Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kungsbacka

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kungsbacka

Letar du mäklare i Kungsbacka? Våra erfarna mäklare har koll på bostadsmarknaden i Kungsbacka men även på skolor, restauranger och idrottsanläggningar. Vi erbjuder en trygg och komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Kungsbacka så som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter.

Kungsbacka är en stad som har nära till mycket. Oavsett om du bor inne i staden eller i närorter som Onsala, Vallda, Åsa eller Anneberg har du nära till E6 och det finns mycket bra förbindelser med pendeltåg till Göteborg och Varberg. Det gör att du enkelt kan ta dig till andra tätorter i regionen. Våra mäklare i Kungsbacka har stor kunskap gällande området och vi kan förmedla objekt såväl i exklusiva stads- eller havsnära bostadsområden, som i lantliga idyller lite längre ut från tätorten. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kungsbacka ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Kungsbacka

När du väljer att köpa ett hus eller en lägenhet i Kungsbacka flyttar du till en expansiv västkustpärla. Förutom närheten till Göteborg och storstadspulsen, finns här härliga badplatser med både klippor och sandstränder samt ett rikt kulturarv och ett flertal naturreservat.

Flyttar du till Kungsbacka så bor du alltid havsnära. Ibland så nära att du tar på dig badrocken hemma, ibland cyklar du till stranden. Skolorna i Kungsbacka är mycket omtyckta av både elever och föräldrar och kommunen är känd för att erbjuda en trygg uppväxt. Kanske tack vare ett rikt föreningsliv. Vare sig du vill sjunga i kör, spela bandy, ishockey, fotboll eller träna dragkamp så kommer du att finna din gemenskap i Kungsbacka.
En av Kungsbackas stoltheter är det vackert belägna Tjolöholms slott där det bland annat anordnas julmarknad, bilutställningar och sätts upp sommarlustspel. För de djurintresserade familjemedlemmarna finns Stättareds 4H gård som erbjuder besök hos djuren och andra aktiviteter.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka

Kungsbacka växer hela tiden och det finns bland annat planerad nyproduktion i Anneberg, Fjärås, Åsa och kommande etapper i Björkris. Kungsbacka är också en vacker plats. Allt ifrån naturreservaten till våra blommande rondeller och arkitekturprisade byggnader.  När du ska köpa bostad i Kungsbacka och anlitar oss fokuserar vi helt på dig och dina önskemål för att hitta en bostad som du kan trivas i länge.

Funderar du på att sälja din bostad? Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg i Kungsbacka. Våra mäklare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Värdering av bostad

Vi på HusmanHagberg vill vara ditt självklara val av mäklare. Vår starka lokala förankring och en gedigen erfarenhet gör att du får en riktigt bra mäklare. Vi kommer alltid att anpassa vår mäklartjänst utifrån dina önskemål och ditt behov.

Vill du veta vad din bostad är värd? Då finns våra mäklare här för dig. Vi har koll på marknaden i Kungsbacka. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Välkommen till vårt mäklarkontor i Kungsbacka för att boka en värdering redan idag!

Omdömen från våra kunder

"Kunnig. drivande, rak genom avtalsgenomgång"
Stig K4 veckor
Verifierad kund
"Joachim gav oss en känsla av trygghet, var konsekvent och trevligt även i dessa svåra tider. Samtidigt är han lugn, samlad och stabil söm gör att man litar på honom. Vi är i övrigt nöjda med Joachim som mäklare, han har kunskap, erfarenhet och tålamod. Kan varmt rekommendera Joachim Sköld som mäklare!"
Jovana J9 veckor
Verifierad kund
"Snabb och bra affär, tydlig och bra engagemang."
Johan A11 veckor
Verifierad kund
"Vi är så oerhört nöjda med Gustav som mäklare. På grund av den svaga bostadsmarknaden just nu hade vi räknat med att försäljningen skulle ta ett tag, men lägenheten blev såld direkt och vi fick det pris vi ville ha. Han har under hela processen varit både informativ och lyhörd vilket har gjort att vi känt oss mycket trygga under hela försäljningsprocessen. Jag kan starkt rekommendera Gustav Westergren som mäklare! "
Rebecka K14 veckor
Verifierad kund
"Gustav har skött uppdraget på ett enastående sätt, från första kontakt till signerat kontrakt. Gustav har hela tiden haft en tydlig plan och har samtidigt varit lyhörd för våra tankar och önskemål. Vi följde de rekommendationer som Gustav gav oss och vi kunde inte varit mer nöjda med reslutatet. Det hela gick väldigt smidigt, trots att marknaden just nu kan vara svårmanövrerad. Även om det hela gick väldigt fort så har vi heller inte känt oss stressade - något som kan vara väldigt svårt att balansera. Detta lyckades Gustav med. Vi har hela tiden känt oss informerade och Gustav hade även en väldigt god kontakt med vår köpare, något som vi sätter ett väldigt stort pris på! Om ni vill ha en trygg, professionell mäklare med en tydlig plan gör ni rätt i att ta kontakt med Gustav!"
Christoffer T14 veckor
Verifierad kund
"Gustav är lyhörd, flexibel & professionell i sitt agerande. Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt. Jag kan varm rekommendera Gustav. Mycket duktig! "
Karin Sofia B16 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt och förklarar bra om hur det hela kommer att gå till. 10/10 "
Christoffer R17 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Gustav är bäst och duktig och kan sitt jobb. Jagar glad att han kunde hjälpa mig. Bästa hälsningar Tina 🙏"
Tina J17 veckor
Verifierad kund
"Gustav var lyhörd, professionell och trygg genom hela processen. Snabb med information och återkoppling. Han var även behjälplig i vår köpprocess. Vi kan varmt rekommendera Gustav, en riktig stjärna!"
Karin Sofia B17 veckor
Verifierad kund
"He was very responsive and explained the whole process to us clearly. "
Stefan K17 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, lätt att få tag på och bra på att förklara."
Ebba K17 veckor
Verifierad kund
"Gustav var lyhörd och svarade på alla våra frågor och var alltid kontaktbar. Helt nöjd med hans arbete. "
Pernilla T20 veckor
Verifierad kund
"Gustav har varit väldigt hjälpsam genom hela processen. I en tuff marknad höll han oss lugna och välinformerade där vi också till slut nådde det pris vi hade önskat för försäljning. Vi rekommenderar Gustav till alla som ska köpa eller sälja sin bostad! "
Oskar P23 veckor
Verifierad kund
"Gustav har skött båda våra två försäljningar vi haft och det fanns en anledning till att vi valde honom nu igen. Gustav är trygg, lugn, förklarar allt i processen, kommunicerar allt som händer och jag som har stort kontrollbehov känner otroligt stark tillit till att överlåta allt till honom. Vill ni ha en stjärna till mäklare så hittar ni honom här! ⭐️"
Josephine S23 veckor
Verifierad kund
"Kändes trygg o lugn. Bra information och ärlighet"
Inga-Lill E23 veckor
Verifierad kund
"Gustav fick oss att känna oss trygga i vårt köp. Han fanns alltid tillgänglig och bemötte våra frågor professionellt och seriöst. Som förstagångs-köpare är det alltid många frågetecken vilket Gustav hjälpte oss att reda ut. Han fick oss att våga ta steget att investera i vår nya bostad. Han är påläst, kunnig och ärlig. Skulle definitivt rekommendera Gustav som mäklare!"
Matilda S23 veckor
Verifierad kund
"Gustav har varit en trygg och professionell mäklare genom hela försäljningen. "
Emma S23 veckor
Verifierad kund
"Gustav är en jädra stjärna! ✨ otroligt professionell, lugn och trygg och han höll oss i handen genom hela processen. Snabb återkoppling och svar på alla våra frågor. Dessutom, i en osäker marknad och då vårt utgångsläge snabbt förändrades, skalade han upp tempot direkt och inom loppet av några dagar var vår lägenhet såld, en bra bit över utgångspris! Vi hade ett drömpris, som vi aldrig trodde att vi skulle få, men Gustav såg till att vi fick det. Helt otroligt! Kan inte lovorda honom nog mycket! Vi hade inte kunnat få en bättre mäklare, och för framtida försäljningar är Gustav vårt självklara val. "
Sia L24 veckor
Verifierad kund
"Gustav är påläst, lyhörd och hjälpsam."
Viktor B24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Energigatan 12, 434 37 Kungsbacka
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Energigatan 12, 434 37 Kungsbacka

Callcenter/samarbetspartner

  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Kungsbacka

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg