230
MED5ADCA457137C483690886F215A5D312D

Välplanerad 2:a från 2015 med balkong och spabad på taket! New York-inspirerad boende.Kungssätravägen 18 Sätra - Skärholmen, SKÄRHOLMEN

Budgivning

Sätra - Skärholmen, SKÄRHOLMEN

Kungssätravägen 18


PRIS1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1310

MÅNADSAVGIFT

3 031 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 995 000 kr

Välplanerad 2:a från 2015 med balkong och spabad på taket! New York-inspirerad boende.

--- ACCEPTERAT PRIS ---

Bostad från 2015 med hög standard och New York-inspirerad fastighet med takterrass! Njut av den gemensamma takterrassen med pampig panoramavy över takåsar, natur och viss glimt över Mälaren. Här kan du avnjuta en middag i goda vänners lag, eller varför inte sjunka ner i spabadet och glömma den stressiga vardagen för en stund. Unikt, modernt och attraktivt boende - Ett hem att längta hem till helt enkelt.

Bostaden erbjuder 41 väl genomtänka kvm där inget har gått till spillo! Ett lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot det härliga köket. Här får ni plats med ett köksbord upp till 6 personer, en soffa och annat möblemang. Vidare in i bostaden möts ni av ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med alla tänkbara bekvämligheter. Från sovrummet har ni även direkt tillgång till bostadens balkong i bra storlek (sydost). Rikligt med ljusinsläpp via de väl tilltagna fönster i två väderstreck som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden. Juridisk person OK.

Från bostaden är det ett stenkast till Sätra Centrum med ett flertal butiker, restauranger och caféer. Lite längre promenad så kommer ni fram till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker med all tänkbar service. Tvärs över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biografer, caféer, arkadspel, Bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min.

Stabil förening med god ekonomi.

--- BRF GODKÄNNER JURIDISK PERSON ---

Välkomna hem!

Bilder

MED5ADCA457137C483690886F215A5D312D
MEDA5EA250B5F0945BFB5308425D28B31BB
MED1847986E92CF4E39B32A2A6B6834D7A3
MED3F5474F26F7C482B9CA02A2EA96C03F7
MEDED16E07161814807909ECF75CCB746A3

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1310

VÅNING

3 av 7, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 031 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Ekparkett och vitmålade väggar. Garderob med plats för ytterkläder och skor samt smarta överskåp. Säkerhetsdörr. Utanför entrén finns ett tralldäck med plats för ett mindre bord och två stycken stolar. (Väst-läge)

KÖK:
Härligt kök med goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Plats för matsalsdel. Vita skåpluckor samt svart kakel ovan arbetsbänken. Kyl/frys (Bosch), diskmaskin (Bosch), glaskeramikhäll, köksfläkt (Franke) samt varmluftsugn (Bosch). Ekparkettgolv och vitmålade väggar

VARDAGSRUM:
Lättmöblerad vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Här får man med enkelhet plats med en stor soffa. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM:
Helkaklade väggar i vitt och klinkergolv med golvvärme. Toalett, duschhörna med glasdörrar, tvättställ med kommod, handdukstork, kombinerad tvättmaskin med torktumlareffekt samt spegelskåp med belysning.

SOVRUM:
Härligt sovrum med ett fritt läge utan insyn. Plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv, vitmålade väggar samt utgång till balkongen.

BALKONG:
Rymlig balkong i fritt läge (sydost) med plats för bord och två stycken stolar. Från balkongen når man förrådet som hör till lägenheten.

FÖRVARING:
Utöver förrådet som hör till lägenheten så finns det ett större utrymme, längs den ena väggen utanför badrummet, med skjutdörrar som erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter.

Om området

I närområdet finns fina naturområden och längs med Mälarens strand finns vackra promenadstråk. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen.
Området gränsar till sjön Mälaren så närhet till bad finns och man har även nära till bad och shopping. Det är även nära till ett naturreservat, Sätraskogen. En populär springrunda bland löpare eller en perfekt plats för rekreation eller promenader. På drygt 20 minuter tar du dig med tunnelbanans röda linje in till city.

KOMMUNIKATION

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation och du tar dig in till Stockholms central på ca 20 minuter. Med bil tar resan cirka 15 minuter och man kommer snabbt ut på E4:an.

NÄRSERVICE

I Sätra centrum finns det man behöver i vardagen som matvarubutik, Pressbyrån, restauranger, gym, videobutik, apotek och vårdcentral m.m. Är man shoppingsugen finns populära Skärholmens centrum och Kungens Kurva inom kort avstånd. Där erbjuds ett brett utbud av butiker, restauranger och service av alla slag, både för vuxna och barn. Endast tre minuters bilfärd bort ligger Heron City med bio, bowling, restauranger och större butikskedjor såsom Mio, Media Markt och XXL Sport & Vildmark.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,2317 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,23 %

ÖVRIGT

Lägenhetsförråd hör till lägenheten och finns i anslutning till balkongen.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-12-15

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns cykelförråd (plan 0 och 2), barnvagnsrum (plan 1), rullstolsförråd (plan 1), lägenhetsförråd (på lägenhetens balkong) och sopkärl i separata utvändiga markbehållare för hushållssopor.

Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal i anslutning till den stora takterrassen.

Förening

NAMN

Brf Kungsterrassen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

72

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Tomträtt

OM FÖRENINGEN

Brf Kungsterrassen består av 72 st bostadsrätter med gemensam takterrass i Sätra.

Bostadsyta: 3329 kvm.

Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass som erbjuder grillmöjligheter, soldäck och två stycken spabad. Spabadet är öppet ca 6 månader per år. I anslutning till takterrassen ligger även en gemensamhetslokal med ett stort kök och ett gästrum med WC/dusch. Denna lokal kan hyras och är perfekt för privata fester/kalas.

Hushållsel:
Föreningen har ett gemensamt elavtal för att medlemmarna ska få ett lägre pris. Kostnaden baseras på föregående års förbrukning och avläses/justeras mot faktisk förbrukning. Elen läggs sedan på månadsavgiften en gång per kvartal.

Byggnaden skrivs av linjärt på 200 år.

TV OCH BREDBAND

TV:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget. Basutbud ingår i månadsavgiften.

BREDBAND:
Ansluten till Fibernät. Leverantör: Bredbandsbolaget.

PARKERING

Det finns 20 parkeringsplatser på gården för uthyrning. Separat kö.

RENOVERINGAR

Gjorda renoveringar:
Asfaltering av parkeringsplatser 2015

Karta

Stockholm Sätra - Skärholmen

Kungssätravägen 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg