190

Rågsved Högdalen Hagsätra, Bandhagen

Bjursätragatan 35Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

48 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

MÅNADSAVGIFT

3 215 kr

BYGGÅR

2012

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna fantastiska gavel-2:a på mysiga Bjursätragatan 35! Bostaden erbjuder 48 mycket smarta kvadratmeter som är fördelade på ett sovrum, vardagsrum med direkt anslutning till den magiska balkongen i sydostläge, kök och helkaklat badrum.

Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden ljus och luftig i kombination med de val tilltagna fönsterpartierna som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum, rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, praktiskt dubbelsidigt kök med goda arbetsytor. Stort sovrum och lättmöblerat vardagsrum med direkt anslutning till den soldränkta balkongen med en harmonisk vy över grönska. Ett hem att trivas i helt enkelt!

På trivsamma Bjursätragatan 35 bor ni lugnt och skönt, med citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, skolor och förskolor. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Motionsspår, fotbollsplaner, utegym och inomhus gymanläggningar.

Mycket stabil Brf med låga avgifter (BRF äger marken). Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Högdalen och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbana som via gröna linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min!

Välkommen hem!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Rågsved Högdalen Hagsätra

Bjursätragatan 35

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret