230
MED63390D9FE6834D1DB199E28FC4404FDD

P-plats ingår i månadsavgiften! Nyrenoverade utskick med modern standard och kvalitetsvitvaror.Falkholmsgränd 19 Skärholmen, Skärholmen

Skärholmen, Skärholmen

Falkholmsgränd 19


PRIS1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2.5 rok

BOAREA

68 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1201

MÅNADSAVGIFT

4 830 kr

BYGGÅR

1967

PRIS

1 995 000 kr

P-plats ingår i månadsavgiften! Nyrenoverade utskick med modern standard och kvalitetsvitvaror.


Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för visning!

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Falkholmsgränd 19. Här bor ni i en förstklassig lägenhet med en hög och modern standard med kvalitetsvitvaror. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med den delvis öppna-planlösningen tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden!

Närhet till det mesta man kan tänka sig behöva och lite till, såsom: shopping, restauranger, caféer, apotek, Systembolaget, ICA, Lidl, förskolor, skolor, bad (Sätrabadet - Mälaren), naturreservat och kommunikationer i form utav bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till stan på ca 20 min.

Lägenheten presenterar 68 väl genomtänkta kvm som är fördelade på 2 rymliga sovrum där ni får plats med större säng, skrivbord och annat möblemang. Ett helkaklat badrum som är stambytt där ni har all tänkbar bekvämlighet i form utav golvvärme, tvättmaskin, badkar mm. Vidare in i bostaden möts ni av lägenhetens hjärta, det fräscha och nyrenoverade köket i en delvis öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Här finns det goda arbetsytor och plats för ett matbord för 6 personer. Lättmöblerat vardagsrum där du får plats med större soffgrupp, tv-bänk, bord och annat möblemang. Härligt med ljusinsläpp via de väl tilltagna fönsterpartierna i ett högt och fritt läge med grönskande samt milsvid utsikt. Från vardagsrummet har du även direkt tillgång till den inglasade balkongen i bra solläge. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

Välkommen hem!

Bilder

MED63390D9FE6834D1DB199E28FC4404FDD
MED9AE02FEFA65C4D24AF2127720A73E517
MED5FDBD6AD7F804445868BD83283B7A5BE
MED2875214E98BD4FFD8C6D995CDD60657D
MED910F0D19A9544A54B87F359D79038BA2

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2.5 rok

BOAREA

68 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1201

VÅNING

2 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 830 kr

BYGGÅR

1967

PRIS

1 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2.5 rum

BALKONG

Ja

Bostaden presenterar följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via ansluten klädkammare (disponeras som ett kontor i dagsläget) och hatthylla. Säkerhetsdörr ovanför parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum där ni får plats med större säng, skrivbord och annat möblemang. Fönster för ljusinsläpp som även erbjuder en grönskande utsikt. Ekparkettgolv och målade väggar.

BADRUM:
Helkaklat badrum som dessutom är stambytt. Vitt klinkergolv och matchande kakel på väggarna. Utrustningen består av badkar, tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp samt golvvärme.

KÖK:
Nyrenoverat L-format kök med modern färg/material-tillval. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i form utav ljusbruna köksluckor ovanför vitt kakel och ljus bänkskiva. Utrustningen består av diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn och mikro. Här får ni plats med ett köksbord för 6 personer intill fönster i högt och fritt läge. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Lättmöblerat vardagsrum där ni får plats med större soffgrupp, bord och annat möblemang som faller er i smaken. Härligt med ljusinsläpp via fönster i ett högt och fritt läge som tillåter ljuset flöda fritt in i rummet. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den inglasade balkongen i bra solläge! Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2:
Praktiskt sovrum där ni får plats med större säng, skrivbord och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Om området

Området Skärholmen gränsar till sjön Mälaren så närhet till bad finns oavsett var bland Skärholmens bostadsområde man befinner sig. Detta område har nästan allt man kan önska sig utöver närheten till bad och shopping. De har även ett naturreservat, Sätraskogen. En populär springrunda bland löpare eller en perfekt plats för rekreation eller promenader. På drygt 20 minuter tar du dig med tunnelbanans röda linje in till city.

KOMMUNIKATION

Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

NÄRSERVICE

Kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och Caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,44 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,44 %

ÖVRIGT

Tillhörande källarförråd.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1967

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

Förening

NAMN

Brf Stockholmshus 23

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

186

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej

OM FÖRENINGEN

Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Marken upplåts med tomträtt, omförhandling 20160401. Föreningen godkänner delat ägande. Innan köparen godkänns i föreningen ska en avflyttningsbesiktning ske och denna bokas av säljaren.

Trappstädningen sköts av en städfirma.

Grön uteplats på framsidan med bord och grillplats. Här finns även boulebana och lekplats för barnen. Mycket välskött i rabatter och buskar runt husen.

Antal lägenheter i förening
186
Antal lokaler i förening
59

Övrigt:
3 fas-el finns indraget.
Marken upplåts med tomträtt.

Allmänt om föreningen:
Föreningen förvaltas av Riksbyggen.
Marken upplåts med tomträtt, omförhandling 20160401.
Föreningen godkänner delat ägande.
Innan köparen godkänns i föreningen ska en avflyttningsbesiktning ske och denna bokas av säljaren.

TV OCH BREDBAND

Ansluten till fibernät. Com Hems basutbud ingår med ett obligatoriskt tillägg om 109 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Det finns barnvagnsutrymme och källarförråd i källaren.
Tvättstuga i källaren i samma hus.

PARKERING

Ingår i månadsavgiften!

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar:
2015: Takomläggning på alla hus, detta avslutades i augusti 2015.
2015: Hissarna renoverades
2015: Gavlarna rengjorda
2008/2009: byttes stammar i bad/kök/el
2004-2006: målades trapphusen.
1997/1998: renovering av hissarna.

Karta

Stockholm Skärholmen

Falkholmsgränd 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg