Janina Berggren

Hemma överallt i Mölndal

Din mäklare i Mölndal

Kontakta mig

Janina Berggren

Janina Berggren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Mölndal

sven

Omdömen från mina kunder

"Janina har skött sig på bästa sätt Måste vara Mölndals bästa mäklare Kan stark rekommendera henne Bengt o Annika "
Bengt A2 veckor
Verifierad kund
"Professionell, personlig och pedagogisk. Fick oss att känna oss trygga under hela processen genom att vara öppen och kommunikativ. Gav snabba och informerade svar på alla våra frågor. "
Victor L3 veckor
Verifierad kund
"Agerade lugnt man känner ingen oro med henne ett riktigt proffs "
Lars Herbert L4 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb. "
Berit Margareta L6 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte Janina var mycke trevlig och hjälpsam och kunnig med de hon höll på med• 👍"
Ernst Gunnar J8 veckor
Verifierad kund
"Aktiv. Handlings effektiv. Tillmötesgående. Inlyssnande. Flexibel. Trevlig. Positiv. Informativ. Snabb återkoppling. "
Berit Margareta L8 veckor
Verifierad kund
"Janina har genom hela försäljningen vart ärlig och transparent och ger en enorm trygghet i en marknad som är lite svår att tolka. Hon bevisar verkligen att hon har koll och är uppdaterad på försäljningar i området, statistik och hur man bör tänka och agera för att nå det bästa resultatet. Jag kan varmt rekommendera henne till andra säljare."
Adam F10 veckor
Verifierad kund
"Janina var mycket tillmötesgående o kunnig Levde upp till våra förväntningar o lite där till Kan starkt rekommendera henne som mäklare"
Bengt A10 veckor
Verifierad kund
"Janina är helt fantastisk. Genuin, lyhörd och med skinn på näsan! Vi kunde inte varit nöjdare med vår försäljning och stöttningen vi fick genom hela processen. Skulle vi sälja igen är Janina den första vi ringer!"
Tove N14 veckor
Verifierad kund
"Janina kändes trygg och familjär, som en vän att luta sig mot när man hade frågor och funderingar kring försäljningen! Proffsig och noggrann!"
Irma Johanna Sofie Ö14 veckor
Verifierad kund
"I en svår tid vad gäller husförsäljning gjorde Janina allt hon kunde för att sälja vårt hus och till slut lyckades vi hitta en köpare. Vi uppskattade Janinas entusiasm, positivitet och förståelse för våra behov. Mvh Pontus "
Hans Pontus F14 veckor
Verifierad kund
"Hon var tillmötesgående och noggrann "
Elsie Maria B15 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, kunnig, rak i kommunikationen och höll mig uppdaterad hela tiden. Mycket nöjd med Janina och kan rekommendera henne."
Catarina L15 veckor
Verifierad kund
"Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära. "
Sejla A30 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar. Rekommenderas varmt!"
Johan W30 veckor
Verifierad kund
"Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!"
Hanna Ingrid Fredrika K31 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor."
Medina A32 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare. "
Nicklas B34 veckor
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!"
Elin H34 veckor
Verifierad kund
"Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!"
Sebastian L34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Söker du en mäklare som börjar där andra nöjer sig? Att förmedla bostäder är för mig så mycket mer än att bara vara ansiktet utåt och få ihop affären. Med ett personligt engagemang, målmedvetenhet och ibland en gnutta is i magen strävar jag efter att alltid överträffa förväntan hos både mina köpare och säljare. Jag förmedlar fastigheter och bostadsrätter i hela Mölndals kommun, från Krokslätt ner till Lindome. Den viktigaste egenskapen hos en mäklare är utan tvekan att inge förtroende! Du kanske ska sälja din första bostad eller din tionde, oavsett så vill jag på ett öppet och ärligt sätt hjälpa dig att fatta de bästa besluten. Även för dig som ska köpa en bostad för första gången, eller lämna livet i lägenhet för att flytta till villa, vill jag finnas där och skapa en trygghet genom hela processen. En annan viktig aspekt av mitt yrke som fastighetsmäklare är tillgänglighet och kommunikation. Jag strävar efter att du alltid skall känna dig delaktig och prioriterad. Du kan nå mig måndag-söndag, både när jag är på kontoret och hemma. Utan att skryta så vill jag också ta tillfället i akt att berätta att jag fick bäst betyg i hela Mölndal redan under mitt första mäklarår, 2019, en utmärkelse som ligger mig varmt om hjärtat då jag värderar kundnöjdheten mycket högt. Oavsett om du går i säljtankar, vill ha en värdering eller är en rutinerad bostadssurfare som vill höra lite om marknaden i Mölndal så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag tar gärna ett möte om du vill veta mer om mig och hur vi jobbar på HusmanHagberg. Jag hoppas vi hörs!

Mina försäljningar

Janina Berggren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0726-66 99 30

janina.berggren@husmanhagberg.se

Boka tid med Janina direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg