Hägerstensvägen 141, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Hägerstensvägen 141, 2 tr , Aspudden , Stockholm

Fantastiskt fin tvåa med optimal planlösning! Genomgående och ljus funkislägenhet med balkong i söderläge! Smakfullt inredd med genomgående ekparkett och sobra färgval. Här bor man med toppenläge i centrala Aspudden med service och t-bana några hundra meter bort. Populär brf med elen inkluderat i avgiften!

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 605 kr inkl värme, VA och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
116
Byggår:
1940
Driftskostnad:
8 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna charmiga lägenhet med ett attraktivt läge i Aspudden. Genomgående tvåa med balkong i söderläge. Här bor du centralt men ändå ostört, med vardagsrum och balkong mot föreningens lummiga gård. Trivsam lägenhet med väldisponerade ytor, där ljuset flödar och atmosfären är bästa tänkbara.
Bra förvaringsmöjligheter med inbyggda garderobslösningar i hall och sovrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, trevligt och fräscht kök samt ljust vardagsrum med balkong mot allmänning. Helkaklat badrum som är stamrenoverat av föreningen under 90-talet.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall: Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter och liten klädkammare. Ekparkett och målade väggar.

Vardagsrum: Mycket trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med rikt ljusinsläpp via stort fönsterparti samt utgång till balkong i söderläge. Vardagsrummet ligger lugnt och ostört beläget mot föreningens gård, med vackra planteringar och gräsytor. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum: Bra planerat sovrum med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns mindre klädkammare. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök: Trevligt kök med goda arbetsytor, bra förvaring samt utrymme för en mindre matplats. Vita köksluckor och ljust kakel ovan köksbänk, kyl/frys, spis samt spisfläkt. Ekparkett genomgående från hallen och vitmålade väggar.

Badrum: Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Vitt kakel och klinkergolv. Wc, duschhörna samt handfat.

Balkong: Södervänd balkong med sol hela dagen. Fritt läge mot den lummiga innergården. Trätrall på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 605 kr inkl värme, VA och el

Driftskostnad

100 kr/år

Andel i föreningen

0,5957%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1940 oå 1994

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas och 3-glas

Övrigt

Ett vindsförråd samt ett matkällarförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Brf Vandraren

Om föreningen

Brf Vandraren äger fastigheterna Vandraren 17, Vallfarten 3 och Pilgrimen 6. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg-Hansa. Föreningen upplåter 175 bostadsrätter, 19 lokaler med hyresrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2000-10-18.

Under 1992 - 1994 genomgick fastigheterna en omfattande renovering och ombyggnad, då gjordes även stambyte. Föreningen renoverade och målade samtliga balkonger under 2005.

Observera att elen ingår i avgiften!!

Föreningens medlemmar disponerar över en gemensam innergård, med trevliga gräsytor och planteringar. Här finns även utemöbler samt grillmöjligheter.

TV och Bredband

Kabel-tv via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget.

Kontaktperson

Rikard Kahn

Telefon

070-7189191

Om området

Aspudden

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Närservice

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Karta

Hör av dig till Pernilla Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad