190
MED96D70E94020744AA8EE9BBB6FEDE5D9C

Jakobsdalsvägen 4, vån 2 Hägersten

Kommande®

Hägersten

Jakobsdalsvägen 4, vån 2Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

101 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1133

MÅNADSAVGIFT

5 623 kr

BYGGÅR

2009

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Sällan till salu! Ljus, rymlig och fin 4:a med en modern och luftig planlösning samt stor inglasad balkong i skönt söderläge. Genomgående bra standard med stilrena färg- och materialval i fastighet uppförd 2009. Trevliga omgivningar med närhet till naturområden och Mälaren. Mycket goda kommunikationer med en kort promenad till t-bana och buss.

Bilder

MED96D70E94020744AA8EE9BBB6FEDE5D9C
MED6690470A2D6245D7811F3E81B7676BCC
MEDD5E6E19EB59B40AF872CF245BDE47DB0
MED5A475096DB6B4D899ACA0C134C724E05
MED39F5B7B5D3434E88AB6E2C7BD93FEA60

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

101 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1133

VÅNING

2 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 623 kr

BYGGÅR

2009

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkomna till denna trivsamma och eftertraktade lägenhet med ett attraktivt och ostört läge, nära såväl naturområden och Mälaren som kommunikationer och city. Lägenheten är mycket väldisponerad och har ett väldigt attraktivt läge i huset samt en rymlig södervänd balkong. Genomgående ljusa och stilrena färg- och materialval i fastighet uppförd 2009.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med ytor för avhängning, en garderob, ett städskåp samt en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM: Trevligt och mycket rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl sällskapsdel som eventuell matgrupp. Social och trivsam disposition med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån finns en utgång till en stor inglasad balkong i bästa solläge. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK: Modernt och rymligt kök, en trevlig samlingsplats för hela familjen. Stilrent inrett med vita skåpsluckor, matchande vitvaror och vitt kakel ovan arbetsbänk i ljusgrå laminat. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, separat kyl, separat frys och diskmaskin. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Härifrån har man en trevlig utsikt och bra överblick över föreningens lummiga innergård.

SOVRUM 1: Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ostört läge med fönster mot balkongen. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Ostört beläget sovrum, även detta med gott om plats för en dubbelsäng. Ostört läge med fönster mot innergården. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3: Mindre sovrum alternativt gäst-/arbetsrum med ett ostört läge och fönster mot innergården. Här finns en stor klädkammare med mycket god förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Helkaklat och stilrent inrett badrum med vitt matt kakel på väggar och svart klinkergolv med skön komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, badrumsspegel samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

SEPARAT WC: Praktisk separat WC i anslutning till hallen. Inrett med vitmålade väggar och svart klinkergolv. Utrustat med wc, handfat och badrumsspegel.

Om området

Attraktivt läge i Örnsberg/Aspudden med närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar. Nära till kommunikationer med tunnelbana och buss, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Kort promenadavstånd till grönområden och Mälarens strand med välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Här finns även välkända Vinterviken med företaget Winterviken med restaurang och café och mysiga Trädgårdscaféet, Skulpturens Hus samt koloniträdgårdar.

På kort av avstånd finns den populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid Aspuddsparken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt en populär 4-H gård, Eolshälls 4H, med många djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet Uddvillan. Närhet även till Mälarhöjdsbadet och populära konditori Lyran.

KOMMUNIKATION

Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både Tunnelbana (Örnsberg) och bussar.

PARKERING

Föreningens parkeringsplatser och garage administreras av Apcoa Parking Sverige (Europark). I föreningen finns det: ca 52 platser i parkeringsgaraget som nås via hiss. Ca 4 MC-platser i garaget. Ca 15 parkeringsplatser utomhus.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,1602 %

ÖVRIGT

Till bostaden hör ett stort källarförråd. Föreningen har några extra förråd som kan hyras. Separat kösystem, i dagsläget är det kö till extra förråden.

Ekonomi

EL

6 000 kr

FÖRSÄKRING

3 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

9 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2009

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2012-10-16

ENERGIPRESTANDA

94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Kungsörnen i Örnsberg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

100

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 183 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

475 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Kungsörnen i Örnsberg är en bostadsrättsförening som bildades år 2007. År 2009 stod husen färdiga för inflyttning. Föreningen består av två flerbostadshus, det ena huset är seniorboende. Föreningens adresser ligger på Jakobsdalsvägen, Allan Edwalls Gata och Örnsbergsvägen. I föreningen finns 100 bostadsrättslägenheter varav 30 är avsedda för seniorboende. På föreningens trivsamma innergård finns det olika sittplatser, gemensam grill, gräsytor och lekplats med sandlåda för de små.

Två gånger per år samlas de boende i föreningen för att umgås och göra fint på den gemensamma gården. I samband med det ställs containers ut för grovsopor.

Cykel-/barnvagnsförråd: Förvaringsutrymme för barnvagnar finns i källaren i varje trapphus. Förråd för cyklar finns dels intill entrén till Allan Edwalls gata 4, dels i garaget med entré intill garageporten.

Se mer information på föreningens hemsida: http://www.brf-kungsornen.se/

TV OCH BREDBAND

Bredband/Kabel-TV/Telefoni: Föreningen har en gruppanslutning via Telia på kabel-tv, fiberbredband och IP-telefoni (ex samtalskostnad) som ingår i månadsavgiften. I alla rum finns uttag för tv, bredband och telefoni.

PARKERING

Föreningens parkeringsplatser och garage administreras av Apcoa Parking Sverige (Europark). I föreningen finns det:
- 52 platser i parkeringsgaraget som nås via hiss. Kostnad ca: 850 kr/månad.
- 5 MC-platser i garaget, kostnad ca: 400 kr/månad.
- 16 parkeringsplatser utomhus. Kostnad ca: 500 kr/månad.

RENOVERINGAR

Gjorda renoveringar/reparationer i föreningen:

2012 Nytt låssystem till källarplan.
2012 Förbättring av lekplats och gatubelysning på föreningens innergård. Nya staket och buskar på fastigheten.
2013 Ny garageport samt installerat larm vid garageporten.
2013 Ansökt om generellt bygglov för inglasning av balkong.
2015 Rensning avloppsrör.
2017 Ny fläkt i garaget.
2018 Bytt ut trapphusbelysning och källarbelysning till LED belysning.
2019 Ny drivenhet till hiss ÖBV7 installeras. OVK genomförs. Kontroll av radiatortermostater och luftning genomförs. Nytt styrkort till automatiken på garageporten installeras.
2020/2021 Fasadrenovering, som bekostades i sin helhet av entreprenören JM AB, genom 10-årsgarantin som fanns från att husen byggdes.
2022 Målning av trapphus.

ÖVRIGT

Föreningens tillämpar källsortering. Återvinningsrum finns på Örnsbergsvägen 9 för: plast, papper, metallförpackningar, batterier och matavfall. Sopbehållare finns vid Örnsbergsvägen och Jakobsdalsvägen där hushållsavfall, glas och tidningar sorteras.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5%, samt en pantsättningsavgift på 1%, av prisbeloppet för föregående år. Avgifterna betalas av köparen.

Viktiga dokument & länkar

Energideklartion Brf Kungsörnen i Örnsbe
Stadgar 2018 Brf Kungsörnen i Örnsberg.p
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Stockholm Hägersten

Jakobsdalsvägen 4, vån 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg