Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Mölndal

HusmanHagberg - erfarna fastighetsmäklare i Mölndal

Ska du köpa eller sälja bostad i Mölndal? Välkommen till en erfaren mäklare i Mölndal som har koll på marknaden och allt som är på gång. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Mölndal gör vårt yttersta för att leva upp till förväntningarna du har på din kommande bostadsaffär.

Mölndal är en hemtrevlig kommun på västkusten som har smidiga förbindelser, bland annat genom pendeltåg, Öresundståg samt spårvagn och bussar som trafikerar innerstaden. Kommunen består av områden som Krokslätt, Toltorpsdalen och Bifrost och är den tredje största kommunen i Göteborg. Totalt bor det drygt 65 000 invånare i Mölndal. Som din mäklare i Mölndal berättar vi gärna mer om de olika områdena och vad vi kan hjälpa dig med när det är dags att sälja din bostad.

Att bo i Mölndal

Det är många saker som gör Mölndal till en bra bostadsort. De goda kommunikationer som finns mellan centrala Göteborg och övriga orter som Lindome och Kållered gör att du enkelt kan ta dig dit du skall utan att du behöver ha en egen bil. Här har Jitex och Mölndal BK sina rötter, och vill du själv motionera finns det omtyckta Åbybadet att tillgå. På Mölndals stadsdelsmuseum ordnas ofta evenemang såsom spelkvällar och språktillfällen som är välbesökta av kommunens invånare. I lokalerna finns även Forscaféet som välkomnar dig in på en fika eller lunch. Att köpa bostad i Mölndal ger dig många möjligheter till en familjär anda och många aktiviteter.

Köpa, sälja eller värdera hus i Mölndal

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur det går till att köpa eller sälja hus i Mölndal, eller om du vill veta mer om vilka arbetsmöjligheter och nyproduktioner som finns i området. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om allt från Mölndals galleria till Gunnebo slott, Åby Allé och Krokslätts Fabriker så att du därefter kan göra ett väl avvägt val. Självklart presenterar vi också med glädje de objekt vi förmedlar för tillfället och hjälper dig att anmäla intresse för kommande bostadsobjekt som passar dig. Välkommen till oss när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad i Mölndal.

Omdömen från våra kunder

"Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära. "
Sejla A14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar. Rekommenderas varmt!"
Johan W14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Snabbt med info och återkoppling till mina frågor. Bra kontakt ! "
Claudia Ö14 veckor
Verifierad kund
"Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!"
Hanna Ingrid Fredrika K15 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor."
Medina A15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare. "
Nicklas B17 veckor
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!"
Elin H17 veckor
Verifierad kund
"Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!"
Sebastian L18 veckor
Verifierad kund
"Enormt proffsig och inkännande. Visste precis vad vi behövde i lugn och uppmuntran. Också fint bemötande och ingav sådan trygghet. Upplevde henne som mycket erfaren och medveten kring både nuvarande bostadsmarknad och svängningar över tid. Helt enkelt allt man kan önska sig av sin mäklare. Hon är grym!"
Emma L18 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var mycket kommunikativ och engagerad. Agerade professionellt, var påläst och kunde svara på alla våra frågor. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar"
Linda B18 veckor
Verifierad kund
"Den bästa mäklaren jag har haft. Punk."
Kalle W18 veckor
Verifierad kund
"We had a very good experience with the overall buying process. Janina Berggren is passionate in her profession with clear communication and good approach. We highly recommend Janina."
Rajesh T22 veckor
Verifierad kund
"Axel har hjälpt mig med att hitta mitt nya hem. Han har varit trevlig, transparent och tydlig. Jag kände mig väldigt trygg under hela processens gång och han svarade snabbt på frågor när de dök upp. Inget krångel, och mycket bra bemötande! Han överträffade mina förväntningar, absolut!"
Malin F25 veckor
Verifierad kund
"Öppet. Ärligt. Rakt. Inga konstigheter. Ett driv och tillgivenhet till oss säljare. Otroligt bra återkoppling med korta ledtider. Ett driv man bara kan önska att få. Vi fick drivet och kämpaglöd. Oslagbart. Vi är supernöjda kunder. Vi valde en modell där hon skulle få chansen att tjäna mer pengar ju mer hon kämpade för vår skull. Full pott. Så vårt betyg är 10 av 10"
Rickard J26 veckor
Verifierad kund
"Det var en mycket smidig och snabb affär att sälja vår bostad med Axels hjälp, vi var absolut nöjda!"
Martin L26 veckor
Verifierad kund
"Allt har rullat på smidigt, svarar alltid i telefonen och visar starkt intresse!"
Brian M29 veckor
Verifierad kund
"Vänligt bemötande, väldigt påläst kring objektet och informativ i processen kring köpet. Bra tillgänglighet kring frågor som uppstod efter vägen"
Gustav E30 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Axel som är en genuint trevlig och väldigt engagerad mäklare!"
LINNÉA A30 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande och lugn genom hela processen. "
Anna Karin A31 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, fixade extra visning, snabb respons"
Susanne B32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg