

Cliff Wass

Cliff Wass

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kungälv

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, personlig och förtroendeingivande. Vi är mycket nöjda med Cliffs arbete där han varit tydlig och effektiv under hela försäljningsprocessen utan att känna att han pushar fram något förhastat. "
Dagmar Margareta L5 veckor
Verifierad kund
"Med en stadig hand från Cliff så fick vi bra och snabb hjälp med vår försäljning av vårt hus. Snabba svar och alltid redo att rycka in. Stort tack!"
Kicki Kristin B5 veckor
Verifierad kund
"Har bara haft en positiv upplevelse av kontakten med Cliff. Glad och trevlig, samtidigt som man märker att han är professionell och har svar på ens frågor. Efter åren vi letat bostad kan jag och min sambo konstatera att han är den Wassaste mäklaren vi vet."
Lydia S6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemött. Väldigt driven o engagerad. Försäljningen gick fortare än jag trott. Allt gick Väldigt smidigt. En riktigt Wass mäklare 😃"
Fredrik G6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare. Fanns tillhands vid behov med ett leende på läpparna. Snabb återkoppling. "
Jonas F6 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, kunnig och ärlig. Lätt att ha med att göra. Sa som det var, rakt av. Jag kommer att rekomondera honom som mäklare. Dessutom har han en härlig humor. "
Kent Olof B7 veckor
Verifierad kund
"En Go o reco farbror mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"
Bo Inge S12 veckor
Verifierad kund
"Gav oss chansen att se ett hus i sista minuten som vi nu kommer flytta in i. Mycket tacksamma för hjälpen att uppfylla vår husdröm. "
Ebba J14 veckor
Verifierad kund
"Cliff är en hejdundrande hedersknyffel! Seriös, hjälpsam, kunnig och trevlig som få. Rekommenderas helt enkelt varmt. "
Ola Bengt Östen L18 veckor
Verifierad kund
"Ställer upp och förhandlar helt utomordentligt Toppbetyg!! "
Camilla W24 veckor
Verifierad kund
"En Go Gubbe o till slut blev det sålt"
Bo Inge S24 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och hjälpsam. Fick hjälpt oss att sälja våran fastighet. Toppen man och väldigt trevlig och lättsam."
Jennie Ingvor S24 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt"
Anders L27 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ. Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd!"
Annika Kristina L27 veckor
Verifierad kund
"The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare ."
Subi N30 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!"
Sabina K30 veckor
Verifierad kund
"Cliff är en mäklare med hjärtat på rätt ställe. Nära till skratt och skämt, men också väldigt kunnig. Drömmen om en gård gjorde han till verklighet. Vi har alltid varit nöjda med HusmanHagberg och vi är stolta över att använda Kungälvs bästa mäklarfirma. "
Fanny B31 veckor
Verifierad kund
"Cliff Wass fd Magnusson kan jag ge mina varmaste rekommendationer. Mycket kompetent och professionellt bemötande. Engagerad och tillgänglig under hela processen när vi sålde vårt hus. "
Angelica Janet Iréne E36 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, Ödmjuk, lyhörd och alltid med ett leende. Kan varmt rekommendera Cliff! "
Viktor A45 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, tydlig och samarbetsvillig för att göra så bra affär som möjligt för såväl säljare som köpare."
Alexander C45 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Engagerad, professionell och tillgänglig är mina mest utmärkande kvalitéer. Det som störde mig allra mest när jag och min sambo letade hus var de mäklare som tog två-tre dagar på sig att återkoppla. Så när jag senare i livet verkligen bestämde mig att det var dags för skolbänken för att sadla om till fastighetsmäklare så var detta med återkoppling något jag aldrig skulle komma att tumma på, vilket har resulterat i många glada köpare och säljare som givit mycket positiv feedback för snabb återkoppling. Jag brukar skoja på kontoret genom att säga att detta med att vara mäklare inte är mitt jobb utan min hobby. Och det är för att jag älskar mitt jobb. Jag hoppas att det ska märkas, både på mig och mina kunder. Jag brinner verkligen för denna profession.

Mina försäljningar

Cliff Wass

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0703 610 610

cliff.wass@husmanhagberg.se

Boka tid med Cliff direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg