Jenny Kihlberg Hoffblad

Hemma överallt i Kungsbacka

Din mäklare i Kungsbacka

Kontakta mig

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Kontorschef

Kungsbacka

svenfr

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Kändes trygg o lugn. Bra information och ärlighet"
Inga-Lill E23 veckor
Verifierad kund
"Mycket tillmötesgående, inkännande och snabb! Mån om att kunderna får bra och smidig affär. Rekommenderas varmt! "
Therese Katrin K46 veckor
Verifierad kund
"Väldigt sympatisk och duktig mäklare. Vi är mycket nöjda!"
Karin F55 veckor
Verifierad kund
"Jenny är en lyhörd, hjälpsam och flexibel mäklare. Vi har varit väldigt nöjda med kommunikationen och bemötandet med Jenny från allra första kontakten. Hon har alltid tagit sin tid för att besvara alla våra frågor och funderingar. "
Mojgan H55 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket engagerat och trevligt intryck då vi var spekulanter på ett hus och Jenny mäklare för detta. Det gjorde att vi valde henne till uppdraget att sälja vårt hus och allt har varit över förväntan. Vi önskade en extra helgvisning utöver tre inbokade visningar och det löste hon smidigt trots semestertider och pusslande. Då det var semestertider var även Linnea och Gustav på samma kontor inblandade och även de gjorde ett toppenjobb."
Claes Marcus L81 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och det känns väldigt personligt när Man anlitat Jenny "
Jan J99 veckor
Verifierad kund
"Positiv, tillgänglig, informerande, lyhörd"
Liselotte B132 veckor
Verifierad kund
"Genomgående snabb och förstklassig service. Jenny är en engagerad mäklare som tar sig an sitt objekt som om det vore hennes egna hem. Likt en grävande journalist plockar hon fram svar och fakta för att tillgodose både säljare och köpare på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Jenny Kihlberg Hoffblad!"
Elsa Viola L156 veckor
Verifierad kund
"Seriös, proffsig och angelägen om lösningar."
Herwig S170 veckor
Verifierad kund
"Har sålt mitt hus och fått ett fantastiskt bemötande. En positiv och glad mäklare som gjort ett bra jobb "
Karin Linda E170 veckor
Verifierad kund
"Sålt vår bostad med hjälp av Jenny. J är positiv och idérik, väldigt inlyssnande till oss köpare och påläst samt kunnig. Vi känner stort förtroende för J och skulle absolut vända oss till henne igen om vi skulle sälja hus i framtiden."
Lisbeth J176 veckor
Verifierad kund
"Jenny hade hand om min försäljning av mitt hus i Frillesås. Är mycket nöjd med Jenny och det var även av henne som jag köpte huset av för 8 år sedan. Lika nöjd som säljare som jag var som köpare. Rekomenderas."
Bo Peter A199 veckor
Verifierad kund
"Villa i frillesås. Vänligt och mycket hjälpsamt bemötande under hela processen! "
Malin H261 veckor
Verifierad kund
"Jenny har på ett föredömligt sätt hjälpt oss med vår husförsäljning. Servicemind, professionell och alltid tillgänglig. "
Emelie Maria Viola B261 veckor
Verifierad kund
"Köpt hus. Hon svarade ordentligt och snabbt på alla frågor vi hade före, under och efter visning plus var till stor hjälp när vi begärde att få ordnat ett servitut på en del av tomten som egentligen inte hörde till tomten. Inga problem eller konstigheter alls. "
Emma F261 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och mycket proffsig, bra resultat vid försäljning även om min fastighet inte var en dussinfastighet. Ett proffs med stor erfarenhet!"
Rolf Michael D261 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att arbeta som fastighetsmäklare, är ett väldigt givande yrke som innebär både utmaningar och intressanta möten. Här får jag inspireras av andras trevliga hem och inredningslösningar samtidigt som jag inte själv behöver flytta. När jag inte jobbar passar jag på att umgås med familj och vänner. Ofta har jag massor av idéer om hur ”vi” skulle kunna göra om hemma. Det uppskattas verkligen av min man och mina barn. Eller kanske inte alltid. Att arbeta som fastighetsmäklare innebär att jag förmedlar och värderar fastigheter och bostadsrätter. Det bästa med detta är att det ger mig många trevliga möten både nya och gamla bekantskaper. Bostadsmarknaden är som livet, föränderligt, vilket för med sig att vi idag anpassar vårt boende efter livet. Inte tvärtom. Det betyder att vi som mäklare behöver vara anpassningsbara så vi kan möta både marknad och kunder utifrån där vi är idag. Då kan jag ge våra kunder de verktyg de behöver i den situation de befinner sig i för att nå sitt bästa pris i livets alla lägen.

Mina försäljningar

Jenny Kihlberg Hoffblad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Boka tid med Jenny direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg