KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i
Göteborg Sydväst

Vill du göra en riktigt bra bostadsaffär? Välkommen till våra mäklare i sydvästra Göteborg. Bostäder är vår passion och vi har ett engagemang utöver det vanliga när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Göteborg Sydväst

Som din mäklare i Göteborg Sydväst har vi koll på så väl bostadsmarknaden som restaurangutbudet. Välkommen till oss om du har några funderingar inför din nästa bostadsaffär. Vi hjälper dig som ska köpa eller sälja bostad men även dig som behöver hjälp med bostadsvärdering. HusmanHagberg tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag och kan ge oberoende råd utan dold agenda. Välkommen till vårt mäklarkontor i sydvästra Göteborg så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för dig.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Krogabäcksvägen 28, 436 55 Hovås

Postadress

  • Krogabäcksvägen 28, 436 55 Hovås
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg