KarriärOm oss

Simon Alerås

Hemma överallt i Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kontakta mig

Simon Alerås

Simon Alerås

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kungälv

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Simon är en mycket trevlig mäklare som visat stort engagemang genom hela processen. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor från köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Simon. Vi hade en toppen dialog från start till mål!"
Malin L5 veckor
Verifierad kund
"Simon är trevlig och kunnig och väldigt förtroendeingivande. Han har varit väldigt tillgänglig för frågor vilket varit viktigt för mig som ska köpa min första lägenhet. "
Vendela B17 veckor
Verifierad kund
"Simon Alerås skötte försäljningen galant! Ordning och reda och trevligt bemötande. Trodde kanske inte, i dessa tider, att vi skulle få begärt pris men vi fick mer. Gick snabbt och bra. Vi är mycket nöjda. Örjan o Monica."
Örjan Hans Gunnar O37 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med mäklaren Simon Alerås på Husmansberg Kungälv som sålt vårt hus. Det kändes tryggt och säkert, han var ärlig, positiv och alltid tillgänglig. Han hjälpte oss att nå vårt önskemål. Jag rekommenderar han starkt till alla som tänker och vill sälja sitt boende. "
Perwin O55 veckor
Verifierad kund
"Simon gjorde så att min lägenhetsförsäljning gick supersmidigt och fort. Rekommenderas varmt till andra!"
Carl G60 veckor
Verifierad kund
"Simon är en noggrann mäklare. Var ständigt till hands för frågor även efter avslutad affär. Rekommenderas starkt, verkligen proffsigt utförande från början till slut "
Jacob B61 veckor
Verifierad kund
"Lätt att ha med att göra! Inga konstigheter. Bra på att återkoppla och lösningsorienterad."
Ingrid Charlotta Maria F71 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med min försäljning av lägenheten med Simon. En super-gubbe som alltid fanns tillgänglig och svarade bra på alla mina konstiga frågor osv. Har inget dåligt alls att säga, vi fick nånstans vad vi ville ha för pris och jag tror att båda är rätt nöjda med affären. "
Jesper N75 veckor
Verifierad kund
"Hej Simon var mycket positiv och glad svarade på de frågor som vi hade, var tillgänglig när vi behövde fråga något Rekommenderar Simon starkt till mina vänner "
Eva F84 veckor
Verifierad kund
"I'm very satisfied with the service provided by Simon. He was always quick and available for my inquires, very proactive and flexible. I would highly recommend his service to anyone. "
Buddhika W86 veckor
Verifierad kund
"Simon var lätt att få tag i och återkopplade kontinuerligt till oss hur försäljningsprocessen fortskred. Vi fick bra råd, försäljningen gick smidigt och det kändes tryggt att sälja med Simon. Har bara gott att säga, rekommenderar honom varmt! "
Linnea A86 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, engagerad, förtroendeingivande, lättillgänglig, Kan varmt rekommendera från en nöjd säljare."
Eva Britt-marie H96 veckor
Verifierad kund
"Han har ett mycket trevligt bemötande.Lugn och fin, lyssnar och bryr sig om vad vi tycker.Vår bekantskap började med att vi blev intresserad av en lägenhet som han sålde till oss.Och då ville vi att han skulle sälja vår lägenhet vilket pågår nu. Vi har fullt förtroende för honom. Med vänlig hälsning, Gun o Göran "
Gun A98 veckor
Verifierad kund
"👍 bra bemötande, snabbt och proffsig "
Mikael J99 veckor
Verifierad kund
"blev mycket jagande. Svår att få tag på vi vissa lägen men det slutade tillslut bra med hus köp. Helhet bra "
Andrea G105 veckor
Verifierad kund
"Väldigt smidigt upplagt. Nådde mina förväntningar med försäljningen."
Mattias J106 veckor
Verifierad kund
"Trevlig lätt att prata med. Inger stort förtroende direkt och är alltid positiv med allt löser sig mentalitet! Kan varmt rekommendera! "
Petra G110 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Kunnig Snabba svar"
Antony N111 veckor
Verifierad kund
"vi har köpt en bostadsrätt i Kungälv Upplevde Simon som trevlig och han återkom med svar på våra frågor. "
Nina J111 veckor
Verifierad kund
"Högsta betyg, Simon är en skicklig mäklare! Bra service, löpande information kring försäljningen och ett lyckat resultat!"
Karin O115 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Född och uppvuxen utan för Kärna ca 2 mil väster om Kungälv och idag bosatt i centrala Kungälv. Jag brinner för att göra min kunder så nöjda som möjligt i deras förmodligen största affär i livet. Jag började min karriär som fastighetsmäklare i centrala Göteborg där fokus låg på bostadsrätter. Jag gillar variationen i Kungälv och tycker det är lika roligt att förmedla hus och villa som det är att förmedla en lägenhet. Kungälv är det jag kan bäst efter alla år här. Jag är en driven, och engagerad fastighetsmäklare som alltid sätter kunden i fokus och att göra det lilla extra. Det bästa med yrket är att träffa så många olika människor i alla möjliga situationer som är ute efter att gå vidare i livet och sälja eller dem som vill köpa sin drömbostad. På fritiden försöker jag hålla på så mycket som möjligt med musiken som jag verkligen brinner för och det är en bra hobby att klämma in mellan värderingar och försäljningar.

Mina försäljningar

Simon Alerås

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0766 23 68 11

simon.aleras@husmanhagberg.se

Boka tid med Simon direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg