190
MED334C72912A5D41EF851EBDCBAF4F390F

Bästa läget på Skyttevägen

Såld!

Gustavsberg Munkmora, Gustavsberg

Skyttevägen 2


Såld!
Slutpris: SEK 1,950,000

Ansvarig mäklare

Boka privatvisning av denna gavellägenheten på Skyttevägens allra mysigaste område. Njut av direkt sol hela året från inglasad balkong med fri utsikt. Nytt badrum, stort ljust vardagsrum och rymliga sovrum med klädkammare. Trapp är utrustad med handikapp anpassning. Stabil förening där t o m hushållselen ingår. Välkomna!

Om området

Välkommen till Gustavsberg Munkmora!

Munkmora är ett mycket trevligt bostadsomåde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse. Området är centralt beläget men samtidigt med närhet till natur. I området finns flera förskolor samt Munkmoraskolan.

Sportmässigt har Gustavsberg allt! Det finns badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.
Gustavsberg kan även erbjuda:
Värmdö Hockey med barn och ungdomsverksamhet upp till A-lagsspel samt hockeyfritids, www.varmdohockey.se.
Gustavsbergs IF - Handboll, www.gustavsberghandboll.nu
Gustavsbergs IF - Fotboll, www.gustavsbergsfotboll.se
Gustavsbergs IF -Bandy, www.gustavsbergsbandy.se
Saltsjö Judoklubb I Lugnet kan erbjuda judo och THI-CHI, www.saltsjojudo.se.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, trevliga Hotell Blå Blom, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.

Parkering

Parkering kostar utan elstolpe 150kr /mån 300kr /mån för med elstolpe

Övrigt

Källar förråd ingår och 100 megabyte /s ingår i avgiften samt vatten och värme

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,789 inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer0314
Byggår1969
Driftskostnad40 kr/månad

Bilder

Vardagsrum in mot lugn innergård

Vardagsrum med fönster åt två håll

Kök

Kök mot hall

Sovrum och inglasad balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Invid härlig grönska ligger denna fina gavellägenhet om 82,3 kvm. Genom grönska får man gratis insynsskydd. Lägenheten är ljus med stora fönster i flera väderstreck och en fantastisk balkong. Skicket är bra men kan med enkla medel förändras till toppskick. Denna välplanerade trea på bästa adressen Skyttevägen har verkligen bästa potential för alla som letar en optimal lägenhet med tre rum och kök där allt mer eller mindre ingår i avgiften.
Föreningen är välskött och gemensamhetsanläggning som relaxavdelning, tvättstuga och föreningslokal är en trevlig mötespunkt.

Rumsfördelning:
Entrén är belagd med praktisk plastmatta, väggarna är målade i ljust. Det finns plats för avhängning av ytterplagg och skor och längre ner i hallen finns flertalet garderober med överskåp.

Badrummet ligger i anslutning till hall och entré. Den är nyrenoverad med jacuzzi som idag endast nyttjas som badkar. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet i grå klinkers. Ett fönster finns för bästa komfort med rikligt ljusinsläpp. Utrustning: tvättmaskin tvättställskommod med förvaring, handukstork och WC.

Köket ligger efter badrummet och vetter ut mot en magnifik innergård med grillplats, bänkar och härliga körsbärsträd som blommar vackert i majmånad. Väggarna vid matdelen är beklädda med bröstpanel och tapet medans köksdelen är helkaklat i vitt. Köksluckorna är vita. Det finns gott om förvaring i skåpen och bänkskivorna är av mörkt trä. Utrustning; kyl/frys, bänkdiskmaskin, spis och fläkt. Vidare vid matbordet finns det gott om plats för stort bord med sex sittplatser.

Vardagsrummet är stort med fönster åt två väderstreck och utsikt mot park, gräsmatta och mot vacker innergård. Fönsterna är stora och ljuset flödar in. Här bor man verkligen med trädkronorna som skiftar i de olika årstiderna. Väggarna är ljust målade och golvet en vacker stavparkett.

Sovrum finns det två av och båda med laminatgolv och tapetserade väggar. En har dessutom vit och fin bröstpanel. Båda rummen har klädkammare och det ena sovrummet har utgång till en ljuvlig balkong. Inglasad som vetter ut mot park, gräsmattor och delvis parkering. Här kan man njuta dagen lång och fästa blicken långt ut mot ängar norr om Ösby sjöar .

Om behov finns är trappan upp till lägenhet handikapp anpassning vilket är ytterst ovanligt i Gustavsberg. Ring för vidare information om den biten.
Antal rum
3 rum
Boarea
82 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,789 inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 480 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 480
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I avgiften ingår el, vatten, renhållning och uppvärmning det som tillkommer vid köp av denna bostad är hemförsäkring och ev parkeringsplats.
Andel i föreningen
0.479 %
Andel av årsavgiften
0.48 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 9/1/2009
Energiprestanda
144 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Tvättstuga, bastu, cykelförråd, barnvagnsrum. Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas, eller om du har
övernattningsgäster. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max en vecka i taget.I lokalen finns det porslin, bestick, kyl/frys, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Inglasad balkong i sydvästläge med vy ut över ängarna norr om Ösby Sjö. Källarförråd ingår
Förening
Namn
Brf Munkmora
Om föreningen
Föreningen består av 11 bostadshus med 239 bostadslägenheter. Husen byggdes på 60-70 talet. Mellan husen finns stora, fina gårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns bastu, samlingslokal och hobbylokal. Det finns även tre tvättstugor som ligger i port 3, 16 och 17.

År 2005-2006 genomfördes en större renovering av husen med ny isolering, ny fasad, ytterbågarna i fönstren byttes och balkongerna byggdes ut.
Samtliga trapphus renoverades 2007. Taken har renoverats 2017. Man har inte planerat något stambyte inom de närmaste 5-10 åren då rören istället spolas kontinuerligt. Månadsavgiften har höjts med 3% från januari 2018 samtidigt som VVS-fonden om 113 kr/mån har avskaffats.

För mer information om föreningen se gärna hemsidan: www.brf-munkmora.se
Organisationsform
Bostadsratt
Tv och bredband
Föreningen har ett avtal med ComHem gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer info om ComHems utbud se www.comhem.se
Parkering
Det går att hyra p-platser i föreningen. P-plats med el-stolpe kostar 300 kr/mån. P-plats utan el kostar 150 kr/mån.
Ekonomi
Inga planerade avgiftsändringar i nuläget.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Gustavsberg Munkmora Gustavsberg

Skyttevägen 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg