190
MEDD2F2E376AB1D454C8DE768B62F769856

Högst upp, gavel, balkong i söderläge. Stenkast ifrån service & kommunikation!Vårholmsbackarna 64 Vårberg/Skärholmen, Skärholmen

Kommande®

Vårberg/Skärholmen, Skärholmen

Vårholmsbackarna 64


0

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

82 kvm

VÅNING

3

MÅNADSAVGIFT

5 887 kr

BYGGÅR

1968

Högst upp, gavel, balkong i söderläge. Stenkast ifrån service & kommunikation!

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna fantastiska gavel-3:a belägen högst upp i huset i ett barnvänligt område. Bostaden präglas av den härliga ljusinsläppen tack vare dem väl tilltagna fönster mot tre väderstreck tillsammans med de generösa ytorna. Här bor ni i en förstklassig lägenhet som träffar rätt i alla era kriterier. Bostaden erbjuder 82 väl genomtänkta kvm som är fördelade på ett helkaklat badrum som även är stambytt, gäst-wc och tvättstuga. Vidare erbjuds två rymliga sovrum med grönskande utsikt från fönster som är helt privata utan insyn. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp via de väl tilltagna fönster och det trevliga köket med goda arbetsytor. Från köket har ni även direkt tillgång till den härliga balkongen i högt och fritt läge med milsvid utsikt över takåsar och grönska. En bostad att längta hem till helt enkelt!

Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Johannesdalsbadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad till Vårbergs centrum där det förutom tunnelbana och bussar även finns matbutik och enklare shopping. För ytterligare shopping och nöje finner du Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer, det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m.

Stabil förening med god ekonomi.

Välkommen hem!

Bilder

Områdesbild

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Områdesbild

Områdesbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

82 kvm

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

5 887 kr

BYGGÅR

1968

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

BALKONG

Ja

Bostaden erbjuder följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med goda avhäningsmöjligheter via garderober. Hallen är L-formad och tar vidare till bostadens samtliga rum. Säkerhetsdörr ovanför ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 1:
Stort sovrum där ni får plats med en dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Bra med förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. Fönster i ett högt och fritt läge för ljusinsläpp som även är helt privat utan insyn. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2:
Rymligt sovrum där ni får plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Bra med förvaringsmöjligheter via flertals platsbyggda garderober. Fönster i ett högt och fritt läge för ljusinsläpp som även är helt privat utan insyn. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM:
Stort och helkaklat badrum som även är stambytt. Utrustningen består utav dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp. Mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

VARDAGSRUM:
Stort och luftigt vardagsrum som präglas av ljusinsläpp via stora fönster mot två väderstreck! Här får ni plats med större soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang som faller er i smaken. Tack vare det höga läget tillsammans med flertals fönster i fritt läge så tillåts ljuset flöda fritt in i rummet. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

KÖK:
Härligt L-format kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjlighet via de vita köksluckorna ovanför vitt kakel och bänkskiva i rostfritt. Utrustningen består utav kyl, frys, ugn, fläkt och spis. Stora fönster i söderläge som erbjuder milsvid utsikt över takåsar och grönska. Från köket har ni även direkt tillgång till den stora balkongen i fritt läge som erbjuder en milsvid utsikt över takåsar och grönska. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

GÄST-WC:
Helkaklat wc med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består utav handfat och wc.

Om området

Nära till köpcentrum i Skärholmen Centrum, Heron City, Kungens Kurva, allmänna kommunikationer, grönområden, ångbåtsbrygga och Mälaren. Vårbybadet ligger på ca 10 min promenadavstånd.

Det finns fina promenadstråk längs Mälaren och bl.a kolonilotter. Det är promenadavstånd till närmaste tunnelbana och stationen heter Vårberg som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 25 min.

KOMMUNIKATION

Tunnelbana via Stockholms central till Mörby Centrum eller Norsborg. I området finns flera busslinjer, bl.a. till Flemingsberg och Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva.

ÖVRIGT

I området finns flera skolor och förskolor, bl.a 4 st kommunala förskolor samt 3 st grundskolor. Inom promenadavstånd har ni Lillholmsskolan, Söderholmsskolan, Västerholmsskolan och Vårbergsskolan.

Lägenhet

ÖVRIGT

Tillhörande källarförråd om ca 4 kvm.

Ekonomi

EL

3 500 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1968

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Fjärdholmen 1

ANTAL LÄGENHETER

116

VARAV HYRESLÄGENHETER

38

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av Fem st trevånings lamellhus med suterrängvåningar utan hiss. Varje hus har tvättstuga, barnvagnsrum, cykel förråd och källarförråd. Grovsoprum finns.

Brf Fjäderholmen 1 ombildades
från hyresrätt den 16 februari 2016. Föreningen är äkta utan för tillfället uthyrda lokaler. Marken är upplåtenmed tomträtt.

TV OCH BREDBAND

Telia levererar kabel-tv och bredband. Kabel-tv ingår i avgiften/hyran

PARKERING

Föreningen har 32 garage och 70 parkeringsplatser. Kö finns.

RENOVERINGAR

2012 Ommålning av trapphus.
2014 Relining av avlopp.
2015 Installation av Telia fibernätverk.
2016 Badrum, toalett och grovkök har renoverats.
2016 har samtliga fönster bytts ut. Delar av fasaden har
renoverats och tilläggsisolerats. Balkonger har målats, in och utvändigt

ÖVRIGT

Föreningen kan godkänna delat ägande, där en eller flera inte kommer bosätta sig i lägenheten, till exempel föräldrar som är med och finansierar son/dotters lägenhetsköp. Föreningen kan godkänna juridisk person som förvärvare. styrelsen beslutar i varje fall. Kontakta styrelsen innan kö

Viktiga dokument & länkar

Stadgar - Brf Fjärdholmen 1
Årsredovisning 19 - Brf Fjärdholmen 1
Kommande

Karta

Stockholm Vårberg/Skärholmen

Vårholmsbackarna 64

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg