Ann-Sofie Johansson

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

Ann-Sofie Johansson

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jätte nöjd med Ann-sofie,kan varmt rekommendera henne Trevlig och proffsig och återkoppla alltid snabbt när man ville ha tag i henne Kramar Helen "
Helén R3 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie har jag inte bara haft kontakten med i form av en mäklare, utan också en medmänniska som kunnat sätta sig in i den situation och bergochdalbana av känslor jag befunnit mig i under hela försäljningsprocessen. Detta har tryggat mig i allt jag inte förstått eller haft kunskap om på vägen."
Maria Therés H3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och lätt att få kontakt med."
Jessica E3 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie är alltid vänlig ,driven och mycket proffsig.Återkopplar snabbt och svarar på alla våra konstiga frågor med stort tålamod. Vi rekommenderar henne starkt. Mvh Gunter och Lotta"
Günther Otto W16 veckor
Verifierad kund
"Från första samtalet hela vägen till köpet av våran bostad så har Ann-Sofie varit en fantastisk mäklare. Hon har ändrat hela min syn av mäklare. Jag har alltid tänkt mäklare som banditer som försöker lura eventuella köpare. Men så var inte fallet med Ann-Sofie. Jag fick en varm, trygg känsla av henne och ärlig hela vägen. Kunde inte önska mig en bättre mäklare som sålde huset till oss. Du är bäst helt enkelt. Många borde ta lärdom av henne om hur man ska ta hand om potentiella köpare. "
Jack K21 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie är en mäklare som är tillmötesgående, lyhörd och ser till att jobbet blir gjort! Vi är otroligt nöjda med den service hon bistått under vårt husköp men även efteråt då hon funnits till hands. Kan varmt rekommendera henne!"
Rebecca K21 veckor
Verifierad kund
"Ett bra bemötande, bra återkoppling om vad som händer hur arbetet går. Kan rekommendera Ann-Sofie på HusmanHagberg Kungälv "
Susanne Katharina E23 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Ann-Sofie. Hjälpsam, trevlig och proffsig. Får en att känna sig trygg i sin bostadsaffär. "
Mikael Ricky E23 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie ordnade med den trevligaste visningen vi varit på. Varmt mottagande, välorganiserat. Dessutom kaffe, pepparkakor och en sprakande eld i öppna spisen! Engagerad och genuin i samband med husköpet. Vi är väldigt nöjda!"
Jeanette L25 veckor
Verifierad kund
"Ann-sofie är helt otrolig. Så professionell och fantastisk. "
Annie Sofie Catarina S26 veckor
Verifierad kund
"Den bäste mäklare vi har haft. Helt otroligt profitionell. "
Dan Uno S26 veckor
Verifierad kund
"hon sköte affären på ett utmärkt sätt och jag kan rekommendera Ann-Sofie och HusmanHagberg "
Bo Mikael J27 veckor
Verifierad kund
"Snabb, trevlig, kunnig, och överlag väldigt bra att ha och göra med."
Karl N29 veckor
Verifierad kund
"Kunnig inom området. Diplomatisk attityd."
Hassan E29 veckor
Verifierad kund
"Väldigt social och trevlig. Svarar alltid eller återkommer om upptagen. Serviceminded 24/7. Lyckades att sälja vår fastighet trots sämsta tänkbara timing på bostadsmarknaden. Vi gjorde rätt val av mäklare! "
Jan Stig Göran A29 veckor
Verifierad kund
"Riktigt grym mäklare, rekommenderar starkt !"
Alexander L29 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Mäklaren levde upp till förväntningar Mycket bra upplevelse "
Jakob O32 veckor
Verifierad kund
"Hon är väldigt trevlig och lätt att prata med. Hon håller en uppdaterad om vad som händer. "
Peter F33 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam, familjär och stöttande!"
Sanna L33 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie har återigen gjort ett superproffsigt jobb. Hon har med sitt kunnande och lugn hjälpt oss genom hela affären och svarat på tusentals frågor med stort tålamod. Vi kan verkligen rekommendera henne och kommer att välja henne varje gång om det blir fler tillfällen. Hon är helt enkelt bäst i test."
Charlotte Veronika W33 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Bostadsaffären är många gånger den viktigaste affären i livet oavsett du står som köpare eller säljare. Du står inför en förändring, antingen ifrån eller till något nytt i livet. Jag ger dig utbildning och trygghet i hur vi skall få just din livsaffär till lyckad. Lyckad utefter dina unika krav och önskemål. Jag anpassar min roll helt efter era behov, och ser till att ni får den bästa lösningen och ett slutresultat som överträffar era förväntningar. HusmanHagberg och jag som mäklare med vår erfarenhet och våra unika verktyg på marknaden ger vi dig trygghet och bäst betalt. Uppväxt i Alekommun och bor sedan 15 år tillbaka i Kungälv. På min fritid ägnar jag mycket tid med familjen och vänner. Sommartid spenderar jag helst min lediga tid på havet i min segelbåt. Gillar ett aktivt liv, och trivs som allra bäst när mina dagar är fyllda med händelser.

Mina försäljningar

Ann-Sofie Johansson

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

0720 92 00 68

ann-sofie.johansson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ann-Sofie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg