Instrumentvägen 30

Bilder

  • Såld!

Instrumentvägen 30 , Örnsberg/Aspudden , Stockholm

Välkomna till en eftertraktad och sällsynt hörn-3:a med ett av kvarterets absolut bästa läge på lugn återvändsgata. Fri utsikt mot Hägerstenshamnen och Mälaren. Inbjudande bostad med bra planlösning, begränsad insyn och sjöglimt av Mälaren från alla rum. Stora fönsterpartier både i kök och vardagsrum som bjuder på härligt ljusinsläpp! Genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval i ett hus som är uppfört 2012/2013. Rymlig möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här bor ni bekvämt med hiss och garage i huset. Mycket stabil och populär förening med bla övernattningslägenhet och en stor fin innergård.

Här njuter man av badrocksavstånd med cirka 1 minut ner till klippbad med badbrygga, vackra Vinterviken med promenadstråk och fina grönområden. Kort gångavstånd till bageri, lekparker, matbutik, gym och restauranger. Mycket goda kommunikationer med t-bana och buss på cirka 4 minuters promenad.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 793 kr inkl bredband (700/700 Mbit), kabel-TV, värme och kallvatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51304
Byggår:
2012
Driftskostnad:
712 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

I bostaden är det genomgående ekparkett och målade väggar.

Hall
Välkomnande hall med ytor för avhängning direkt vid ytterdörren i en stor garderob med skjutdörrar. Längre in mot vardagsrummet finns ytterligare en stor garderob med skjutdörr. Där finns även ett inbyggt städskåp.

Badrum
Helkaklat och stilrent inrett badrum med vitt kakel i kombination och mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna med vikbara duschväggar i glas, regndusch, handfat med kommod under, badrumsskåp med spegel samt vägghängd tvättställning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

Sovrum 1
Det största sovrummet med fönster mot grönska. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng och byråer. Här finns en praktisk dubbelgarderob med skjutdörrar.

Vardagsrum
Trevligt och mycket rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot grönska och sjöglimt av Mälaren. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Utgång till den möblerbara balkongen med ett rofyllt läge mot grönområde och vy mot Mälaren.

Kök
Modernt och rymligt kök med skåpinredning från Myresjö, en trevlig samlingsplats för hela familjen. Stilrent inrett med vita skåpsluckor, rostfria vitvaror och vitt kakel ovan köksbänk i massiv ek. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, separat kyl, separat frys, inbyggd microvågsugn samt integrerad diskmaskin.

Sovrum 2
Trivsamt sovrum med ingång från vardagsrummet. Utsikt mot grönska. Två garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 8, hiss finns

Avgift

3 793 kr inkl bredband (700/700 Mbit), kabel-TV, värme och kallvatten.

Driftskostnad

8 545 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 005 kr
VA: 1 440 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,90138%

Andel av årsavgiften

0,89172%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2016
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Kejsarörnen

Om föreningen

Brf Kejsarörnen ligger på adresserna: Jakobsdalsvägen 16-18, Margaretha Krooks gata 3-5 och Instrumentvägen 24-30. Husen är byggda 2012/2013 och består av 102 lägenheter samt 1 lokal. Det finns 3 stycken cykelrum, 6 stycken barnvagnsrum och källsorteringsrum. Föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att hyra för ca 200 kr/dygn dock högst sju dagar i följd vid ett tillfälle. Huset är uppfört av JM AB.

Föreningen har en mycket god ekonomi och har de senaste åren amorterat kraftigt på sina lån. Föreningen har även en stabil hyresgäst i form av en förskola, med hyresintäkter på ca 1,5 miljoner kr per år.

Föreningen tar ut pant- och överlåtelseavgift enligt stadgar. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Föreningen godkänner "delat ägande".
Föreningen tillåter ej juridisk person att köpa/överta en bostadsrätt i föreningen.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

102

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia för Triple Play-funktion som levererar digital-TV, bredbandstelefoni (samtalskostnaden tillkommer) och internetanslutning. Abonnemang för detta är obligatoriskt och debiteras med en avgift om 231 kr/mån. Den kostnaden är inräknad i den redovisade avgiften.

Parkering

60 parkeringsplatser ryms i garaget (ca 1 000 kr/mån) och 8 platser finns utomhus varav 2 kan bokas som gästparkering på föreningens hemsida. Separat kösystem som administreras av SBC.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

styrelsen@brfkejsarornen.se

Övrigt

Individuell mätning av varmvattenförbrukning tillkommer utöver månadsavgiften.

Om området

Örnsberg/Aspudden

Attraktivt läge i Örnsberg/Aspudden med närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar. Nära till kommunikationer med tunnelbana och buss, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Kort promenadavstånd till grönområden och Mälarens strand med välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Här finns även välkända Vinterviken med företaget Winterviken med restaurang och café och mysiga Trädgårdscaféet, Skulpturens Hus samt koloniträdgårdar.

På kort av avstånd finns den populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid Aspuddsparken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt en populär 4-H gård, Eolshälls 4H, med många djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet Uddvillan. Närhet även till Mälarhöjdsbadet och populära konditori Lyran.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både Tunnelbana (Örnsberg) och bussar.

Parkering

Kommunen har infört nya parkeringsregler som innebär att det är parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Karta

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad