Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Kungsbacka

HusmanHagberg - din mäklare i Kungsbacka

Kungsbacka är en stad som har nära till mycket. Oavsett om du bor inne i staden eller i närorter som Onsala, Vallda och Anneberg har du nära till E6 och det finns mycket bra förbindelser med pendeltåg till Göteborg och Öresundståg, vilket gör att du kan enkelt kan ta dig till andra tätorter i regionen. Våra mäklare i Kungsbacka har stor kunskap gällande området och vi kan visa objekt såväl i stadsnära bostadsområden som lite längre ut från tätorten. När du vill köpa bostad i Kungsbacka hjälper vi dig att hitta det objekt som du söker.

Att bo i Kungsbacka

När du väljer att titta på ett hus eller en lägenhet till salu i Kungsbacka flyttar du till en expansiv västkustpärla. Förutom närheten till Göteborg och storstadspulsen där, finns här härliga badplatser med både klippor och sandstränder samt ett rikt kulturarv och ett flertal strövområden. Åsa och Frillesås erbjuder bostadsområden som lämpar sig såväl för barnfamiljer som för seniorer som vill flytta till något mindre. Utanför Åsa finns även Löftadalens folkhögskola som erbjuder en rad utbildningar. För den som är sportintresserad finns ett brett utbud med bland annat Frillesås Bandyklubb, HK Aranäs, Kungsbacka DFF och Löftadalens Dragkampklubb.

Köpa hus i Kungsbacka

En av Kungsbackas stoltheter är det vackert belägna Tjolöholms slott där det bland annat anordnas julmarknad, bilutställningar och sätts upp sommarlustspel. För de djurintresserade familjemedlemmarna finns Stättareds 4H gård som erbjuder besök hos djuren och andra aktiviteter. Kungsbacka växer hela tiden och det finns bland annat planerad nyproduktion i Anneberg, Fjärås, och kommande etapper i Björkris, vilket gör att vi som mäklare i Kungsbacka kan hitta en bostad som passar dig. När du ska köpa bostad i Kungsbacka och anlitar oss fokuserar vi helt på dig och dina önskemål för att hitta en bostad som du kan trivas i länge. Välkommen hem till Kungsbacka!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Energigatan 12, 434 37 Kungsbacka

Postadress

  • Energigatan 12, 434 37 Kungsbacka
  • Besök oss på:

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Värdera din bostad så bjuder vi på mat!

Just nu får du ett presentkort till ett värde av 200 kr när du bokar en kostnadsfri värdering hos oss.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Värdebevakaren

Deklarationshjälp

Proffsfotografering

Energideklaration

Homestyling

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg