KarriärOm oss

William Olsson

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

William Olsson

William Olsson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kungälv

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Framåt, engagerad och sakkunnig!"
Daniel B19 timmar
Verifierad kund
"William har ett stort engagemang, ger ett förtroligt bemötande samt visar god kunskap i sin yrkesroll."
Robert T22 timmar
Verifierad kund
" "Kort och gott om William: Mycket kompetent, erfaren med bra energi, eller bättre sagt Mäklarnas Zlatan Ibrahimovic! William gjorde ett fantastisk jobb och sålde vår lägenhet. Stor TACK , Du är BÄST!"
Mecit S4 dagar
Verifierad kund
"Rekommenderas varmt! Lyhörd, kunnig, engagerad och inger ett starkt förtroende.. Gör sitt yttersta för sina kunder och håller en uppdaterad på hur det går oavsett om det finns något nytt eller inte, man behöver helt enkelt inte fundera på hur det går utan kan förlita sig på att han kommer hålla dig informerad. Kreativ och föreslår ständigt nya sätt att nå ut och få objektet sålt. Väldigt nöjd med hans arbete och insats. "
Daniel B2 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit och är till belåtenhet. Mycket bra och trevlig försäljning. "
Marina P6 veckor
Verifierad kund
"Han är väldigt trevlig och duktig."
Farshad S8 veckor
Verifierad kund
"William är en fantastik person som är väldigt engagerad och omtänksam, både mot oss och i vår affär .Vår förväntning var nog rätt låg i dessa tider och med William pepp så blev detta bättre än vi trot! Husman Hagberg är ett bra gäng som verkligen ser sina kunder och gör att man inte vill gå där ifrån efter försäljning . Får nog sälja snart igen så jag får komma in i värmen ❤️ Mvh Annika/Peter "
Annika H8 veckor
Verifierad kund
"Jag är supernöjd med William, kanonbra bemötande från första sekunden jag klev in på visningen. Han ställer gärna upp och gör det lilla extra, nästan oavsett tid på dygnet! Han är väl påläst och kan sina objekt! "
Filip W13 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig och hjälpsam fick sålt lägenheten rätt snabbt och till bra pris."
Thomas P14 veckor
Verifierad kund
"William har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och hjälpsam."
Ulla A14 veckor
Verifierad kund
"Tycker att William har bemött mig väl och hjälpt mig som förstagångsköpare. Noggrann och hjälpsam under hela processen. "
Emelie A14 veckor
Verifierad kund
"Tack vare Williams tillgänglighet och flexibilitet kunde vi göra en snabb och smidig affär. Uppskattade också hans trevliga bemötande, och kände trygghet och transparens i all kontakt."
Hanna B16 veckor
Verifierad kund
"William är engagerad och gjorde sitt yttersta både för mig som köpare och säljarna, proffesionell och lätt att kommunicera med..helt enkelt en fantastisk mäklare. Rekommenderar starkt William och Husman Hagberg. "
Maxwell M16 veckor
Verifierad kund
"Jag skulle i ärlighetens namn inte välja någon annan lokal mäklare vid försäljning av bostadsrätt. Det tror och hoppas jag säger allt."
Daniel S17 veckor
Verifierad kund
"William på Husman Hagberg är väldigt bra, hjälpsam och supertrevlig. Rekommenderar starkt att ni använder er av honom vid köp och försäljning för att verkligen få bästa hjälpen. "
Thomas R18 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte en igenom hela processed vilket var bra för nån som köpte en lägenhet för första gången. "
Johan H18 veckor
Verifierad kund
"Motsvarade mina förväntningar till alla delar."
Rolf J19 veckor
Verifierad kund
"Bra driven mäklare som försökte navigera klokt i en riktigt jobbig dipp i marknaden."
Anders K19 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt, ärlig och återkopplar alltid när han lovat. Lyhörd på dig som köpare och även som säljare (haft William vid båda tillfällena). "
Anna K19 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och proffsig, kom bra överens och båda hade raka frågor och svar "
Anna Grethe L19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Efter att i ca 12 år arbetat som anställd fastighetsmäklare kände jag att det var dags för mig att gå vidare i min utveckling. Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig mycket om hur man kan sälja bostad i Kungälv på bästa sätt. För mig är människorna i bostadsaffären absolut viktigast då bostäder ofta är liknande men där varje människa är unik, har unika behov och behöver olika mycket hjälp i sin bostadsaffär. Jag får nu som franchisetagare tillsammans med två goda vänner möjligheten att leverera en mäklartjänst utan kompromisser som jag själv hade velat använda om jag sålde min egna bostad. Mitt mål när jag hjälper er att köpa bostad eller sälja bostad är att ni efteråt inte bara skall rekommendera mig och oss vidare som fastighetsmäklare utan vara så nöjda att ni spontant pratar om mig och oss med nära och kära. Jag bor i Olseröd som ligger alldeles bredvid Munkegärde med två pojkar och en fru. Vi stortrivs verkligen och rekommenderar alla att flytta till Kungälvs kommun. Hör gärna av dig för en kostnadsfri och förutsättningslös värdering oavsett om du skall sälja hus eller lägenhet, köpa en villa eller bostadsrätt så ser jag till att du får den bästa och mest relevanta informationen du behöver.

Mina försäljningar

William Olsson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0736 46 07 41

william.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med William direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg