Kedjebacken 6B, vån 6

Bilder

  • Såld!

Kedjebacken 6B, vån 6 , Gustavsberg Kedjebacken , Värmdö

Ring för privatvisning utanför utsatta tider!
Välkomna till denna ljusa optimala 3: med högt fritt läge och granne med trädtopparna!
Denna stora och välplanerade 3:a kan byggas om till en 4:a. Lägenheten är centralt belägen nära såväl service och kommunikationer som naturens lugn i vackra omgivningar med elljusspår. Endast 20 min med direktbuss in till Stockholms puls. Möjlighet till båtplats i Gustavsbergs Hamn. Välkomna att trivas på Kedjebacken!

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 648 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2010
Driftskostnad:
530 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Populära Kedjebacken ligger lugnt och fridfullt invid vacker natur! Här trivs unga som gamla. Lägenheterna är byggda med fokus på kvalité, funktion och ljusinsläpp. Den här är dessutom belägen i 6:an vilket är den byggnaden som har störst tillgång till sol. Lägenheten är välskött och storleken med planlösningen gör att det med enkla medel går att göra om den till en fyrarummare. Slutligen är det ju bara att njuta av fönster åt söder och väster samt den härliga stora balkongen som vetter mot vacker klippa och ängar.

Entré / hall med klinkergolv och bra med plats för avhängning. Till vänster om hallen återfinns två sovrum. Det större med skjutdörrsgarderober. Sovrumsfönsterna vetter ut mot vackert grönskande skogparti.
Rakt fram i hallen finns helkaklat badrum med spotlights i taket, komfortvärmegolv, tvättmaskin, badkar, WC, tvättställ och handdukstork.

Vidare in i lägenheten ligger kök och vardagsrum i delvist öppen planlösning. Kök med högblanka vita luckor, kakel, arbetsbänk i laminat med dubbelho. Gott om förvaring i många skåp. Köksinredning från Noblessa. Rostfria vitvaror från Constructa såsom spishäll, ugn, dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Fläkt från Franke. Stor matplats i härligt ljust läge. Vardagsrum med plats för stora sällskap. Utgång till balkongen genom glasade dörrar.

Genomgående parkettgolv i samtliga rum och klinker i hall och badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

4 648 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

6 363 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Försäkring: 1 363 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,1%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:70

Övrigt

Stor balkong i soligt söderläge. Ogenerat läge med utsikt mot naturen.
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni: Ingår i månadsavgiften. Leverantör: Telia.
Förråd: Till lägenheten för ett förråd (ca 4,5 kvm), som ligger på entréplan.
Gemensamhetsutrymmen: På entréplan i varje hus finns cykelförråd och tvättstuga som är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även en övernattningslägenhet (1 rok 27 kvm i markplan med uteplats) att hyra på Kedjebacken 4B. Gemensamhetslokal finns att hyra till möten eller andra tillställningar. Här finns kök och möbler samt möjlighet att öppna upp för att använda den ordnade uteplatsen. Miljöhus för grovsopor och återvinningsavfall finns på gården.
Parkering: P-platser och carport finns att hyra:
P-platser med eluttag 350 kr/mån
P-platser utan eluttag 300 kr/mån
Carport med eluttag 600 kr/mån. Kö för närvarande.
För ansökan om parkeringsplats, vänd er till:
Eva Lundblad, UBC, tel 08-562 432 07, mail: eva.lundblad@ubc.se

Förening

Namn

Brf Kedjebacken

Om föreningen

Föreningen består av tre flerfamiljshus på Kedjebacken 2-6 med 104 lägenheter i varierande storlek (1:or - 4:or, 44-81 kvm). I varje hus finns gemensam tvättstuga och cykel-/barnvagnsförråd. I föreningen finns en gästlägenhet att hyra för 100 kr/person och dygn, dock högst 200 kr/dygn. Gästlägenheten har adress Kedjebacken 4B (1 rok, 27 kvm i markplan med uteplats och sovplats för 4 personer). Det finns även en festlokal att hyra för 400 kr/dygn. Här finns kök och möbler samt möjlighet att öppna upp för att använda uteplatsen. Soprum finns för hushållsavfall och matavfall (planer finns att införa källsortering). Varje lägenhet har ett förråd på plan 1 eller 2. I området finns även en fin lekpark för barnen.

Brf Kedjebacken är en välskött förening med mycket god likviditet. Man följer underhållsplanen och har inte diskuterat någon avgiftsändring. Avgiften har varit oförändrad i flera år och föreningen har amorterat ca 5,5 milj kr på sina lån.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telia triple-play. Kabel-TV (basutbud), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen finns P-platser och carportar för uthyrning. Separat kösystem. P-plats med eluttag kostar 350 kr/mån. P-plats utan eluttag kostar 300 kr/mån. Carport med eluttag kostar 600 kr/mån

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

ekonomi@kedjebacken.se

Om området

Gustavsberg Kedjebacken

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Kedjebacken är ett mycket populärt område med närhet till service, kommunikationer samt fina motions- och strövområden runt knuten.

Barnomsorg och skolor: I närområdet finns flera förskolor, t ex Blomkulan, Lugnets förskola, Munkmora förskola och föräldrakooperativen Gustav och Grindstugan. Munkmoraskolan har ca 130 elever i årskurs F-3. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För mer information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I Gustavsberg finns flera motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Till Slussen tar det ca en halvtimme med buss. Närmaste hållplats är Björnskogsvägen, buss 425. Buss 474 och ett flertal andra linjer avgår från bussterminalen i Gustavsbergs centrum (ca 500 meters promenad). För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär med mera. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad