Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ale

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Ale kommun

Söker du mäklare i Ale? Våra erfarna och engagerade mäklare finns här för dig när du ska köpa, sälja eller värdera din bostad i Ale kommun. Vi skräddarsyr vår förmedling efter just dina unika behov. Om du har funderingar inför en bostadsförsäljning så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till med bostadsvärdering och erbjuder en komplett mäklartjänst, där ni som köpare och säljare kan känna er trygga. Vi anpassar oss efter era krav, önskemål och förutsättningar och ser till att ni får en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Ale kommun

Längs med Göta Älv, finner vi Ale Kommun som består av åtta tätorter. Från Surte i söder till Alvhem i norr. Här finner du vidsträckt landsbygd med varierad natur såsom badsjöar, fiskesjöar och skogar med rikt djurliv. Här är det nära till service, aktiviteter och handel. Ale kommun erbjuder alla typer av bostäder från attraktiva villor i Skepplanda till välplanerade lägenheter i Surte. Våra mäklare i Ale kommun finns här för dig oavsett om du önskar köpa eller sälja bostad i Ale kommun.

Skepplanda ligger naturnära i Norra delen av Ale Kommun, ett mindre samhälle där största delen av bostäderna består av villor. Skepplanda har en fin blandning av gammal kultur och ett modernt samhälle. Här finner ni simhall och flertalet fritidsanläggningar såsom Skepplanda BTKs fina fotbollsplaner intill Gästgivaregården.

Alafors är en lugn och trevlig pärla mitt i kommunen. Här ligger populära Alebacken för er som älskar skidåkning. Furulund i Alafors erbjuder motionsspår och dansbana. Inte att glömma vackra Sjövallen som blivit korad till ett av landets vackraste belägna idrottsplats.

Nol är ett charmigt och omtyckt mindre samhälle med närhet till det mesta som behövs i vardagen. I Nödinge erbjuds inte bara en trevlig golfbana utan här finner vi Ale Torg som erbjuder ett 20-tal butiker, fackhandel, frisörer och mycket mer. I Bohus har ni nära till allt, orten är belägen endast 18 km norr om Göteborgs centrum. Här finns Bohus köpcentrum med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral mm. Jennylunds fritidsområde är välbesökt, med dess motionsspår, bandyhall och Jennylunds ridklubb som erbjuder lektioner för såväl barn som vuxna.

Surte, vår sydligaste ort. Kanske mest känt som platsen där Alexander Samuelson skapade den klassiska Coca-Cola-flaskan. Väl värt ett besök för naturälskare är Surtesjön, en populär relativt stor sjö med två badplatser, plana gräsytor och grillplats.

Våra fastighetsmäklare i Ale har mycket god lokalkännedom och svarar gärna på frågor om du är nyfiken på att köpa bostad i Ale kommun.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Ale kommun

Ale kommun är en av landets snabbast växande kommuner. Förutom ett mycket varierat utbud av attraktiva bostäder till salu finns det längs med kommunens orter pendelstationer, som tar er miljösmart och snabbt in till Göteborgs centralstation. I Ale kommun finns det något för alla. Att köpa bostad i Ale kommun är ett tryggt val. Här finns familjevänliga bostadsområden som erbjuder aktiviteter för hela familjen. Här erbjuds goda möjligheter till både idrottsaktiviteter och härliga naturupplevelser. Närheten till Göteborg och storstadslivet gör Ale kommun till ett populärt område att bosätta sig i.  

Vänd dig gärna till våra mäklare i Ale kommun om du funderar på att köpa, värdera eller sälja hus, lägenhet eller annan fastighet. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst och strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Varmt välkomna till HusmanHagberg!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 30/7, 10:00

Besöksadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00

Postadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

WASC Fastighetsbyrå AB, Ale
Org.nr. 559290-7504