Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Sydväst

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i
Göteborg Sydväst

Vill du göra en riktigt bra bostadsaffär? Välkommen till våra mäklare i sydvästra Göteborg. Bostäder är vår passion och vi har ett engagemang utöver det vanliga när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Göteborg Sydväst

Som din mäklare i Göteborg Sydväst har vi koll på så väl bostadsmarknaden som restaurangutbudet. Välkommen till oss om du har några funderingar inför din nästa bostadsaffär. Vi hjälper dig som ska köpa eller sälja bostad men även dig som behöver hjälp med bostadsvärdering. HusmanHagberg tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag och kan ge oberoende råd utan dold agenda. Välkommen till vårt mäklarkontor i sydvästra Göteborg så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för dig.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Långedragsvägen 48, 426 71 Västra Frölunda
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg