Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Väster

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg Väster

Västra Göteborg med närorter som Hovås, Billdal, Askim och Näset är populära områden dit många blivande husägare söker sig. Närheten till centrala Göteborg och havet gör att många barnfamiljer väljer att köpa hus här. Här finns service i form av vårdcentraler, matbutiker och barnomsorg. De goda förbindelserna med buss eller spårvagn gör det enkelt att pendla mellan förorterna och huvudorten. När man har tagit beslutat att köpa bostad i västra Göteborg har man även nära till E6 och avkopplande naturområden. Som mäklare i Göteborg Väster bistår vi årligen många kunder med att hitta ett nytt hem. Vi hjälper gärna till när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad i västra Göteborg.

Att bo i Göteborg Väster

Från västra Göteborg är det både nära och lätt att ta sig till skärgård, båthamnar och salta bad. Med skärgårdsbåtarna går det smidigt att ta sig ut till de olika öarna i skärgården. Att köpa hus i Göteborg Väster i områden som Långedrag, Fiskebäck och Ruddalen passar bra för alla som tycker om att vistas ute i naturen och som vill leva ett aktivt liv. I området finns ett antal utegym och det finns tillgång till natursköna omgivningar att promenera eller springa i. Det lokala ishockeylaget Frölunda HCF, som spelar i den högsta hockeyligan, lockar många åskådare när de spelar matcher på hemmaplan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Göteborg Väster

Från de västra delarna av Göteborg har du nära till både lugnet och idyllen i Göteborgs skärgård och det pulserande storstadslivet i centrala Göteborg. När du ska köpa bostad i västra Göteborg har du ett flertal områden att välja mellan till exempel Nya Hovås där det byggs nya bostadsrättsområden. Vi är en mäklare i Göteborg som strävar efter att göra bra bostadsaffärer för både köpare och säljare. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja bostad så finns våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig. Välkommen till mäklarna som alltid sätter kunderna i fokus!

Omdömen från våra kunder

"We were lucky to have Alexandra by our side to help us and answer all our questions. Appreciate all her support. Eagerly waiting to get into our new house. "
Girish Vishweshwar B2 veckor
Verifierad kund
"Megleren sto til de forventningene vi hadde. Imøtekommende, hjelpsom og løsningsorientert. Vi fikk øyeblikkelig god kontakt og den hjelpen vi trengte ."
Trond Bruce H2 veckor
Verifierad kund
"Vitor was super transparent and very helpful during the process. "
Fernando M5 veckor
Verifierad kund
"Lars hantering av vår bostadsaffär kännetecknades av lyhördhet, stor flexibilitet, snabbhet och effektivitet, vilket med stor sannolikhet var avgörande för en snabb och problemfri försäljning där slutresultatet blev enligt vår förhoppning. ."
Mårten K6 veckor
Verifierad kund
"Johan var påläst, engagerad och proffsig medlare mellan oss köpare och säljare."
Niklas V7 veckor
Verifierad kund
"Hjärtligt och välkomnande bemötande. Öppen, transparent och rak genom hela köpprocessen ."
Robert B12 veckor
Verifierad kund
"Lars är bra på att svara på frågor, trevlig och got bemötande. Rekommenderar starkt Lars. 👍👍"
Awa F15 veckor
Verifierad kund
"Lars Norrgren gjorde ett seriöst och positivt intryck. Jag uppskattade att försäljningen gick snappt trots att många nog var rädda för att det blivit en kärvare ekonomisk situation. Jag tvekar ointelligent för arr rekommendera honom. "
Inger Margareta N15 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet har varit mycket bra och positivt. Vi upplever Lars som mycket trevlig, kunnig och saklig, har också "talets gåva". Därför valde vi Lars. Jag har inte varit med om någon försäljning tidigare, därför inget att jämföra med men upplevde det proffsigt "
Marianne Linnea G15 veckor
Verifierad kund
"Blev väl bemött. Motsvarade våra förväntningar. Tycker han gjorde ett bra arbete med tanke på rådande omständigheter."
Lena P15 veckor
Verifierad kund
"Enkel och tydlig köpprocess med Johan vid rodret. Snabb och rak kommunikation genom hela resan."
Henrik L16 veckor
Verifierad kund
"Alexandra var professionell och trevlig genom hela försäljningsprocessen. Hon är flexibel och enkel att samarbeta med. Hon har bra lokalkännedom och hade bra kunskap kring min bostadsförening och lägenhet redan innan försäljningsprocessen startade. Jag är nöjd med mitt val av Alexandra som mäklare och kan starkt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad."
Samuel R16 veckor
Verifierad kund
"Victor är trygg och snabb som mäklare. Skulle definitivt rekommendera honom! "
Emilia B17 veckor
Verifierad kund
"Så nöjd med att ha haft Victor som vår mäklare! Väldigt trevlig, glad och lyhörd mot oss säljare. Snabb på att svara och varit tillgänglig hela tiden vilket varit väldigt tacksamt. Kan starkt rekommendera Victor som mäklare! "
Sandra V17 veckor
Verifierad kund
"Victor skötte försäljningen supersmidigt och höll hela tiden kontakten för att göra mig trygg. Det kändes jättebra!"
Kristina K17 veckor
Verifierad kund
"Victor is really excellent in his profession, his planning and approach are really great. We had a very nice experience in selling our apartment and I really recommend him."
Rajesh T18 veckor
Verifierad kund
"Alexandra stod för professionell och trevligt bemötande från första kontakten. "
Mattias J18 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd, kompetent och professionell från början till slut. Hög tillgänglighet och snabb på att svara. En duktig strateg som lyckades sälja min lägenhet trots en osäker marknad. Rekommenderas varmt. "
Lupo M18 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, proffsig, tillgänglig, äkta trevlig"
Loredana C24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg