Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Väster

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg Väster

Västra Göteborg med närorter som Hovås, Billdal, Askim och Näset är populära områden dit många blivande husägare söker sig. Närheten till centrala Göteborg och havet gör att många barnfamiljer väljer att köpa hus här. Här finns service i form av vårdcentraler, matbutiker och barnomsorg. De goda förbindelserna med buss eller spårvagn gör det enkelt att pendla mellan förorterna och huvudorten. När man har tagit beslutat att köpa bostad i västra Göteborg har man även nära till E6 och avkopplande naturområden. Som mäklare i Göteborg Väster bistår vi årligen många kunder med att hitta ett nytt hem. Vi hjälper gärna till när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad i västra Göteborg.

Att bo i Göteborg Väster

Från västra Göteborg är det både nära och lätt att ta sig till skärgård, båthamnar och salta bad. Med skärgårdsbåtarna går det smidigt att ta sig ut till de olika öarna i skärgården. Att köpa hus i Göteborg Väster i områden som Långedrag, Fiskebäck och Ruddalen passar bra för alla som tycker om att vistas ute i naturen och som vill leva ett aktivt liv. I området finns ett antal utegym och det finns tillgång till natursköna omgivningar att promenera eller springa i. Det lokala ishockeylaget Frölunda HCF, som spelar i den högsta hockeyligan, lockar många åskådare när de spelar matcher på hemmaplan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Göteborg Väster

Från de västra delarna av Göteborg har du nära till både lugnet och idyllen i Göteborgs skärgård och det pulserande storstadslivet i centrala Göteborg. När du ska köpa bostad i västra Göteborg har du ett flertal områden att välja mellan till exempel Nya Hovås där det byggs nya bostadsrättsområden. Vi är en mäklare i Göteborg som strävar efter att göra bra bostadsaffärer för både köpare och säljare. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja bostad så finns våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig. Välkommen till mäklarna som alltid sätter kunderna i fokus!

Omdömen från våra kunder

"Ett väldigt positivt bemötande, påläst om objektet och kunde på ett bra sätt besvara frågor. Smidig och hjälpsam med praktiska saker då kontraktet skulle skrivas."
Roberto V6 timmar
Verifierad kund
"Vår upplevelse av Lars är ett otroligt trevligt bemötande, stort engagemang och han står för vad han säger. Han är snabb, effektiv och ärlig. Vi har erfarenhet av att både köpa och sälja lägenhet genom honom. Ska vi sälja igen så skulle vi utan tvekan anlita Lars och vi kan varmt rekommendera honom."
Marina M1 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd med Karl, tillgänglig, ordningsam och lösningsinriktad. Allt man behöver av en mäklare. "
Zheng Z2 veckor
Verifierad kund
"Ofelia har varit en stjärna genom hela säljprocessen på en tuff marknad. Känt förtroende för henne från dag 1! "
Lina H4 veckor
Verifierad kund
"Som mitt första lägenhetsköp är jag jättenöjd med Ofelias hjälp och insats kring köpandet av min första lägenhet! Väldigt engagerad och det märks att hon vill båda parters bästa. Mycket bra kommunikation och förstående. Hon gjorde ett utmärkt jobb! "
Johanna F5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra mäklare fick den hjälp vi behövde och uppdatera oss vad som hände hela tiden "
Emmy S13 veckor
Verifierad kund
"Träffade karl på en visning genom en annons. Han är profisionell och är trevlig att prata me. Han har varit hjälpsam med att svara frågor"
Mouayed F14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, glad och prfessionell."
Akke Z19 veckor
Verifierad kund
"Victor är sympatisk , förstående vilket varit viktigt och bra, kunnig- har svar och iannat fall återkommit snabbt, har kunnat ge råd och kunnat diskuterat lösningar, betyder att Victor också lyssnat och varit lyhörd. Han har varit tillgänglig , annars ringt tillbaka och om mailfrågor svarat i god tid. Mao mycket nöjd."
Thomas Lennart O20 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad som mäklare vid försäljning av vår lägenhet."
Karin Å21 veckor
Verifierad kund
"Jätte nöjd med Karl Blomqvist på HusmanHagberg. Professionell, trevlig & tillgänglig."
Bettina H21 veckor
Verifierad kund
"Jätte nöjda med våran mäklare karl blomqvist på husmanhagberg. "
Jerry J21 veckor
Verifierad kund
"Rak och ärlig. Snabba svar på frågor. Trevlig och tillmötesgående."
Susanne O21 veckor
Verifierad kund
"Han var en trevlig människa. Han hade bra bemötande när vi träffade honom. Han var tålmodig och försökte att svara på de frågorna som vi ställde till honom."
Mohammad E25 veckor
Verifierad kund
"Victor är noggrann och kunnig. Detaljer som ej fanns svar på direkt tog han reda på och svarade med kort svarstid. Positiv och fick känslas som köpare att professionalismen emellan oss och säljarna var utmärkt. Igenom hela processen väldigt lyhörd och får toppen betyg rakt av från oss. "
Jerry W28 veckor
Verifierad kund
"tillgänglig och har på alla frågor. Tydlig och pedagogisk."
Veronika I28 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och proffesionellt hanterad affär. Lars uppfyllde alla våra förväntningar på en mäklare. Kan varmt rekommenderas."
Karin Å30 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande. Enkel att jobba med och tillgänglig för frågor och funderingar. "
Robert O30 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och mycket trevligt bemötande! Smidig och snabb kommunikation."
Samuel L34 veckor
Verifierad kund
"Bra. Svarar snabbt ich hjälper till vid behov."
Camilla B34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg