KarriärOm oss

Janina Berggren

Hemma överallt i Mölndal

Din mäklare i Mölndal

Kontakta mig

Janina Berggren

Janina Berggren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Mölndal

sven

Omdömen från mina kunder

"Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära. "
Sejla A3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar. Rekommenderas varmt!"
Johan W3 veckor
Verifierad kund
"Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!"
Hanna Ingrid Fredrika K4 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor."
Medina A5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare. "
Nicklas B7 veckor
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!"
Elin H7 veckor
Verifierad kund
"Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!"
Sebastian L7 veckor
Verifierad kund
"Enormt proffsig och inkännande. Visste precis vad vi behövde i lugn och uppmuntran. Också fint bemötande och ingav sådan trygghet. Upplevde henne som mycket erfaren och medveten kring både nuvarande bostadsmarknad och svängningar över tid. Helt enkelt allt man kan önska sig av sin mäklare. Hon är grym!"
Emma L7 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var mycket kommunikativ och engagerad. Agerade professionellt, var påläst och kunde svara på alla våra frågor. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar"
Linda B7 veckor
Verifierad kund
"Den bästa mäklaren jag har haft. Punk."
Kalle W7 veckor
Verifierad kund
"We had a very good experience with the overall buying process. Janina Berggren is passionate in her profession with clear communication and good approach. We highly recommend Janina."
Rajesh T12 veckor
Verifierad kund
"Öppet. Ärligt. Rakt. Inga konstigheter. Ett driv och tillgivenhet till oss säljare. Otroligt bra återkoppling med korta ledtider. Ett driv man bara kan önska att få. Vi fick drivet och kämpaglöd. Oslagbart. Vi är supernöjda kunder. Vi valde en modell där hon skulle få chansen att tjäna mer pengar ju mer hon kämpade för vår skull. Full pott. Så vårt betyg är 10 av 10"
Rickard J15 veckor
Verifierad kund
"Allt har rullat på smidigt, svarar alltid i telefonen och visar starkt intresse!"
Brian M19 veckor
Verifierad kund
"Vänligt bemötande, väldigt påläst kring objektet och informativ i processen kring köpet. Bra tillgänglighet kring frågor som uppstod efter vägen"
Gustav E19 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, fixade extra visning, snabb respons"
Susanne B22 veckor
Verifierad kund
"Janina har varit professionell och hjälpsam hela vägen!"
Jesper P22 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött med respekt och mycket bra förståelse.Hon var alltid tillgänglig och sakkunnig, jag kan verkligen rekommendera henne."
Ivan L22 veckor
Verifierad kund
"Our first home in Sweden and we couldn’t have asked for a better realtor! This was the third house I saw - communication was perfect, loved it at first sight, Janina was courteous, understanding and very patient in answering every question - since we don’t know Swedish and had no idea of the buying process - including mortgage approvals. She has assisted us every step of the way and available on phone and email promptly. Felt like she is our broker! And still advises on little questions on setting up things at new home or where to find information. And yes - this was also our first bidding process and we got the house! Least stressful as she kept her informed. She is the best! I would hire her in a heartbeat we move in future. "
Asmita S25 veckor
Verifierad kund
"Janina Berggren blev vår mäklare när vi 2022 skulle sälja vårt radhus efter drygt trettio år, och vi är mycket glada att det blev Janina. Janina förenar flera olika egenskaper. Janina är ung men redan erfaren. Hon är drivande och samtidigt följsam. Hon är professionellt noggrann och samtidigt flexibel. Janina lyssnade in och gav samtidigt tydliga råd. Lätt att kommunicera med. Mån om att affären skulle kännas bra för både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera Janina! "
Arne Stefan Harald L26 veckor
Verifierad kund
"Det har varit enkelt, tydligt och mkt hjälpsamt. Mkt bra att ha att göra med!"
Jens A28 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Söker du en mäklare som börjar där andra nöjer sig? Att förmedla bostäder är för mig så mycket mer än att bara vara ansiktet utåt och få ihop affären. Med ett personligt engagemang, målmedvetenhet och ibland en gnutta is i magen strävar jag efter att alltid överträffa förväntan hos både mina köpare och säljare. Jag förmedlar fastigheter och bostadsrätter i hela Mölndals kommun, från Krokslätt ner till Lindome. Den viktigaste egenskapen hos en mäklare är utan tvekan att inge förtroende! Du kanske ska sälja din första bostad eller din tionde, oavsett så vill jag på ett öppet och ärligt sätt hjälpa dig att fatta de bästa besluten. Även för dig som ska köpa en bostad för första gången, eller lämna livet i lägenhet för att flytta till villa, vill jag finnas där och skapa en trygghet genom hela processen. En annan viktig aspekt av mitt yrke som fastighetsmäklare är tillgänglighet och kommunikation. Jag strävar efter att du alltid skall känna dig delaktig och prioriterad. Du kan nå mig måndag-söndag, både när jag är på kontoret och hemma. Utan att skryta så vill jag också ta tillfället i akt att berätta att jag fick bäst betyg i hela Mölndal redan under mitt första mäklarår, 2019, en utmärkelse som ligger mig varmt om hjärtat då jag värderar kundnöjdheten mycket högt. Oavsett om du går i säljtankar, vill ha en värdering eller är en rutinerad bostadssurfare som vill höra lite om marknaden i Mölndal så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag tar gärna ett möte om du vill veta mer om mig och hur vi jobbar på HusmanHagberg. Jag hoppas vi hörs!

Mina försäljningar

Janina Berggren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0726-66 99 30

janina.berggren@husmanhagberg.se

Boka tid med Janina direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg