Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Mölndal

HusmanHagberg - erfarna fastighetsmäklare i Mölndal

Ska du köpa eller sälja bostad i Mölndal? Välkommen till en erfaren mäklare i Mölndal som har koll på marknaden och allt som är på gång. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Mölndal gör vårt yttersta för att leva upp till förväntningarna du har på din kommande bostadsaffär.

Mölndal är en hemtrevlig kommun på västkusten som har smidiga förbindelser, bland annat genom pendeltåg, Öresundståg samt spårvagn och bussar som trafikerar innerstaden. Kommunen består av områden som Krokslätt, Toltorpsdalen och Bifrost och är den tredje största kommunen i Göteborg. Totalt bor det drygt 65 000 invånare i Mölndal. Som din mäklare i Mölndal berättar vi gärna mer om de olika områdena och vad vi kan hjälpa dig med när det är dags att sälja din bostad.

Att bo i Mölndal

Det är många saker som gör Mölndal till en bra bostadsort. De goda kommunikationer som finns mellan centrala Göteborg och övriga orter som Lindome och Kållered gör att du enkelt kan ta dig dit du skall utan att du behöver ha en egen bil. Här har Jitex och Mölndal BK sina rötter, och vill du själv motionera finns det omtyckta Åbybadet att tillgå. På Mölndals stadsdelsmuseum ordnas ofta evenemang såsom spelkvällar och språktillfällen som är välbesökta av kommunens invånare. I lokalerna finns även Forscaféet som välkomnar dig in på en fika eller lunch. Att köpa bostad i Mölndal ger dig många möjligheter till en familjär anda och många aktiviteter.

Köpa, sälja eller värdera hus i Mölndal

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur det går till att köpa eller sälja hus i Mölndal, eller om du vill veta mer om vilka arbetsmöjligheter och nyproduktioner som finns i området. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om allt från Mölndals galleria till Gunnebo slott, Åby Allé och Krokslätts Fabriker så att du därefter kan göra ett väl avvägt val. Självklart presenterar vi också med glädje de objekt vi förmedlar för tillfället och hjälper dig att anmäla intresse för kommande bostadsobjekt som passar dig. Välkommen till oss när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad i Mölndal.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 22/4, 11:00

Besöksadress

  • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.