KarriärOm oss

Charlotte Balcker

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Charlotte Balcker

Omdömen från mina kunder

"Väldigt duktig och lätt att ha att göra med. Vi fick en fantastiskt smidig affär. Superglada!"
Hans L11 timmar
Verifierad kund
"Proffesionell och kompetent mäklare den bästa vi har haft."
Alexandra L3 dagar
Verifierad kund
"Professionell mäklare med rak och tydlig kommunikation både gentemot säljare och köpare. Rekommenderas! "
Matilda S3 dagar
Verifierad kund
"Charlotte förmedlade en lägenhet som jag köpte och hela processen har gått supersmidigt hittills! Så himla trevlig, professionell och snabb med återkopplingen! :) "
Sanne H3 dagar
Verifierad kund
"Blev otroligt väl bemött . Samtidigt hennes utomordentliga kunskap och erfarenhet. Skulle rekommendera alla dar i veckan. Mvh Peter Skogblad "
Peter S3 dagar
Verifierad kund
"Proffsig. Tydlig och jag blev väl omhändertagen."
Lena W3 veckor
Verifierad kund
"Toppen mäklare! Kunnig både vad gäller bemötande av kund och gällande ärende. Mycket professionell. "
Johanna L3 veckor
Verifierad kund
"En mycket driven mäklare med skinn på näsan. Inger förtroende från första till sista stund. Rekommenderas starkt."
Peter N7 veckor
Verifierad kund
"Bemött på ett mycket professionellt sätt. Inlyssnande. Mäklaren var alltid tillgänglig om hon inte svarade så återkom hon omgående. Behövde jag hjälp så fanns hon tillgänglig på en gång. Tydlig och förstående i sina beskrivningar. Jag rekommenderar Charlotte med högsta betyg. "
Catharina B7 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande! Alltid snabb respons, kunnig och lyhörd! Lyssnade verkligen på våra behov och brydde sig verkligen om oss. Kan inte annat än säga att vi är fantastiskt nöjda med Charlotte! "
Frida S9 veckor
Verifierad kund
"Allt gick väldigt fort och jag blev så fint bemött avCharlotte och hon gav goda råd och med lite motbud vann jag och fick lägenheten så tacksam Vid påskrivande möte agerade hon bra proffesionellt en trevlig beläst mäklare 👍👍"
Birgitta C10 veckor
Verifierad kund
"Min försäljning har gått väldigt smidigt från början till slut och på oväntat kort tid. Jag är mycket nöjd med min mäklare Charlotte och glad för hur bra den här resan blivit."
Isa W11 veckor
Verifierad kund
"Charlotte är en fantastisk mäklare med stort engagemang och driv! Kändes tryggt att jobba med Charlotte eftersom hon är erfaren, ,proffsig, kunnig och lugn. Fina bilder, fint prospekt och fin presentation på hemsidan. Rekommenderar varmt! "
Alin G12 veckor
Verifierad kund
"Charlotte var rak och tydlig från första kontakt. Återkopplade alltid när hon sagt. Tycker hon varit super proffsig. Just det här med tydlighet är någon jag saknat hos vissa mäklare men jag upplever henne som kunnig och insatt så man kan undvika "jag får återkomma om det" som vissa andra mäklare gör allt för mycket."
Lars Johan C A15 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt, tydligt och trevligt bemötande. Snabb och lättillgänglig i kommunikationen. Mycket nöjd!"
Emil R15 veckor
Verifierad kund
"Blev otroligt väl bemött av mäklaren Charlotte. Hon var alltid glad, familjär och hjälpte mig få det bästa ur min situation! Kunde inte förväntat mig bättre än det blev. "
Thindra D16 veckor
Verifierad kund
"Charlotte har varit mycket vänlig, tydlig och noggrann. Har svart snabbt på alla frågor som man har haft. "
Laila N16 veckor
Verifierad kund
"Var bra bemötande och klar text på detaljer.samt hur det går till väga."
Lars N17 veckor
Verifierad kund
"Allt över förväntan! Charlotte gjorde det svåra enkelt. Jag behövde aldrig oroa mig för någonting. Charlotte var hela tiden väl förberedd och låg steget före. Dessutom ett trevligt och vinnande sätt. Jag är supernöjd!"
Helene L18 veckor
Verifierad kund
"Den bästa mäklaren man kan tänka sig! Otroligt trevlig, proffsens proffs, lätt att ha att göra med, mån om både säljare och köpare. Kan inte tänka mig någon bättre! "
Maria N22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Affären i fokus! Charlotte har varit på HusmanHagberg Värmdö sedan år 2016 och har därav många års yrkeserfarenhet. Kunder och kollegor ser henne som ett energiknippe med ett outtröttligt engagemang och driv! Dessutom ser och prioriterar hon alltid köpare och säljares behov, oavsett om det är på kontoret, på visningen eller i telefonen! ”Jag vill att ni som kund ska få en upplevelse utöver det vanliga när ni väljer att anlita mig som er fastighetsmäklare. Jag har ett personligt engagemang och tummar inte på detaljer! För mig är mötet det jag värderar allra högst. Jag har ett sinne för inredning och design och är lyhörd för era behov vilket jag tycker är den centrala faktorn för att nå framgång. Med många års yrkeserfarenhet inom fastighetsbranschen och försäljning kan du känna dig trygg i mina händer! Jag är inte nöjd förrän både köpare och säljare är mer än nöjda! Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer om mina bästa tankar och tips inför er försäljning av er villa, lägenhet eller fritidshus. Jag tål att jämföras!” På Reco.se får både säljare och köpare lämna kommentarer efter genomfört samarbete och Charlotte ligger i den absoluta toppen med 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Gå gärna in och läs omdömen. Vi har valt ut den kanske mest träffande: ”En fantastisk mäklare som är superserviceinriktad! Hon hjälpte även till med saker som hon inte ens har skyldighet till, jag kan inte bli mer nöjd!”

Mina försäljningar

Charlotte Balcker

Reg. Fastighetsmäklare

070-444 08 09

charlotte.balcker@husmanhagberg.se

Boka tid med Charlotte direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg