230
MEDA9CAFF3F25F846178D3607709D5F1F8E

Stilsäker etagelägenhet med två badrum i populära Brf Trädgården.Wilhelm Kåges gata 50B Gustavsberg Porslinskvarteren, GUSTAVSBERG

Gustavsberg Porslinskvarteren, GUSTAVSBERG

Wilhelm Kåges gata 50B


PRIS (utgångspris)4 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

90 kvm

VÅNING

2

LÄGENHETSNUMMER

50B

MÅNADSAVGIFT

6 568 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 295 000 kr utgångspris

Stilsäker etagelägenhet med två badrum i populära Brf Trädgården.

Brf Trädgården är en avskild oas mitt i Porslinskvarteren. Här har ett idylliskt trädgårdskvarter växt fram med en blandning av moderna stadsradhus och lägenheter. Här finns utrymme för lek, odling, grillning och avslappnat häng med grannar. Här finner vi denna stilsäkra etagelägenhet med egen ingång en trappa upp. Balkongen bjuder på fint sydvästläge och interiören går i ljusa, sobra färger. På plan 2 finner vi förutom hall och badrum ett snyggt kök från Marbodal och härliga sociala ytor. På plan 3 finns tre sovrum, allrum och badrum. Gavelläget och den genomgående planlösningen ger bostaden en härligt luftig känsla. Garageplats går att hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården. Ett trendigt område med grönskande promenadstråk ett stenkast från de anrika och kulturintressanta porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn och strandpromenaden längs Farstaviken. Här har du all tänkbar service på gångavstånd och bra kommunikationer in till stan. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort och bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Bilder

MEDA9CAFF3F25F846178D3607709D5F1F8E
MED32EA1A5567FB42228FCC04239FF1477B
MED5C5B53B404D34A80A003AC435A11440C
MED7BB2949040C94F4D906634816D0BD01B
MED5C4DA6BB6EE24EB69A7DDB46796AA52E

Planritningar

Plan 2

Plan 3

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

90 kvm

LÄGENHETSNUMMER

50B

VÅNING

2 av 3

MÅNADSAVGIFT

6 568 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 295 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

En trappa upp finner vi en entrébalkong med glasad entrédörr som leder in i en ljus och inbjudande hall med hatthylla, klädstång och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även förråd/klädkammare. Bostaden är enhetligt målad i en ljusbeige kulör och på golvet ligger enstavsparkett i ek (rosa golvklinker i entrén).

KÖK

Stilsäkert kök från Marbodal med släta luckor i grön kulör. Rostfri diskbänk med integrerad diskho, tillhörande stänkskydd i rostfritt och blandare från Gustavsberg. Belysning över bänkskiva i form av dubbla armaturer i funkisstil samt belysningslist under överskåp. Maskinparken består av induktionshäll, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt mikro och ugn i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM

Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger bostaden en luftig känsla och inbjuder till umgänge. Här finns det gott om utrymme för soffgrupp, TV-bänk och matplats. De stora fina fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus. Tapetserad fondvägg.

BADRUM

Badrum med helkaklade väggar i gräddvitt och matt golvklinker i rosa ton. WC, handfat med vit kommod, handdukstork, spegel med belysning, duschplats med glasvägg samt takdusch och blandare från Gustavsberg. Infällda spotlights i taket. Praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här är också bostadens frånluftsvärmepump placerad.

ALLRUM

Trappan leder upp till övre plan och ett allrum som passar bra som exempelvis TV-rum.

BADRUM

Badrum med helkaklade väggar i gräddvitt och matt golvklinker i rosa ton. WC, handfat med vit kommod, handdukstork, spegel med belysning, duschplats med glasvägg samt takdusch och blandare från Gustavsberg. Infällda spotlights i taket.

SOVRUM

Det finns två mindre sovrum och ett master bedroom. Samtliga rum har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det finns flertalet garderober i master bedroom och passagen mot allrummet.

Om området

Gustavsberg Porslinskvarteren är ett av ortens nyaste bostadsområden. Tidigare tillhörde den här marken Gustavsbergsfabriken och området vill fortfarande anspela på den industriella perioden vilket ger en fin blandning av bruksarvskänsla och nytänkande. Närmare hamnen lever fortfarande det konstnärliga kvar i form av ateljéer, vackra byggnader och mysiga butiker. Hamnområdet är Gustavsbergs prakt; vackert med småbåtsliv, skärgårdskänsla, restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. Orten är unik i sig i och med blandningen mellan småstad och storstadsförort. Gott om olika skolor, förskolor och gymnasium.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer. Med buss tar det ca 25 min till Slussen. Närmaste hållplats är Vattenhjulet som ligger ett stenkast bort.

NÄRSERVICE

Gustavsberg är egentligen uppdelat på flera olika servicecentrum. Hamnen, Gustavsbergs centrum, Värmdö köpcentrum och Värmdö Marknad.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Etagelägenhet på våning 2 och 3.

ANDEL I FÖRENINGEN

1,21 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,21 %

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Ekonomi

EL

6 000 kr

UPPVÄRMNING

12 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

18 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Driftskostnaden är en uppskattning då säljaren ännu inte haft någon faktisk kostnad. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

ÖVRIGA BYGGNADER

Till lägenheten hör ett mindre uteförråd.

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Trädgården 1 Gustavsberg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

82

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av radhus och lägenheter i olika storlekar belägna centralt i Gustavsberg. Arkitekturen är inspirerad av funkis, industri och med ett fokus på stadsgrönska. Lägenheterna och radhusen kännetecknas av snygga etage, flexibla planlösningar, generösa uteplatser och takterrasser. Stort fokus har lagts på att skapa gröna gemensamma ytor mellan husen. Tomten är ritad och planerad av landskapsarkitekten Johan Paju.

Bostädernas primära förråd är inuti bostaden. Utöver detta disponerar föreningen ett stort antal kallförråd på gården. Samtliga bostäder om 3-6 rok tilldelas ett förråd vardera. Bostäder om 2 rok tilldelas ett förråd i mån av tillgänglighet.

TV OCH BREDBAND

Leverantör av TV och bredband är Tele2. Lägenhetsinnehavaren tecknar det separat.

PARKERING

Föreningen disponerar totalt 60 parkeringsplatser i det underliggande Porslinsgaraget. Kostnad för en parkeringsplats är 950 kr/månad. Där finns även platser med laddstolpe, till en kostnad av 1 300kr/mån (elförbrukning tillkommer). Separat kösystem. Vid frågor gällande parkeringsplatserna kontakta Corepark:
Telefon: 08-650 02 15, E-post: info@corepark.se

Karta

Värmdö Gustavsberg Porslinskvarteren

Wilhelm Kåges gata 50B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg