Blomgatan 12C

Bilder

  • Såld!

Blomgatan 12C , Luthagen , Uppsala

Äntligen presenteras tillfälle att förvärva detta väl tilltagna radhus, lugnt beläget i attraktiva och centralnära Luthagen!

Radhuset som fördelar sig på entréplan, övre plan och källare erbjuder ett boende som passar perfekt för den som uppskattar ljus och rymd med även ett citynära boende. På entréplan finns gedigna sällskapsytor och en lite öppnare planlösning. En trappa upp finns husets tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum vid behov. Källarplan nås via egen ingång alternativt via trappa från entréplan.

Här bor man i ett barnvänligt område och inom ett bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan. Runt knuten hittar man Stabbyskogen med motionsspår och härliga grönområden för den det intresserar. Dessutom finns även förskolor, skolor och universitet i närheten.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

115 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
115 kvm
Biarea:
55 kvm
Tomtarea:
156 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

115 kvm

Biarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

-Hall-
Välkomnande hall som öppnar upp mot kök och vidare in till vardagsrum. Avhängning finns i hatthyllan och det finns även utrymme för ytterligare förevaring efter behov. Parkettgolv och vita väggar.

-Kök-
Praktiskt kök med utrustning så som stor kyl, diskmaskin, spis med tillhörande ugn och fläkt. Köket rymmer även en matgrupp utan att det ska kännas trångt. Förvaringen finner man bakom kökets vita över och underskåp och för den matlagningsintresserade finns generösa arbetsytor att jobba med.

-Vardagsrum-
Väl tilltaget vardagsrum med generöst naturligt ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar lämnar lite åt slumpen och resulterar i ett vardagsrum som passar de flesta.

-WC/Dusch-
Helkaklat duschrum utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp samt dusch med vikbara glasväggar. Mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar.

ÖVRE PLAN

-Övre hall/Allrum-
Väl uppe på övre plan öppnar hallen upp sig mot ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Här finns fyra garderober och utgång till husets balkong. Plastmatta och vit tapet.

-Sovrum 1-
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring efter behov. Vita tapeter kombinerat med en fondvägg.

-Sovrum 2-
Används idag som ett kontor men rymmer utan problem både säng och fler garderober efter behov. Idag finns det en garderob i detta rum.

-Sovrum 3-
Det tredje sovrummet är inrett med vita tapeter och en fondvägg. Vidare finns plats för säng och förvaring efter behov.

-Badrum-
Renoverat badrum i mycket gott skick med platsbyggt badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, wc och golvvärme. Vidare finns även ett skåp för hygienartiklar eller dylikt. Mörkt golv och ljusa kaklade väggar.

KÄLLARPLAN

-Källaringång-
Källaringång via egen entré. Här finner man fyra garderober för extra förvaring och även en frysbox. Plastmatta och ljusa väggar.

-Tvättstuga-
Tvättstugan har utrustats med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även två skåp för förvaring och en dusch. Plastmatta och blommig tapet. I anslutning till tvättstugan finns också en bastu.

-Rum-
Inredd gillestuga med trägolv och ljusa väggar i kombination med en föd fondvägg. Gott om plats för säng och ytterligare möblemang.

-WC-
WC-rum utrustat med wc, tvättställ och spegelskåp. Utrymmer har inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 april 2010
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Isolerglas 2+1
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Luthagen 51:16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 6 500 kr
VA: 2 000 kr
Väg, samf: 6 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 522 000 kr, varav byggnadsvärde 1 499 000 kr

Summa pantbrev

3 120 000 kr

Tomt

Areal: 156 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Luthagen S:12-S:13, GA:23-GA:24, GA:31

Om området

Luthagen

Luthagen ligger i Uppsalas västra del utanför den omedelbara stadskärnan. Området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet, stadskärnan såväl som till Stabbyskogen. Denna skog lämpar sig utmärkt för både rekreation samt motion. Det finns även fina promenadstråk utmed Fyrisån.

Stabby backe och Stabbyskogen är en av stadens oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur alldeles intill stadens bebyggelse. De större gångvägarna och en grillplats är anpassade för funktionshindrade. Dessutom finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn. För den som vill löpträna finns det även en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar passerar genom området. Från ekonomikum går stads- och regionbussar samt SWEBUS direkt till Stockholm.

Närservice

I området finns flera matbutiker och ett nybyggt torg med bl.a. apotek, gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Karta

Hör av dig till Rozbeh Kalantari för mer information!

Rozbeh Kalantari

Rozbeh Kalantari

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 99 70

rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad