230
MEDA4E1F7913B2C46719CCC09C1EE5A6EDF

Boktryckarvägen 12 Hägerstensåsen, HÄGERSTEN

Hägerstensåsen, HÄGERSTEN

Boktryckarvägen 12


PRIS (utgångspris)2 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

51 kvm

LÄGENHETSNUMMER

212

MÅNADSAVGIFT

3 384 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

2 795 000 kr Utgångspris

Välkommen till denna charmiga lägenhet som andas ljus, rymd och trivsel. Denna lägenhet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av luftighet och generöst utrymme. Stora fönster längs hela den ena långsidan fyller rummet med naturligt solljus och ger en härlig utsikt över den grönskande innergården. Det absoluta pricken över i:et är den lummiga innergården som du når via din egen uteplats. Här kan du koppla av, odla dina blommor eller njuta av kvällssolen omgiven av grönska och harmoni. Det är en oas mitt i staden.

Denna lägenhet är den perfekta platsen för dig som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både det praktiska i vardagen och naturens lugn. Här får du chansen att bo i ett ljust och luftigt hem med en härlig inomhus- och utomhusmiljö som du kommer att älska. Välkommen hem!

Brf Trycksvärtan är en förening med god och stabil ekonomi. I källarplanet finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd samt garageplatser med elladfstationer för elbil. Föreningen är en mysig liten förening som är lätt att vara delaktig i. Medlemmarna erbjuds en mysig innergård med lekplats för barnen och möjlighet till umgänge med picknick under trevliga sammankomster för de boende med vänner och bekanta.

Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva. I området finns flera bra förskolor och skolor att välja mellan. Bostaden är centrerad mellan bland annat Telefonplan med konstfack, klättercenter, mataffär och tunnelbana. Midsommarkransen med flera restauranger, caféer, parker, tunnelbana och Aspudden med 4h gård, trevliga promenadstråk längst Vinterviken där du under sommaren kan hyra kajak eller SUP och inte minst populära klippbadet i Örnsberg. Här finns verkligen så många härliga platser att upptäcka! Vart börjar ni?

Hör av dig till ansvariga mäklaren Jessica Holappa om du är intresserad av att boka in en visning av lägenheten.

Bilder

MEDA4E1F7913B2C46719CCC09C1EE5A6EDF
MED25CE01FFE1C442D2A13E949ABF902398
MED5EB62FFE5EE44823B2D51EE18F86B941
MED69E0793D3795482F865E64FA6DFF73EA
MED252A124DC59F41AA9D9214FE71E1EBE6

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

51 kvm

LÄGENHETSNUMMER

212

MÅNADSAVGIFT

3 384 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

2 795 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens och säljarens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Lägenheten är registrerad som ett rum och kök hos föreningen, men nyttjas idag som två rum och kök.

HALL

Luftig hall med avhängningsytor samt god förvaring i form av en garderobsvägg. Badrummet nås direkt till höger. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en fin ekparkett som sträcker sig vidare till resterande rum i bostaden.

KÖK

Det moderna och praktiska köket är perfekt för den som älskar matlagning och samtidigt vill kunna socialisera med gästerna i vardagsrummet. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att skapa en harmonisk och trivsam atmosfär där du kan njuta av måltider och umgänge. Maskinella utrustningen består av en hel kyl och frys, spis, fläkt, ugn samt diskmaskin. Belysning under överskåp. Gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor.

VARDAGSRUM

Generöst, härligt vardagsrum med öppen social planlösning mot köket som bidrar till en härlig social atmosfär i rummet. Flertalet stora fönsterpartier ger rummet ett fint ljus. Lättmöblerat vardagsrum som ger gott om svängrum för olika möbleringsalternativ. Idag har man inrett med soffa, soffbord, tv och bokhylla. Väggarna är ljusa med en mörkare fondvägg och på golvet ligger samma stilrena ekparkett som i övriga rum.

SOVRUM

Sovrummet är rofyllt och belägen inne i lägenheten, en sovalkov med dragdörr. Här finns det plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Klädförvaringen sker i garderobsväggen som sträcker sig längst kortsidan av rummet.

UTEPLATS

Från Kök och vardagsrum tar man sig ut på uteplatsen. En egen privat oas som lätt förgyller sommarhalvåret, perfekt storlek både för middagar, avkoppling och odling. Här njuter du av en härlig kvällssol.

BADRUM

Rymligt helkaklat badrum med dusch, toalett samt handfat med kommod och spegelskåp samt handdukstork. Badrummet har även förberett för en tvättmaskin.Vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Golvvärme.

Om området

Lägenheten ligger på charmiga "Åsen" med nära gångavstånd till Hägerstensåsens T-banestation. Nära bostaden finns bl a större livsmedelsbutik ICA, restaurang, spelbutik, pizzeria samt annan service. Från bostaden är det gångavstånd till populära Telefonplan med bl a Konstfack, restaurang Landet, SATS gym, apotek, bank, livsmedelsbutik m.m.

Sommartid är det nära till Hägerstensbadet som ligger i Västertorp med utomhuspool och på vintern kan man bada och träna i Västertorps idrotts- & simhall som även har gym. På "Åsen" finns även en härlig utomhusteater där parkteatern sommartid bjuder på uppspel.

För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet. Gångavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken. Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt promenader.

KOMMUNIKATION

Närmaste tunnelbana är Hägerstensåsen som ligger på ca 5 minuters gångavstånd och på ca 10 minuters promenad nås Telefonplans tunnelbana. Det går även bussar från Liljeholmen med linje 147 och 192. Närmaste busshållplats ligger strax utanför bostaden.

NÄRSERVICE

Nära bostaden finns bl a större livsmedelsbutik ICA, restaurang, spelbutik, pizzeria samt annan service. Från bostaden är det gångavstånd till populära Telefonplan med bl a Konstfack, restaurang Landet, SATS gym, apotek, bank, livsmedelsbutik m.m.

PARKERING

I området finns datumparkering längst gator. Taxa 5 gäller. Föreningen har ett antal parkeringsplatser där man får ställa sig i kö.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Bv

ANDEL I FÖRENINGEN

2,80529 %

Ekonomi

EL

4 800 kr

FÖRSÄKRING

2 460 kr

ÖVRIGT

3 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

10 260 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Under övrigt redovisas kostnaderna för bredband.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

483 586 kr Baserat på i uppgifter från årsredovisningen för 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2006

VENTILATION

Frånluft

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2013-09-09

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

99 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Trycksvärtan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

24

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger fastigheten.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa via Brf försäkring. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen och skadedjursförsäkring.

INFORMATION AVGIFT

Föreningen har planerat in en avgiftshöjning om 8% från 1 januari 2024. ( Kontrollerat 2023-11-17)

OM FÖRENINGEN

Välskött hus som stod inflyttningsklart 2006. Föreningen består av 24 lägenheter i två trapphus med adresserna Boktryckarvägen 12-14. I huset finns 8 st 1:or, 10 st 3:or och 6st 4:or.

En överlåtelseavgift tas ut från föreningen. (2,5% av prisbasbeloppet för föregående år). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen. (1% av prisbasbeloppet för föregående år).

TV OCH BREDBAND

Fastigheten är ansluten till kabel-tv och bredband via ComHem, en obligatorisk kostnad på 250 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften.

GÅRDSPLATS

På baksidan av huset finns en fin innergård med gräsytor rabatter och lekplats.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I källaren finns även gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och förråd.

PARKERING

I huset finns 12 platser i varmgarage, som nås via hissen, till en kostnad av 1155 kr/månad. Utomhus finns 2 parkeringsplatser till en kostnad av 578 kr/månad. I garaget finns laddstolpar för elbil installerat. Separat kösystem.

RENOVERINGAR

För fastigheten finns en underhållsplan som uppdateras årligen. Under
2022-2023 Elbil laddstolpar installerades i garaget.
2021 Takunderehåll
2020 har en konditionsbesiktning utförts.
2020 Radonmätning och åtgärder efter OVK samt löpande underhåll.
2019 OVK

Karta

Stockholm Hägerstensåsen

Boktryckarvägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg