William Olsson

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

William Olsson

William Olsson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kungälv

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"William ser och jobbar för kunden. Vi känner oss trygga med honom ,känner att William gör allt för oss.Kan verkligen rekommendera honom "
Anngret H3 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig, fokuserad och stort tålamod. Vi känner så nöjda med bemötandet. Kan varmt rekommendera honom."
Preben B3 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och kunnig mäklare. Rekommenderar honom starkt."
David P10 veckor
Verifierad kund
"William är kanon, han gör sitt yttersta för både säljare och köpare. Anpassar sig och är lyhörd. "
Ida L12 veckor
Verifierad kund
"Positiv och serviceminded. Lätt att nå."
Lisbeth O13 veckor
Verifierad kund
"Ordning och reda, engagerad, vill allas bästa. En jäkla go kille på alla sätt helt enkelt. Ingen annan kommer sälja mina bostäder iallafall, så länge den möjligheten finns. 100% rekommendation!"
Daniel E13 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt kunnig inte bara om själva lägenheten utan även om området runtomkring. Vad som ska hända framöver. Svarade snabbt på sms och hade en skön framtoning. Han känns väldigt engagerad. "
Lise-Lotte S21 veckor
Verifierad kund
"Redan sedan dagen jag kontaktade William om denna lägenheten så fick jag snabba och alltid bra svar. Han fixade snabbt en visning där han kom med trevligt bemötande och mycket påläst då han kunde besvara alla mina frågor. Alla steg har gått smidigt och han har även hjälpt mig med vad jag som köpare behöver göra då detta är mitt första bostadsköp. Extremt trevlig kille och skulle verkligen rekommendera William och hans kollegor till andra "
Simon F25 veckor
Verifierad kund
"Jag har en väldigt positiv erfarenhet i samarbetet med William. Han är driven, påläst, kommer med idéer och svarar snabbt på frågor. Kan varmt rekommendera honom!"
Annika Kristina L25 veckor
Verifierad kund
"Framåt, engagerad och sakkunnig!"
Daniel B27 veckor
Verifierad kund
"William har ett stort engagemang, ger ett förtroligt bemötande samt visar god kunskap i sin yrkesroll."
Robert T27 veckor
Verifierad kund
" "Kort och gott om William: Mycket kompetent, erfaren med bra energi, eller bättre sagt Mäklarnas Zlatan Ibrahimovic! William gjorde ett fantastisk jobb och sålde vår lägenhet. Stor TACK , Du är BÄST!"
Mecit S27 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas varmt! Lyhörd, kunnig, engagerad och inger ett starkt förtroende.. Gör sitt yttersta för sina kunder och håller en uppdaterad på hur det går oavsett om det finns något nytt eller inte, man behöver helt enkelt inte fundera på hur det går utan kan förlita sig på att han kommer hålla dig informerad. Kreativ och föreslår ständigt nya sätt att nå ut och få objektet sålt. Väldigt nöjd med hans arbete och insats. "
Daniel B29 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit och är till belåtenhet. Mycket bra och trevlig försäljning. "
Marina P33 veckor
Verifierad kund
"Han är väldigt trevlig och duktig."
Farshad S35 veckor
Verifierad kund
"William är en fantastik person som är väldigt engagerad och omtänksam, både mot oss och i vår affär .Vår förväntning var nog rätt låg i dessa tider och med William pepp så blev detta bättre än vi trot! Husman Hagberg är ett bra gäng som verkligen ser sina kunder och gör att man inte vill gå där ifrån efter försäljning . Får nog sälja snart igen så jag får komma in i värmen ❤️ Mvh Annika/Peter "
Annika H35 veckor
Verifierad kund
"Jag är supernöjd med William, kanonbra bemötande från första sekunden jag klev in på visningen. Han ställer gärna upp och gör det lilla extra, nästan oavsett tid på dygnet! Han är väl påläst och kan sina objekt! "
Filip W40 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig och hjälpsam fick sålt lägenheten rätt snabbt och till bra pris."
Thomas P40 veckor
Verifierad kund
"William har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och hjälpsam."
Ulla A40 veckor
Verifierad kund
"Tycker att William har bemött mig väl och hjälpt mig som förstagångsköpare. Noggrann och hjälpsam under hela processen. "
Emelie A40 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Efter att i ca 12 år arbetat som anställd fastighetsmäklare kände jag att det var dags för mig att gå vidare i min utveckling. Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig mycket om hur man kan sälja bostad i Kungälv på bästa sätt. För mig är människorna i bostadsaffären absolut viktigast då bostäder ofta är liknande men där varje människa är unik, har unika behov och behöver olika mycket hjälp i sin bostadsaffär. Jag får nu som franchisetagare tillsammans med två goda vänner möjligheten att leverera en mäklartjänst utan kompromisser som jag själv hade velat använda om jag sålde min egna bostad. Mitt mål när jag hjälper er att köpa bostad eller sälja bostad är att ni efteråt inte bara skall rekommendera mig och oss vidare som fastighetsmäklare utan vara så nöjda att ni spontant pratar om mig och oss med nära och kära. Jag bor i Olseröd som ligger alldeles bredvid Munkegärde med två pojkar och en fru. Vi stortrivs verkligen och rekommenderar alla att flytta till Kungälvs kommun. Hör gärna av dig för en kostnadsfri och förutsättningslös värdering oavsett om du skall sälja hus eller lägenhet, köpa en villa eller bostadsrätt så ser jag till att du får den bästa och mest relevanta informationen du behöver.

Mina försäljningar

William Olsson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0736 46 07 41

william.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med William direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg