KarriärOm oss
230
MEDAFF71705937F41A88A2BBB44EE5DCD68

Ytterst centralt läge mot city men med badrocksavstånd till havsbad!Annelundsstigen 5 Mörtnäs Hagar, VÄRMDÖ

Mörtnäs Hagar, VÄRMDÖ

Annelundsstigen 5


PRIS (utgångspris)2 250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1224

MÅNADSAVGIFT

3 271 kr

BYGGÅR

2014

PRIS

2 250 000 kr utgångspris

Ytterst centralt läge mot city men med badrocksavstånd till havsbad!

Välkomna kontakta mäklare för visning utanför utsatta tider.
Nu bjuds en snygg gaveltvåa ut i bästa solläget, utrustad med 11 kvm härlig balkong för maximal boendekomfort. Här kan man sola, koppla av, odla växter och ha vänner över på härlig grillkväll. Bostadsytan är optimalt planerad med öppen sällskapsyta, bra förvaring och badrum med tvättpelare. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2014 med hiss från markplan. I huset finns gemensam bastu, gästlägenhet och stora förråd. Annelundsstigen ligger i Mörtnäs Hagar ett stenkast från Mölnvik och Grisslinge havsbad där man badar från sandstrand och njuter av fika i bageriet. Ett stort plus är att man bor mycket lugnt och naturnära trots ett ytterst centralt läge till kommunikationen mot city, du når Slussen på 25 min genom att ta en utav de flertal bussar som går med 5 minut
I området finns förskolan Snickarbarnen och Mölnvik Köpcentrum, med affärer som t.ex. Systemet, Apoteket, ICA Maxi, SATS mm.

Välkommen att trivas!

Bilder

MEDAFF71705937F41A88A2BBB44EE5DCD68
MED93531C5566BB4474AC6D313E5770011C
MEDD67C4B138F474AD9A47EAC4BE53DBE7B
MEDB30E07E153D94AE3AF1B73A9C25E7D9F
MED339FF52CF018458C9CA0293BE35A0851

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1224

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 271 kr

BYGGÅR

2014

PRIS

2 250 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Finns p-plats i föreningen utan kö, önskas carport finns kö.

BALKONG

Ja

Här återfinns det optimala boendet för dig som gillar puls men behöver mellan varven ha lugn och ro med härliga naturupplevelser.
Denna lägenhet ligger bekvämt en trappa upp så för den som gillar markkontakt men inte markplan är detta en perfekt lösning.
Drömmer du om stor balkong, öppna ytor, härlig grönska, närhet till sandstrand men ändå väldigt centralt, kom på visning!
Denna lägenhet är välplanerad och fin med vackra materialval och stora fönster ut mot grönska. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus från två väderstreck. Golven är genomgående parkett förutom i hall och badrum som är i snygg valnöts färgad klinkers.
Balkongen på 11 kvm, är rymlig med härlig kontakt med grönskan. Från tidig vår till sen höst är den som ett extra vardagsrum till lägenheten.

Välkomna in i entrén med stor skjutdörrsgarderob. I direkt anslutning till hallen ligger badrummet som är stort, helkaklat med gott om svängrum. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare, golvvärme, wc, dusch, handfatskommod och handduksvärmare.

Kök och vardagsrummet ligger som en öppen planlösning mot sovrummet och från vardagsrummet utgång mot balkongen. Köket har vita luckor och har gott om förvaringsutrymmen. Alla vitvaror håller hög standard, ny diskmaskin och mikrovågsugn.

Sovrummet ligger ljust med utsikt mot vacker grönska. I rummet finns en större skjutdörrsgarderob.

Balkongen ligger i bästa läget med sol från tidig morgon till sen kväll. En ypperlig balkong att odla nyttoväxter på eller glasa in om så önskas.

I området finns förskolan Snickarbarnen och Mölnvik Köpcentrum. Där finner du affärer som t.ex. Systemet, Apoteket, ICA Maxi, SATS och många fler.
Från Mölnvik når du Slussen på 25 min genom att ta en utav de flertal bussar som går med 5 minuters mellanrum.
Månadsavgiften höjs vid årsskiftet med 644kr/ månad


Välkommen att trivas i vackra Mörtnäs hagar!

Om området

Välkommen till Mörtnäs Hagar!

Vad tänker du när vi säger Värmdö? Om din känsla av Värmdö är att det är för långt till stan så vill vi utmana dig.
Ta buss exempelvis buss 433 från Slussen och kliv av 22 minuter senare på station Älgstigen. Eller ta bilen och kör väg 222 mot Värmdö Köpcentum så märker du hur enkelt du kommer kunna ta dig till ditt arbete. I rusningstrafik går bussarna i lika tät trafik som vissa tunnelbanelinjer och du behöver inte titta i någon tidtabell. För dig som vill ta bilen till dagis och sedan fortsätta med buss - finns flera pendelparkeringar.

Ta en söndagspromenad till populära Delselius Bageri & Konditori och ät frukost och läs tidningen och köp sedan hem lite bröd till middagen. Köp hem ditt lördagsgodis från den stora godisbutiken som ligger intill. En cykeltur bort finner du Gustavsbergs Hamn med båthamn, små personliga butiker och flertalet trevliga restauranger. I de gamla industrifastigheterna finns fabriksutförsäljning av produkter från Orrefors, Kosta Boda och Iittala.

På Värmdö Musteri köper du närproducerad äppelmust, som i övrigt säljs på flera populära caféer i Stockholms innerstad. Har du egna äpplen går det bra att lämna in dessa för mustning eller ta en fika på musteriet. Under våren 2012 öppnade grundarna till svenska märket Babybjörn upp dörrarna för Artipelag, ett konstmuseum på Hålludden. Förutom kulturella aktiviteter finns en naturstig, två restauranger och en designbutik.

Här bor du nära Värmdö Köpcentrum där du finner välsorterade matbutiker, klädbutiker, Apotek, Brisak och Systembolaget.
En bit bort ligger Wermdö golf & country club, en välansedd golfbana precis vid havet med restaurang och uteservering. Banorna är av hög kvalité och här spelar du 18-hål med vänner eller tränar swingen på en driving range. Utöver det finns flera fina krogar inom räckhåll, däribland folktäta smultronställen som Motorverkstaden, Sjöboden och Strömma Krog.

För alla barn finns Siggesta Gård. Ingenting på Siggesta Gård är barnförbjudet, för den som har svårt att sitta still finns det alltid något roligt att göra. Lek utomhus bland stockar, labyrinter och däck eller titta på gårdsdjuren när de är tillbaka på sommarbete. För de vuxna finns restauranger, vandringsleder eller möjlighet till inackordering av hästar i Siggesta Ridskola.

I området finns fritidshem, förskolor och skolor - från grundskola till högstadienivå.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gå gärna in på kommunens hemsida för att läsa mer på www.varmdo.se.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

En våning upp med hiss eller trappor

ANDEL I FÖRENINGEN

0,01345 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,34519 %

TILLTRÄDE

Omgående om önskas

Ekonomi

EL

4 500 kr

ÖVRIGT

3 228 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 728 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Övrigt är obligatoriskt tillägg för Telia om 269 kr/mån. Försäkring tillkommer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

472 309 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2014

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

83 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Två uthyrningsrum, bastu med dusch och relax

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas isoler

ÖVRIGT

Nymålad fasad

Förening

NAMN

Brf Lunden 1 i Mörtnäs Hagar

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Lunden 1 i Mörtnäs Hagar består av tre flerfamiljshus med adress Annelundsstigen 3, 5 och 7. Totalt finns 56 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Fastigheterna uppfördes 2014 med inflyttning i maj.

I föreningen finns två uthyrningsrum, sammanträdesrum samt bastu och dusch med relaxrum.

Överlåtelseavgiften betalas av säljaren.

TV OCH BREDBAND

Fastigheten är ansluten till Telia. För 269 kr/mån får man ett basutbud av TV-kanaler samt fiber 100/100. Avgiften är ett obligatoriskt tillägg.

PARKERING

Det finns 60 p-platser och 11 carportar för uthyrning i föreningen.
Carport: 350 kr/mån (kö i dagsläget)
P-plats: 250 kr/mån
Köparen tar kontakt med föreningen för att teckna avtal.

RENOVERINGAR

Entreprenören (Hökerum) kommer att påbörja arbete med att få bukt med fukt/vatten inträngningar i fasad och fönster. Dessa arbeten påbörjas utifrån kommande vecka om väderleken tillåter
Dessa arbetet kommer att ske i flera steg och även invändigt framöver.

ÖVRIGT

Föreningen kommer att höja avgiften fr.o.m den 1/1 2023 med 20 %.
Föreningens hemsida: http://www.brflunden1.se/

Karta

Värmdö Mörtnäs Hagar

Annelundsstigen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg